Sevgilimle konuşurken artık kelebek hissiyatı yok?

Merhaba arkadaşlar internet üzerinden tanıştık başlarda her şey harika ve güzel gidiyordu şehirler arası bir kaç mesafe var aramızda 5 aydır çıkıyoruz kendisi 22 yaşında başlarda çok iyiydi konuşurken onunla kendimi dünyaya kapatıyordum konuşurken aşırı heycanlanıyordum daha buluşmadık henüz benim özgüvenim sorunlarım olduğu için bir rahatsızlık geçirdiğim için saçlarımı kısa kestirdim ve zayıfladım yaptırabilmek için saçlarımı ben çalışıyorum mesela tarla olsun başka bir şey olsun hiç düşünmeden kendisi evde oturuyor sürekli hani insan çalışsın istiyor beni ilgilendirmiyor parası tabiki ama ben çalışıp geberirken onun arkadaşlarıyla gezmesi eve gelip of çok yoruldum demesi insanın canını sıkıyor son zamanlarda onunla konuşmak zulüm gibi geliyor böyle hiç heyecanlanmıyorum telefon açık ama konuşmuyoruz bacağımı kırdım ertesi gün onun doğum günü bana diyorki arkadaşlarla beraber kutlıycaz sonuçta benim bacağım kırılmış oturup benimle ilgilensin istiyorum suçmu ona sorsak en doğal şey ona bakılırsa benim doğum günümde bir hediye bile almadı parası yokmuş ama evde oturuyor cafeye gidiyor arkadaşlarıyla geziyor tatil yapıyor istese günlük işte çalışıp bir kuru çiçek alamaz mı ya da kendisi el işi bir şey yapamaz mı trip atıyor moralim bozukken biliyor bana diyor sevsene ilgilensene biraz beni istemediğim şeyleri zorluyor ne yapıcam ben ayrılmak istemiyorum ama eskisi gibi de hissetmiyorum
Sevgilimle konuşurken artık kelebek hissiyatı yok?