Nişan atma aşamasındayım bugün yarın sin artık hiçbir şey düşünemiyorum neyi nasıl yapicam?

On aya yakın oldu tanışalı. Ben ilişki düşünmüyorum seninle dedim tamam arkadaşça konuşalım deyip yine yaş farkı fazla yakışıklı değil aksine çirkin. Hepsini geçtim başta arkadasca yaklaşınca ben de niyeti kötü değildir diye konuştum sohbeti sardı tam istediğim gibi biri gibiydi. ya da istediğim sevdiğim röle büründü bilmiyorum. Zamanla ben seni çok seviyorum ayrılamam artık senden deyip istemeye geldiler. Bu süreçte sohbeti muhabbeti ile beni alistirdi kendine ama iş evlilik olunca istemiyorum dedim. Sürekli ikna etmeye çalıştı aileme ikna ederek anlatırdı bana anlattım böylesini nerden bulacaksın diye de kendi kendime söyledim. İstemiyorum dememe rağmen oldu bittiye geldi bir baktım parmağımda yüzük. Ayrilicam dedikçe ağlıyor ben ölürüm artık ayrilamazyiz o kadar eşya aldik ev dizdik biz ayrılamayız diyor surekli. Benim içime sinmedi hiç. Yanıma yakıştıramıyorum nankör bencil biri değilim. Allah'ım bu sözümü kibirden saymasin. Ama içim isinmadi hep bir ikna ile buraya kadar geldim. Ha haksız olduğum nokta ne olursa olsun bu dereceye getirmemekti ama inan kim olsa kanar ona çünkü ikna kabiliyeti mükemmel biri. Ben daha önce görmedim böyle bir şey. Asla istemem konuşmadan tanımadan reddeden ailemi bile iki günde dize getirdi. Kırk yaşında adam şimdiye kadar ne yaşadı niye bekar kaldı ve beni niye bu kadar ısrarla hızlı hızlı bir şeyler yaparak istiyor. Üç au içinde aileme tansitir isteme söz nişan digun. Düğünüme iki hafta kaldı ve bugün her şeyi anlatıldı. Buz gibi ortam. Sürekli durduk yere aglamak geliyor içimden. Aldığı eşyaları emanetlerini topladım geri vermek için ağladım. Doğru mu yaptım pişman olur muyum. Ahını mi aldim. İlerde beni kötü bir ilişki mi bekliyor ben mutlu olamayacak miyim. Beynim donuk halde düşünemiyorum artık hiçbir şey

Nişan atma aşamasındayım bugün yarın sin artık hiçbir şey düşünemiyorum neyi nasıl yapicam?