Erkekler neden yalnız kalamıyor sizce?

Birini gördüm instada bir yorumundan ama çocuk hem yakışıklı hem dertli, bir tarafım korkarken diğer tarafım aşık olmaya başlıyor. İçimdeki seste aynı hatayı yapma kullanır atar seni diyor. Üstelik astsubay ve işi bırakıp yurt dışı düşünüyor çok yakın zamanda. Onunla denk olmadığımı biliyorum fakat sevdim işte ama onun beni sevmediğinede adım gibi eminim. Peki neden konusuyor benle? Ayrılık aldatılma vs yasayan erkekler neden yalnız kalamıyor aslında? Ağlarken dahi neden baska kadının omuzunu ararlar? Annelerine de gidebilirler çünkü erkek çocuğu diye bir varlıklar Türkiye'de seviliyor zaten anne ve aile tarafından

Güncellemeler
1 yıl
Bana içelim vs diyor dün yazdı 3 ay soğukluktan sonra ve kızlar arasından bak döndü diye alay konusuna almıstım ve yazdıkça Pp sinden falanda asırı beğendim. Çünkü hem Karadenizli hem asker benim zaafım olan beğendiğim tüm yönleri Allah sanki ona vermiş al kalbine göre demiş ama tutuyorum kendimi ağırdan almaya çalışıyorum yarası varken çıkarcı gibi davranıp kullanılmak istemiyorum aklım çok karısık
Güncellemeler
1 yıl
Galiba dalga konusu çocukken çok yakında ben olucam gibi hissediyorum nolur asık olmamam için nedenler sıralayın cocuktan soğumak istiyorum Şu an
Erkekler neden yalnız kalamıyor sizce?