Hep görüyoruz ya da hep okuyoruz. İlişkilerde ilgi gösteren erkek daha mı avantajlıdır?

Hep görüyoruz ya da hep okuyoruz. İlişkilerde ilgi gösteren erkek daha mı avantajlıdır?
Daha önceki ilişkim ilgisiz bir erkek olduğu için bitirmiştim. Kendisi jandarmaydı, bana zamanı varken bile zaman ayırmaz, arayıp sormaz, ilgilenmez. Hadi tamam jandarma işi gücü var dedik. Ben onun yanındayken bile suratıma bakmaz, benle sohbet etmez, ne zaman sohbet etmeye çalışsam sus diye susturur saçam sapan bi insandı işte. İlk zamanlar canım cicim ayı olduğu için üzerime titreyen adamın yerini hödük bir kalas alınca daha fazla dayanamadım ayrıldım. İlgili olun erkekler kadınlarıza.1 günde 24 saat var. 24 saatinizi verin demiyorum ama 1 saatinizi ayırın bize. Aynı şekilde kadınlar siz de erkekleri ihmal etmeyin. Her iki cins için de umursanmamak iğrenç bir şey. Üzmeyin kimseyi. Tek olun
Evet dozunu kaçırmadan ilgisini her daim sunan erkek 15 adım falan öndedir. Mesaj atmasını bekleyeceğim insanla vaktimi harcayacak ne ergenlikte ne yaştayım. Benim için zaman ayırmayacak benim için zaman yaratacak. İşte o zaman o şeyin adı ilişki olur.
Seven sevdiği ile ilgilenince asıl değer ortaya çıkıyor. İlgisizlik bana göre sevgi değildir. Gün içinde bir çok şey ile boğuşurken, o yoğunlukta bile vakit ayırmak asıl değerdir. Kimisi seviyor, kimisi sevmiyor ama bana saçma geliyor. Erkek-kadın fark etmez, ilgisiz ilişki olmaz. İlişkinin amacı özel olmak, özel hissetirmek değil midir?
Cevap
29Cevap
Gönül ister ki öyle birine denk gelelim böyle ne bileyim sabah arayacak günaydın diyecek insan yerine koyacak böyle sürekli kendi peşinden koşturmayacak ne bileyim insan gibi bir adama denk gelemedim şu zamana kadar hepsinin derdi belliydi oynadım oynadım bıraktım ben de yoruldum artık.
Valla ilişkilerde artık bir adım kim önde belli değil artık.
Herkes bir yol tutturmuş gidiyor, ya tutarsa hesabı 🤦♀️
İlgi alaka göstermeyecekse hayatımda neden sevgili konumunda.
Benim için öyle başkalarını bilemem.
Evet ilgili erkek ya da kadın her zaman öndedir.
1. teori
Onun ilgili olmasını sağlayan kadın olduğundan , bence kadın öndedir 🤔
Ozaman mantıklı düşünürsek, ilgili olmayan erkektende kadın sorumlu tutulabilir..
2. teori
Yok bence insanın kendi karakteri kişiliği ve birlikte olduğu insanın karakterleri ve kişiliğiyle ilgili yani salt kadın ve erkek üstünlüğü değil bence ☝️
Bence 2. teori teşekkürler 😌
Rica ederim
Evet, öndedir. İlgi alaka göremediğim insanın yanında ne yapayım ki... Benim için diğer insanlardan bir farkı olmalı yoksa neden sevdiğim diyeyim ona, arkadaşım derim. Hem bir ilişki de iki kişide gerçekten seviyorsa ilgi beklememize gerek yoktur, sevince istemsizce ilgi ve değer gösterir insan.
Tabi ki öndedir. Ama ilginin de dozu var. Avına sinsice yaklaşan bir sırtlan mı yoksa gerçekten ilgi duyduğu için mi yapıyor? Sıkmadan, boğmadan gösterilen ilgi şekerdir baldır.
Tabiki de öyle. İlgisiz erkeği kim ne yapsın çöp tenekesi gibiler
Öndedir önde Hatta en favori, şampiyon veda 1. Dir ooo
Dozunu kaçırmadığı sürece tabii ki ilgi olmalıdır. İnsan sevdiğine ilgi gösterir.
Birisi bir ilişkide ilgi göstermiyorsa o ilişkiye gereken önemi vermiyor demektir. Bu kişiyle devam etmek için bir sebep yok. İlgi gösteren kişi de bir adım önde değil aksine ilişkiye vermesi gereken önemi veriyor demektir. Olması gereken bu.
Nope değildir. Kadın ilgiyi değil ilgilendiği adamın ilgisini sever senin karşındaki kadında karşılığı yoksa ne yaptığının zerrece bir önemi yok.
Tabii ki bir adım daha önde.
Hani diyorsunuz ya kadınlar çiçektir diye. Çiçeğin de ilgiye ihtiyacı vardır. İlgilenirsen çiçek açar. Yoksa solar gider. (Yani yavaşça ilişki biter.)
Tabiki, ilgi gosteren erkek guven verir. Huzur verir, kadinda soru isareti olusturmaz. Ilgisiz erkek sorun cikarir. Kadin hep kafasinda kurar acaba baskasi mi var sorusu olusur hep.
Evet ben biraz girişken erkeğin daha çekici olduğunu düşünüyorum. Erkek veren, kadın genellikle alan olmalı. Kadın fitrati gereği kaçmayı, nazlanmayı sever. Günümüzde biraz ters işliyor gibi bu durum gerçi:)
Kızlar için öyle olsa gerek, çünkü hep ilgi ve şefkat isterler sevdikleri erkek tarafından.
tabii ki bir adım daha öndedir sıradan arkadaş gibi hissettirecekse sevgili olmasına ne gerek var ki? ilgilenen erkek her zaman öndedir.
Tabiki, ama kadınlar da işe el atmalı😊 Nelerden hoşlandıklarını bir yere kadar anlarız dimi 😂
İlgili erkek çok adım öndedir ancak ilginin dozunu da ayarlamak gerek diye düşünüyorum. Fazla ilgi bunaltabilir
Tabi ilgi olmadan olmaz. Üzerime düşmezse benimle ilgilenmezse nasıl emin olabilirim duygularından.
İlgisiz erkek daha ilgili erkek bulunana kadar konuşulan erkektir eninde sonunda bırakılır nokta.
Evet, ilgili erkek daima bir adım öndedir ama çok bunaltmadan tabi…
Tam tersi ilgi gostermeyenin pesinden kosar kizlar. Biz ondan yalniziz😀
İlgi görmeyi her kız sever. Bebek gibi hissetmek ister.
hayır önde felan değildir kadınlar ilgisizleri daha çok tercih ediyor
Benim gözlemlerime göre daha cok ilgisiz erkekler önde
Evet tabi ki kadınların anahtarı ilgi, erkeklerin anahtarı uyum. 🗝️
Kadınlar daha duygusal erkekler ise mantıksal yaklaştığı için bence böyle. 🌸
Bende mantıksal yaklaşıyorum ikisi bir arada. Biri tutup biri tutmayınca beynim yok bu olmaz diyo😄
@dikenliyıl olabilir tabi 😄
Benim için de uyum ön planda biraz bakış genişliği diyelim tuhaf😅😄
Hayır yanlışınız var bir adım önde değil 10 adım öndedir net.
Çok adım öndedir, ama ilgiye boğupta sonra ilgisiz davranmadığı taktirde..
İlgisi sadece tavlayana kadar değilse ve samimiyse elbette öndedir
Evet sürekli ilgi ilgi değil de destekleyen yanında olan erkek her zaman çekicidir.
Benimle ilgilenmeyecekse neden sevgilim olsun
Tabi ki kadın ruhu ilgiye daha fazla ihtiyaç duyar ve bu durumu göz ardı etmez
Dengeyi tutturan erkek bir adım öndedir. Ne eksik ne fazla olmalı
Tabiki öyledir. Hemde bir adım değil, bin adım öndedir 😅
Çok çok öndedir tabi ki aşırıya kaçmadan bunaltmadan ama
Aşırı ilgi kadinda geri çekme yapiyor.
Evet benim için öyle. İlgi yoksa ben de yokum.
İlgi yoksa ilişki olamaz
Kadın 5 adım öndedir :)
Bence zeki olan bir adım öndedir
Erkek ilgi gösterirse kadın ona aşık olur
İlgi gösterirsen, kadın gül misali açılır.
İlgili erkek candır yaa🥰🥰🥰
Kızlar ilgili erkek sever
Baya baya öndedir. Bir adım az kalır.
Her ilişkiye göre değişir
10-0 öndedir.
Öndedir
İlgili olan her zaman önde
Kadın hoşlanıyorsa evet
5 adım geridedir ama kendini 1 adım önde sanar
Kadın canım değilse avantaj
1 değil 10 adım öndedir.
Ilgim varsa ilgilensin yoksa boş..