Merhabalar,
Sevgilimle telefonla konuşurken uyuyakaldı. Oysaki benim anlatacaklarım vardı. Hüüü🥲

Merhabalar,
Sevgilimle telefonla konuşurken uyuyakaldı. Oysaki benim anlatacaklarım vardı. Hüüü🥲

Kimi saygısızlık kimi önemsememe kimi de ayrılık sebebi diyor bu durum için, sevgilim olduğu zamanlar sabah namazından sonra uyumayıp okula gidesiye kadar ders çalışan 08.00'de okul için evden çıkıp 15.30'da dersimin bitmesinin ardından 17.00'de başlayacak olan dershaneye gidiyordum. 21.30 civarı eve anca girebiliyordum; yemek ye, duş al, kıyafet değiş, aileyle vakit geçir, biraz daha ders çalışabilecek zaman bul ya da kitap oku derken günüm bitmiş oluyordu. Gece böyle bi gün geçiren birisi olarak tüm gün evde oturan sevgilimle konuşurken uyuyakalmamı gayet normal bi durum olarak görüyordum. Ancak yine de bunu anlatamıyordum 😃
Olabilir yorgundur belki. Bu saygısızlık olamaz bence, bazen uykuyla başetmek zor oluyor. Yüzünüze sohbet halindeyken uyuya kalanıda gördüm ben.😄
Haha o da iyiymiş😅
Uyudu konuşurken aniden aşırı şirindi tabiki bağlılık göstergesidir bana her anını vermek istiyor demek
Bağlılık göstergesidir diyeyim de prim kasayım. Yoksa normalde saygısızlıktır 😂 uykun geldiyse git uyu ne dinletiyosun horlamanı 😂
Demi horlamasını mı dinleyelim yani şjclfjxx
Keşke horlamayla kalsa 😂😂
Kalmıştır yahu şjkxxv
hmmm pek sanmıyorum ama öyle olsun :D
Cevap
9Cevap
Saygısız kesinlikle. Uyumamalı, bu nedir, bu ne menem ilgisizliktir? Çekilir şey değil. En iyisi bağırıp uyandırmak.
Yorgunum dedi🤧 ayak mı yaptı diyorsun?
Ayrılma sebebi ne demek uyumak
Gerekirse göz kapaklarını mandalla kaşına tutturacak😀😀
Heh ben de öyle diyorum işte 😅 beni anlayan biri 🌸
Saygısızlık olur mu ya insanı o hale kadar tutmak suçtur kendime kızarım ben 😃
Aha ihale bana kaldı 😅
Bunu ben yapmıştım bi kere, saygısızlıktan değil de o an belkide sesi mayıştırmıştır olamaz mı🥺
Öyle olmasını isterim tabii ki ben de ama bilemedim🥲
Telefonda konuşurken kimse uyuyakalmaz bana ağır yalan geliyor üzgünüm
Vay yalancı 🤧 sorarım ona
Konuşurken uyuyakalmam ama mesajlaşırken uykumun geldiğini anlamam bile. Anlık uyur kalırım. Saygısızlık değil insanlık hali diyelim :)
Sesin ninni gibi geliyordur. Huzur veriyordur.
Bi yerde öyle yani uykun varsa kapat telefonu uyuyacağım de
Dün yaşadım bunu uykum yok diyordu bide sabahın 5 inde bir şey oldu sandım bende
Ikiside ihtimaller dahilinde cok arafta birakir 😂🦋🦋🌸
Nerem saygısız. Uyuyom işte mışıl mışıl sevdiğim kişinin sesiyle.
Saygısızlık olmadığına eminim. Sesin ninni gibi gelmiş demek ki ve mayışmış
Abartı cevaplar gelmiş bence, uyuyakalabilir gayet normal o da insan uyumayıp direnip seninle konuşması inceliktir
Dimi? Yorgunum demişti zaten 🥺
Yorgunluktan uyuyorsa bağlılık, yok keyiftensen saygısızlık enazindan ben uyuyacam hadi bb demesi lazim
Yorgunum demişti. İyi niyetimi koruyayım bari
Elbette çalışıyor
Hala uyuyor mesela 🥲
Bazılarında mutluluk hormonları çalışıyor ve uyku yapıyor ondan kaynaklı olabilir veya uykusu gelmiştir 😂
Öyledir demi 👀
Senin ilişki sürene bağlı
Ablacım sen hasta mısın? Olmayan şeyleri varmış gibi gösteriyorsun.
Yorgunluk ta olabilir
Bana saygısızlık yapmış olur..
Saygısızlık olmadığı kesin
Bunu sorun etme lütfen
İstemsizce bizdede oluuor normal karşılıyoruz
Yorgundur
Bazen kapatsın die numaradan uyuyo olabilir
farketmez. d
Saygısızlık
Bence saygısızlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?