Evet, öndedir.
Hayır, değildir.
Her ilişki kendi özelinde değerlendirilmelidir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Akisini idda eden ya ilişkiler hakkında bi halt bilmiyor. ya da romantik beyin yıkamalar içinde yüzüyor demektir. Aynı zamanda Erkek ve Kadın doğası hakkında cahil birşeyler bilmiyor demektir. Erkek dominant olan taraf olıdır demiyorum bak DOMİNANT OLMAK ZORUNDADIR. Buna mecbur Kadının iç güdüleri kendinden her hangi bir konuda geri planda pasif erkeği istemeyecektir. Soğuma başlar yavaş yavaş Çünkü Kadın iç güdüleri ona güven verecek onu koruyacak sorun olursa üstesinden gelecek halledecek Erkeğe çekilir Bu yüzden baskın erkek severler Serseri erkek seçiminin arka planda ki sebebi budur. ANCAK Dominant olmaktan kasıt Kontrol Manyağına dönmek Emir yağdırmak bundan bahsetmiyorum. Rol öncü haraket etmek Kararlı ve Karar veren pozisyonda olmaktan bahsediyorum. Şayet Kadından onay bekleyen sürekli hayatım canım cicim ne yapalım diyen bir Sünepeysen geçmiş olsun Hızlı şekilde soğuma sürecine girersin. Kadını dominant taraf olmaya itmiş olursun doğal olarak Kadın iç güdüleride Erkekden bekleneni üstlenmek zorunda kalacağı duygusundan başka erkeğe yönelecektir. Burdan Efendi sünepe pasif kadını elde etmenin yolu kadına yaranmak yaltaklanmak yalakalık yapmaktan geçtiğini zannedenlere duyrulur. Kadın doğasını öğrenin bi hele
👍
Tabiki yeri geldimi masaya yumruğu indirmeli , sahiplenmeyi bilmeyi, miy miy hersye tamam diyen erkeklerden hoşlanmam dengeli olucak, cok maçoda değil çok Light de değil, ayarında, söyle esmer sakallı, boylu elinde saati kara kaş kara göz biri BİM 101 şok gelirse haber verin bir zahmet ahahah
BİM, 101, Şoka gerek yok bence. Bu kadar güzel tarif ettiğine göre kesinlikle bulmuşsundur diye düşünüyorum 🌼🥰
Cevap
15Cevap
Yaşanılan ilişkiye göre değişir.
"Her ilişki kendi özelinde değerlendirilmelidir." hasğhjsa.
Hanımım gelmiş hajshakshhas
İnsanın özünde olmalı bu yapı.. Sonradan tercih edilecek bir şey değil çünkü.. Öyle olunca yapmacık, eğreti ve komik oluyor.. Kadınların genelde baskın karakterde olan erkek tercihi var..
Herzaman öndedir 👍 erkek dediğin sert olmalı masaya yumruğu vurdumu bu akşam bulaşıkları ben yıkıycam diyebilmeli 🤣
Benden daha dominant bir erkek elbette 1 puanla önde başlar. Ama bunu akıllıca kullanıyorsa daha da keyifli olur
Öyle dediğim dedik birisiyle hiç uğraşamam. Yerine ve konuya göre değişkenlik göstermeli bu durum yoksa zorrr..
Öndedir bence, yöneticilik, sahiplenicilik, kıskançlık ruhuyla kadınları daha çok etkiliyorlar.
Kendisine ait düşünceleri olabilir ama benim de bir birey olduğumun farkında olmalı.
Ben çekişmeleri severim ikimizde dediğim dedik olmalıyız
Aşırı dominantlık iki taraf için de iyi değil
Dominant mı😂 Serin gel yiğidim derim😂 Dominantsa anca arkamda olur. Liderlik yarışı değil bu🤔
Aşırı dominantlıgın iyi oldugunu düşünmüyorum her iki taraf için de
Ben öyle bir yapıya sahip değilim
Her ilişki kendi özelinde değerlendirilmelidir bana göre
Denge lazım bence, kız içinde erkek içinde
sevmem aşırı dominant birisini
Bunlar sosyal medya sözleri sadece.
Kimin neyi sevdiğine göre değişir o
Her ilişki kendi özelinde değerlendirilmelidir
Değildir ortak yol bulunmalı.
Yıldırır
öndedir.. bide kadınlara sormak lazım
Öyle olmalı.