Ara verildiği zaman hangi adımları atmam lazım?

İlişkim 3 haftadır sallatili bir durumdaydi kendisinin birkaç özel ailevi ve birkaç sorumluluğu var ilk ayrilalim dediğimde yalnız bırakmasan beni demişti ikincide düzelir gibi derken ben bok ettim ayrılık mevzusu açan benim bu arada aile sorununu normalde anlatmicakti anlattı ve malesefki anlayisli olmadım trip attım sürekli darladim ve birkaç gündür ağlıyordum hiç şekilde net değil birkaç gün önce eski bir kız arkadaşı var o gelip benimle konuştu bayadir konusmuyorduk gece üçümüz konuştuk ve net konuşmaya başladı tam birşeyler düzeldi derken bana son ayrılılik mevzusunda köreldi dedi kıskanmiyorum seni dedi ama ondan birkaç gün önce benim dmimi merak etti erkek arkadaşlarım ile merak ettiği kişi çoğu şeyi birlikte yaptığım biri bugün ku konuşmada ise ayrılalım dedi senin suçun yok ruhsal bunalimdayim dedi zaman ayiramiyorum yürütemiyorum dedim benim ayrilmami mi bekliyordun evet dedi bir şey duymak istiyorum dedim beni seviyor musun sevmiyor musun buna katiyen cevap vermiyor ve bir kere benle birlikte ağladı ağlama mevzusunda uzun konuşmanın ardından ara verelim dedik bir süre konusucak konu birikir ikimizde kafa dinleriz benimde birkaç ailevi sorunum var bundan doğru bende bunalimdayim aslında soğudum falanda dedi neyse işte bu dönemde ben nasıl yaklasmaliyim davranmaliyim
Ara verildiği zaman hangi adımları atmam lazım?