Zorla dokunuyor?

Arkadaslar bu size komik gelebilir fakat ben eski sevgilim le zorla nisanliyim ailem zorla nisanlandi 1 yil nisanliyiz surekli bize geliyor her hafta iki gun baska yatak olnadigi icin surekli yanimda uyuyor agliyasim geliyor fakat surekli uyurken dikat ediyorun bol giyiniyom ortuyom kendimi fakat uyumus oldugum da zorla dokunuyor tecavuz ediyor kendim icin cok guclu oldugumu saniyorum cunku yasadigim seyler hic iyi degil ve sevmedigim biriyle evlenmek zorla kaliyorum sevmiyorum istemiyorum aldati dovdu ne yaptiysa eskiden ayrildim ailemin de bana azicik saygi yok olsa bunu yapmazlardi surekli vurusorum onu sonra ben suxlu cikiylrum sirf ayip olmasin diye zorla dokunuyor desem bile ne olacak derler nisanlin derler yabanci ulkede yasiyorum usandim biktim 20 yasima geldim bende hayatimi yasamak istiyorum bunlar bunu yapti bana cok kotu haldryim... Psikolojik skntilarim da vardi iylestim, yaptigi seyler cok korkunc... Bide dindar biriyim cok zoruma gidiyor
Güncellemeler
1 yıl
Tecavuz ediyor derken asla izin vermiyorum hisetsem vuruyorum, fakat arkan dan ben uyurken arkama geliyor uyudum zamanda cok korkuyom sirtimi donmeye bile korkuyom o varken, harbiden yaptigi seyler cok kotu ayrilmak istiyorum dedigim de bagiriyorlar korkudan sustum hep
Güncellemeler
1 yıl
Cok kotu
Zorla dokunuyor?