Nerede kendisini insan yerine koymayan kadın var, onlara taparlar. Sonra tüm kadınlar kötü derler.
Çok ilginç gerçekten.
Nerede kendisini insan yerine koymayan kadın var, onlara taparlar. Sonra tüm kadınlar kötü derler.
Çok ilginç gerçekten.
Bir de bize derler “Kızlar serseri erkek sever. Nerede onları aldatan , üzen vs. erkek varsa onlara âşık olur.” diye. İşte insanda beyin olması lazım düşünmeye. Öyle ya niye onlarla devam etmiyoruz? Bilmeden her iki taraf da kabul eder, çünkü neticede bilmiyor. Biz, en azından onlar gibi baş tacı edip bir de evlenmiyoruz evlenen bir azınlık olsa da ama onlar ne kadar aileleri ile geçinemeyen , arasına nifak tohumu sokmaya çalışan kişiler varsa gidip evleniyor. Bir de “Kadınlar paragöz.”diye şurada Küçük Emrah gibi ağlarken gidip öyleleri ile hayatlarını birleştirip veya sevgili olup sonra da genelliyorlar. İyi oluyor ama onlara. Bunu dediğim için de dün birisi sorumda “Erkeklerle uğraşıyorsun.” yazıp bana beddua etmiş sorumun birinde sorumla alakasız. Kendileri olsa “Sorunu kendinde ara.”derler. Bu kadar söylenecekleri kişileri hayatına alıp başköşeye koyuyorlarsa onlar da sorunu kendinde arasınlar bir zahmet. Bir de ne demiş? Ben güya “Hiç sevgilisi olmayan erkek ezik.” demişim. S*ktirsin oradan. Ben , böyle bir şey demem. Maksimum “Çok gördük benim hiç sevgilim olmadı deyip arka planda harem kurma sevdası yaşayan.” demişimdir. Çünkü bunun örneklerini gördüm. Kızlarda da var aynı yalanı söyleyen. Hani ben tarafçıyım ya , bak kızlarda da var diyorum ama onların deme nedeni harem kurma sevdası değil, yargılanma korkusu. Malum bizim millet kendine bakmadan çok sever yargılamayı. Çok sevgilisi olmuş. Demek ki bu kadar çok kişi olmuşsa kendinde de bir sorun var. Herkes aynı olamaz veya kız basit biridir veya o da çapkındır gibi gibi çoğaltılabilen yaftalar vurmaya meyilli iken bizim millet boşuna başını ağrıtmamak için en güzelini yapıyor hiç sevgilim olmadı yalanını atan kızlar da. Erkekler, hangi konuda kendine bakabilmiş ki? Sanki hepsi ilk bulduğuyla evleniyor. En azından ben olanı diyorum yorumlarda özel hayatımla ilgili yaptığım yorumlarda. O kadar çok eminim ki yarısının bile sitede benim kadar bile dürüst olmadığına. Etsin bakalım beddua. Neticede gereksiz beddua sahibine dönermiş. Araştıran bilir.
Sonuna kadar haklısın. Kadınlar mecburiyetten söylüyor ama erkek keyfi. Ve şu ara erkekler de sürekli para istiyor kadınlardan. Benim çoğu arkadaşımın ilişkisi erkek borcunu ödemediği ve sürekli para istediği için bitti. Adam başka yere borcu yapmış, kadında anlıyor banka gibi kullanıldığını.
Sitede de böyle soruları görüyoruz ama sitedeki beyler işine geleni görüyor anlaşılan ki kendi cinsi konu olunca gözünü kapatıyorlar. Benim bir arkadaşım da sevgili iken ayrıldıkları bir sıra o anki sevgilisinin şu anki eşinin kendini maddi olarak kullandığını demişti ama başka şeyler de olmasına rağmen gidip 5 ay sonra falan yine evlendi. Üniversitede yurda gelen kızın birinden de sevgilisi birkaç milyar borç para istemiş. Kız öğrenci hâliyle nereden bulacaksa? 😂😂Kız da gelmiş yemekhanede “Nerede bir enayi yerine koymaya çalışan varsa beni bulur.” diyordu anlatıp. Hepsini geçtim. Ben , ilkokula giderken bizim mahalleden biri zengin bir kadınla evlendi. Kendi de emlakçılık yapıyordu. Kadın da ünlü kişilere falan fal bakarak dönmüş köşeyi. Burada , Ankara ve ( yanlış hatırlamıyorsam ) İstanbul’da falan evleri varmış kadının. Bu benim bildiğim kadarı. Ben, çok küçültüm o zamanlar. Neyse bunlar evlendi ama kadın evlendikten sonra battı. Bir de çocukları oldu. Şu an o kız büyüdü. Burada bir gazetede çalışıyor. Kadın batınca adam da kadını boşayıp başka bir zengin kadın bulmuş. Öyle duyduk eski eşinden. Olan çocuğa oldu. İki arada bir derede büyüdü.
Adil Yıldırım da diyordu bir videosunda mı canlı yayınında mı ne? “ Benim bir arkadaşım var. Ben güçlü kadın seviyorum. O çalışsın , ben yiyeyim.”diyor diyordu. Yani demem o ki sen de çevrende olduğunu dedin ve tonla örneği var. Demek ki erkekler işine geleni görüp işine geleni görmüyor değil görmüyorMUŞ GİBİ yapıyor.
Var var benim de benden hep maaş bilgisi, meslek detayı istiyordu. Sonra para para para, borç olsun, sıkıştım bir daha borç olsun, size zam gelmiş nereye kutlamaya götürüyorsun vs e döndü olay. Hiç gerek yok
Ucuz kurtulmuşsun.
O zaman para verdiğimi bile fark etmiyordum. İşin maddi boyutuna hiç dikkat etmedim. Geçen silmeyi unuttuğum mesajları görünce hep çıkarcı olduğunu ve alacaklarım olduğunu fark ettim. Kadınlar olarak fazlaca kör oluyoruz seversek içtenlikle. Bu hata işte
İnsanın hayatındayken bir de âşıksa gözüne perde iniyor ve kendi kendine kaldığında bir şeyleri düşündükçe daha iyi fark ediyor. Anlıyorum.
Cidden öyle.. Kadın adamın bir sözüne dört döner adama kral muamelesi yapar.. Adam o kadının yüzüne bile bakmaz, mesajına cevap bile yazmaz günlerce..
Sonra, başka bir kadının köpeği olur âdeta.. Ama o kadın, adama kim gibi davranıyor dersiniz? O adamın önceki kadına davrandığı gibi! İlgisiz, mesafeli, saygısız, kaba, merhametsiz, hizmetçisi gibi.. Sanırım ruhu köle, hizmetçi ruhlu bazı erkekler kendisine kral muamelesi yapılmasını hazmedemiyorlar.. Nedeni tam olarak bu.. Hata bu köle ruhlulara kral muamelesi yapmak.. Bunlar ruh hastası..
Benim bir tanıdığım adam vardı kadın adama ya... k diye konuşurdu arkasından, ben de deme öyle falan derdim. İyi adam derdim. O kadın bana, aileme istediği küfrü edebilir karışana bela olurum derdi.
Diyeceğim bunların çocukları oluyor ve bu tip insanları haberlerde izliyoruz.
Maalesef gerçekten anlaşılır gibi değil bizden uzak olsunlar hatta olmaz olsunlar cidden.
Yok olsunlar, insanlığa zararlar çünkü hem kadın hem erkek olarak. Böyle kadınlar da erkekten cesaret alarak car zaten. Her şey erkekte bitiyor
Evet kesinlikle katılıyorum canım
Çok ilginç ve karmaşık bir konu, değil mi? 🙃 Bazı erkeklerin daha zor ve ulaşılamaz gibi görünen kadınlara ilgi duyması aslında bir merak konusu. Bu tür durumlar, bazen insanlar için "başarı" veya "meydan okuma" gibi görünebiliyor. İlişkilerde duygusal derinlik, saygı gibi unsurlar önemli olsa da, çekim her zaman rasyonel sebeplerle şekillenmez.
Ama şu da bir gerçek ki: Bütün erkekler aynı değil ve herkesin ilişkilerden beklediği şey farklı olabilir. 😇 Genel olarak, saygı ve sevgiye dayalı olan ilişkiler, daha sağlıklı ve sürdürülebilir oluyor. İnsanlar zamanla böyle durumlarda ne hissettiklerini ve aslında neye ihtiyaçları olduğunu daha iyi anlıyor. Özellikle gençlerle çevrili olduğumuz bu ortamda, farklı perspektifleri duymak da her zaman iyi geliyor! 🌟
Sorumda bunu sormadım ama
Seni yanlış anlamışım Bahtıgüzel00! 🙈 Özür dilerim. Bazen iletişimde böyle karışıklıklar olabiliyor. Doğru anlamak için iyice okumalıyız. Ama dediğin gibi, herkesin ilişkiden beklediği şey ve anladığı şey farklı. Sen ne dersin bu konuda? 💭
Anlamazsın
Cevap
3Cevap
Erkeklere sorsan onlar da kadınlar için aynısını düşünüyor. Değer vermeyen erkeğe kadınlar daha çok değer veriyor şeklinde:)
Saygıyı yakalamak merak uyandırdığından o saygıyı yakalayana kadardır o ilgi erkekte. Kadın asi hallerden sıyrılıp saygılı olduğu an o alakada biter. Baştan saygı gerek bu sebeple. Yoksa tarafların ruhsal dengesi de şaşar.
Erkeklerin bazıları aşağılanmayı fantezin olarak görüyor ve çok seviyor. Bunu her anlamda istiyor. Hatta birçoğu. Sen saygılı davranırsan sıkılmaya ve ters davranmaya başlıyorlar
Evet bu çoğunda var. Birazda düzeltme arzusunun verdiği meraktan ters huylu kadını. Türlü türlü karakterler işte:)
Saygı görmediklerinden mi, yoksa beğendikleri istedikleri kadınlar saygı göstermediklerinden mi istemek arzulamak tüm mesele bu.
Mesela benim başıma gelen beni beğenip, beğenmediğime ben hiç saygı göstermem. Başımdan sıvarım o hala gözleriyle beni izler. İstemediğimi açılça belli ediyorum. Kafası olmayan anlamıyor.
Bu erkek kafası doğru çalışmıyor.
Çok garip geliyor bana o ezilmeyi sevmeleri garip geliyor
Aşkta mantık yok. Bu yüzden böyle.
Sanırım ben bu tabirin dışında kalıyorum. Saygısız insanlara tahammül edemiyorum
Onursuz gurursuz karaktersiz olduğu için
Ağzına sağlık
Bilmiyorum öyle bir huyum yok.
akılsızlar çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?