yani söylediğin şey Ayetel Kürsi okuyunca gökten bir çuval para inecek iddiasının aynısı mantık çerçevesinde değerlendirelim bazı anatomiye dayalı konuları yani gamze anne karnındaki bebeğin yüz kasının kısa kalmasıyla oluşan dokusal bir lif çekilmesidir gülünce ortaya çıkar seksle şunla bunla hiç bir şekilde bağı yoktur ve katkısıda yoktur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bilmem öyle mi bunu siz söyleyin 😇
Hayır değillerdir.
İlişkiyi etkilemez fakat hoş duruyor, sempatiklik katıyor yüze.
hic gamzesine bakmadim yani hoslandigim kisilerin de gamzesi yoktu, bence onde oldugu bir durum yok
Çok gülersem çıkıyorda sapım bunu nasıl açıklanacak
Gülmeyi nedn biraktn
Öyle midir🙄 bence değildir
Gamze kadınlar da daha hoş görünüyor benim fikrim
Bir sempati oluşur orasi kesin.
Ya yok kim cikarsi bun7
Yok be çoğu kız takmıyor sanki snsn
Gamze sonlara doğru dikkate alınmalı bence 😂
Benim için 100000000-0 önde
ne artısı var söylermisin istatistik bekliyoruz gamzenin ilişkiye katkısı ya da etkisi nedir neye göre önde
yani söylediğin şey Ayetel Kürsi okuyunca gökten bir çuval para inecek iddiasının aynısı mantık çerçevesinde değerlendirelim bazı anatomiye dayalı konuları yani gamze anne karnındaki bebeğin yüz kasının kısa kalmasıyla oluşan dokusal bir lif çekilmesidir gülünce ortaya çıkar seksle şunla bunla hiç bir şekilde bağı yoktur ve katkısıda yoktur
onun gamzeli olması sana hoş görünür libidonu psikolojik olarak biraz artı yönde etkileyebilir onun haricinde genetik bir etkisi kesinlikle yoktur
Sadece seviyorum
ha bana bunu söyle aksi durumda gamzenin erkek üzerinde artı bir etkisi yoktur
yani sen gamzesinden hoşlanmış sevmişsin eyvallah normal
Evet yani seviyorum sadece neden bu kadar yükseldin ki
buna yükselmiyorum normal tarzım bu
Anladım
Benim göbeğim o gamzeli erkekleri tek geçer.
Çok yakışıyor ya
sanmam
Yakışıklı diyelim