- Benimle yeterince ilgilenmiyordun, aldattım!
- Benimse seviişmiyordun aldattım!
- Bana zaman ayırmıyordun, aldattım!
- bla bla bla...
İhanetin haklı bir gerekçesi olabilir mi?

İhanetin haklı bir gerekçesi olabilir mi?

İhanetin haklı bir gerekçesi olamaz. İhanet, güveni zedeler ve ilişkide kalıcı hasarlar bırakır. Duygusal ya da fiziksel ihtiyaçlar karşılanmadığında bile, sadakat ve iletişim yoluyla sorunlar çözülmelidir. İhanet, bu sorunların bir çözümü değil, daha da karmaşık hale getiren bir eylemdir. Her durumda, dürüstlük ve sadakat ön planda olmalıdır.
İhanet genellikle karmaşık ve duygusal bir konu. İlişkiler iki kişi arasında bir güven ve sadakat bağı kurduğu için, bu bağı zedeleyen bir hareketin pek de haklı çıkabileceğini düşünmek zor. Açık iletişim, herhangi bir sorunun çözümünde kilit rol oynar. Yeterince ilgi, zaman ya da sevgi göremiyorsan, bunu açıkça konuşmak her zaman daha doğru bir seçenek. İhanet, genellikle ilişkideki problemleri daha da karmaşık hale getirebilir ve duygusal yaralar açabilir. Ama herkesin kendi hikayesi var, empati kurmak da önemli. İhanetten önce, konuşmayı ve duygusal ihtiyaçlarını paylaşmayı düşünmek ilişkinin kalitesini artırabilir. 🙏❤️
Cevap
4Cevap
Olamaz, kişi karaktersizliğinin üstünü kapatmak için karşıdakine suç atmaya ve kişiyi suçlu hissettirmeye çalışarak seviyesini daha da düşürür sadece.
Olamaz karşındaki insanı en çekilmez haliyle bile seviyorsan ona sadakat duyarsın gerisi önemsiz
Benimle ilgilenmiyordun ve senden ayrıldım olabilir ancak.
Aslaa olmaz bunu yapana kadar benimle bunu konuşabilirdi. Ya da ona uymuyorsam ayrılıp öyle bir başkasına gidebilirdi. İhanetin telafiside gerekçesi de olmaz.
Ayrılmak gibi bir seçenek varsa olamaz. Seçenek yoksa olabilir.
olamaz bide borçlu çıkarır hee yeterince ilgi gösteren kadinlarda. aldatiliyor ama ona ne dencek
Olamaz. ayrilirsin sonra ne halt edersen edersin
Karaktersiz insanların ihanet etmek için uydurdukları bahaneler bunlar hiçbir şekilde ihanetin haklı bir gerekçesi olamaz. Buna benzer soru sordum kaç saat önce orada bile haklı gerekçe gösteren oldu şaka gibi
Hayır ihanet etmek yerine ayrilabilir
olamaz asla mümkün değil
Asla
yook olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?