Bilmediği konularda söylediği her şey çıkıyor her anlattığım şeyde bir yorumu var ve hepsi doğru.
Bu nasıl oluyor nasıl bu kadar hissedip bilebilir her şeyi bi insan bu normal mi
Bilmediği konularda söylediği her şey çıkıyor her anlattığım şeyde bir yorumu var ve hepsi doğru.
Bu nasıl oluyor nasıl bu kadar hissedip bilebilir her şeyi bi insan bu normal mi
Benim eski sevgilimle de bir konu hakkında farklı fikirlerde bulunduğumuzda, çoğunlukla hep benim fikirlerim doğru çıkıyordu. O da aynısını benim için diyordu 😄
Neden oluyor bu
Şimdi erkeklerin içinde araştirmayı, okumayi ve bilgi edinmeyi seven bir kesim var. Bi de cahil olan bir kesim var. Biz okumayı seven erkekler kızlara göre daha çok araştırma yapıp okuduğumuz için, kızların çoğuyla kıyaslandığında ufkumuz ve bilgi seviyemiz daha geniş oluyor. Kızlara baktığın zaman çoğunun okuma, araştırma ve bilgi edinme gibi hobileri yok. Kızların hobisi çoğunlukla hep makyaj yapmak, sosyal medyada vakit geçirmek ve tiktok videosu çekmek 😄 Ee bu durumda tabi okuyan araştıran erkekler kızlara göre daha bilgili oluyor
Cevap
3Cevap
Abart
Hayır yemin ederim direk öyle
Bi insan her şeyi bilemez
Eski sevgililerinle yaşadığınızın anlatıyorsun
Var böyle insanlar
Neden böyleler sence
Ön sezisi yüksektir yaşı kaç
24
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?