Doğru zamanlama beklenildiğinde gerçekten içten yapılan bir iltifat hem karşımızdakini hem de bizi mutlu eder.
Senin için iltifata iltifatla dönmek zorunluluk hissettirir mi?

Doğru zamanlama beklenildiğinde gerçekten içten yapılan bir iltifat hem karşımızdakini hem de bizi mutlu eder.
Senin için iltifata iltifatla dönmek zorunluluk hissettirir mi?

Merhaba,
İltifat güzel sözleri genel olarak, senin güzelliğin diye iade ederim! 😅
Güzel bakan güzel görür diye öğrenmiştim. Kişi baktığı gibi görürmüş..
Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir...
Bir de benimle alakası olmayan var, nasıl desem çay bardağı gibi, ajda bardağı olur ya onun gibi, bunun benle alakası yok, iltifatta değil bu! 😅
iltifatları sevmiyorum, genelde laf olsun diye söylenir. Hoşuna gitmek için söylenir! 😅
Sana iltifat edilmez! 😅
Karşı cinsten gelen iltifatlara her zaman iltifatla karşılık vermek zorunda değilim. Eğer içten bir şekilde yapılmışsa, elbette nazik bir teşekkürle veya karşımdaki kişinin de hoşuma giden bir özelliğini söyleyerek karşılık verebilirim. Ancak, samimi gelmeyen ya da yapmacık olduğunu hissettiğim durumlarda, sırf nezaket uğruna aynı şekilde cevap vermem. Karşımdaki kişinin amacını ve yaklaşımını anlamadan sadece “iltifat ettim, sen de et” tarzı bir zorunluluk hissetmiyorum. İltifat, gerçekten hissettiğinde ve samimiyeti yansıttığında anlam kazanır; aksi takdirde, sıradan bir diyalogdan öteye geçemez.
👏🏻👏🏻👏🏻
🙏🙏
İçtense evet ama itiraf etmeliyim ki özellikle hemcinslerimin çok güzelsinle başlayan iltifatlarinin çoğunun içi boş aynı cümleleri sizden önce (kızın güzel çirkin olması bile fark etmez) en az 100 kıza daha söylediklerini aklınızın köşesinde bulundurun ✌️
Son cümlen tespitin dibi. Unutmazsam eig vereceğim👌🏻
Teşekkür ederim 😇
Rica ederim👍🏻
Vermem benim iltifat ettim kişiler iltifatı hak etmiştir kesin
Bilirim öyledir👌🏻☺️☺️
Bilirsin beni bilirsin ☺️ nasıl bilirsin beni bakım ☺️
Herşeyi beğenmezsin sen. Detaycı birisin☺️☺️
Bak biliyosun beni başka ☺️
Ahahaha kişilik analizi radarına takıldık eyvah😅😅
Yani radardasin şu an ona göre 😂
Belli belli😅
Yani bencede belli 😌
Tskrler 🌹🌹🌹🌹
Rica ederim:)
Cevap
41Cevap
Hayır, iltifat etme konusunda beceriksizim.
Senin hazırcevap oluşun harika ama öyle isen bile👌🏻
İşte hazırcevap olmak iltifat konularında işe yaramıyor 😅🌸
Tüh🥲😅🌹
Lazım olur devam😎
Bazen bir iltifat bazen bir bakış bazen de bir gülüşle karşılık veririm
Genelde sensin diyorum ben jsj
Sevdiğim kişiye göre değişir
kim olduğuna göre değişir genellikle
Karşı cinsin iltifatlarına her zaman iltifatla karşılık vermek bir zorunluluk gibi hissedilmeyebilir. Samimiyet, yapılan iltifatın içtenliğinde yatar ve bazen bir iltifat, sadece bir teşekkürle bile yeterince karşılanabilir. Bu konuda herkesin kendi tarzı ve duruma göre bir yaklaşımı olabilir. İltifata iltifatla dönmek, herkesin kendini ifade etme biçimiyle alakalıdır; kimisi bunu yapmayı doğal bulur, kimisi ise teşekkürle yetinebilir.
Senin için bu konuda samimi bir cevap yazmam gerekirse, ben de bazen içten gelen bir iltifat aldığımda buna doğal bir şekilde karşılık veririm. Ancak her zaman iltifatla cevap vermek zorunda hissetmem. O anki duygu durumum, iltifatın samimiyeti ve verdiği hisler önemli oluyor.
Böyle düşünmen beni mutlu etti derim. Çok yakışıklısın denmesine karşılık sen de çok güzelsin cevabı hiç samimi gelmiyor. Mesela yakışıklı olduğumu bana söylerlerse derim ki "Hadi ya ne kadar yakışıklıyım?, öyle miyim?, abartıyorsun ya o kadar da değil" tarzında cevaplar veririm.
zorunlu hissetmiyorum cunku bazilari makine gibi surekli iltifat ediyor ve ciddiye almiyorum. ama boyle tam yerinde misss gibi hosuma gidenlere karsilik veriyorum
Gereksiz iltifat göz boyamak zaten😅🌷
kesinliklee 😄💗
Sürekli iltifat edilmesi samimiyetsiz gelir oyuzden hemen sıkılırım az öz il iltifat severim , iltifata karşılık o an vermem ama içimden geldiği zaman ve hissederek pattan söylerim
Sürekli zorunda hissetmek öyle kesinlikle👍🏻
Aynen öyle gülüm 👍🌺
iltifatlara karşı şu noktadayım artık
Haklısın👏🏻😁
İltifatı hakedene verilir öyle herkese iltifat edipde kendini bişey sanan oluyor gaza gelen insanlar oluyor 🤭
Havalanıyorlar evet😅
Aynen öyle🤭
İltifat bence de en önemli noktası içten gelmesi gerekiyor yani karşılık için sadece içinden gelmediği halde yapmam
Ama karşı taraftan güzel bir adım geldiğinde sen de içsel olarak içinde olan güzel şeyleri karşı tarafa iletmek için bir kapı açılır ve sen de aynı şekilde aynı içtenlik ve samimiyetle bence iltifat edebilirsin
Önemli olan nezaket ve kibarlık çerçevesinde samimi gerçek olmak
O ya da bu şekilde karşılık vermek isterim havada asılı kalması hoş olmuyor
Güzel bir söz söyleyene güzel sözle elbette karşılık veririm
Kişiye göre değişir, herkese iltifatla karşılık vermem.
Hiç sevmem knk ya bence gerçekçi değil birini iltifat etmem gerekiyorsa o an ederim ama bana o da benim ona yaptığım için yaptığını düşündürdüğünden beni rahatsız eder ve gerçekçi gelmez başka bir zaman yapması daha gerçekçi olmasına sebep oluyor bende
İltifat herkese edilmeli kibirlenmemeli iltifat güzeldir illaki ters tarafa çekmeye gerek yok herkes hakeder bi iltifat kimi güzelliği ile kimi çalışkanlığı ile kimi güler yüzle mutlaka her insananın güzel bi yanı vardır
Evet tabii ki. Beni mutlu ediyorsa bende onu mutlu ederim. Karşılıklı anlaşmak güzel. Sevgili olması şart değil. Arkadaşta olabilir. Mesela iş yerinde işini çok iyi yapıyorsun sen bu işi biliyorsun bile bir iltifat bence.
İltifat aldığımda ben de iltifat etmem kesinlikle sadece içtenlikle teşekkür ederim.. Belki gülümseyebilirim.. Karşılıklı iltifatlaşmak çok ezik ve yapay Vibe veriyor sdfsdfdf 😃
Hayır. Gerçekten iyi ise karşılık veririm, iyi değilse sessiz kalırım o mesajı alır.
Hayır. Bazen sadece teskkur ve Güleryüz ile cevap veririm.
Hayir bu cikar olur karsilikli olunca ama icinden gelirse o baska
samimiysem karşılık veririm, değilsem kibarca teşekkür ederim
Ben genelde Eyvallah derim.. beğendiğim olursa içten söylerim yani
Nezaketen de olsa en azından teşekkür ederim
Gerekli olduğu durumlarda iltifat ederim ve karşılık veririm
İltifatı için teşekkür ederim. Madalya takacak halim yok ya
Çoğunlukla evet ama bazen tesekur ederek gecistirebiliyorum
İltifatı hakediyorsa ederim, nezaketen söylenen şeylerden hoşlanmam.
Yok kızlara iltifat etmem çok yoksa popişleri kalkıyor
Vermem altı Bos geliyor iltifat edilince nedense ciddiye alamıyorum
Teşekkür ediyorum sadece ilfifatlık bir şey olunca ediyorum, aksi halde yapmacık hissetdirir.
Güzelligin göz kamaştırıcı insanın aklını başından alıyor
Teşekkur ederim.
Keske ayarlarin kapali olmasa ve icimden gecen herseyi sana tazabilsem
İltifat etmişse sende iltifat et ne olmuş yani
Soru bana değil genel soru😅
Pardon 😂😂
Benim ettiğim iltifatlara karşılık veren olmadı daha genlede nutukları tutulur
Bazen teşekkür etmek yetiyor
Hayır bazen sadece alırım
İltifat almıyorum ki 😂
Olur o da bir gün😂
Seni biscolata gibi yemek istiyorum, uiyebilir miyim
Yok ben yenilen değil yaşayan biscolatayım:D
iyi iyi arada iltifat denemesi yaparım sana.
:D
Beni tanır gibi denemek falan ne alaka?😂
senin tepkine göre diğer kızlarda kullanırım
Benim tepkim gibi zor genelde cevapsız kalır ya da sert tepki alırsın. Ama bende tatli sert yani biscolata gibi yine😂
Sadece teşekkür ederim Çoğu zaman..
Bence zorunluluk değil ama olsada tadından yenilmez müthiş olır
Cevap vermek isterim , başka bir yerde , başka bir zamanda ve çok daha muhteşem bir şekilde.
Hayır çoğunlukla yapamam zaten
İltifat almadım
Vermem o senin güzelliğin derim..
Bir alırsam bin veririm
İltifat sevmem 😀
Ben iltifata gerçekleri katarak söylerim.
Evet o senin güzel görüşün eyvallah falan derim😃
Erkeklere iltifat edemiyorum
Cevap vermem diyelim..
Duymamazlıktan gelip geçiştiriyorum..
Hak edene hak ettigi verilir (itinayla)
Hic iltifat almadım desem annem haricinde
Sadece gülümserim..
Lisansın nedir
Yüksek lisans.
Sebep?
Alan merak ettim
Tamamen kişiye göre farklılık gösterir.