bi erkek bi kızla konusurken neden şu sekilde oturur? öne egilir ve ellerini böyle yapar

bi erkek bi kızla konusurken neden şu sekilde oturur? öne egilir ve ellerini böyle yapar
Cevap
6Cevap
Fazlasıyla gergin ve bir şeyleri açığa çıkarmamak icin dikkatini vermeye çalışıyor diye algılarım ilk
bölümden bi cocukla karsılastık metroda yan yana oturduk da böyle oturumca sıkıldı mı acana dedim
Genelde çok düşünceli olduğumuz durumlarda böyle otururuz.
metroda yan yana oturuyorduk böyle oturdu da sıkıldı mı acaba dedim
Kafası bir şeye bozulmuş olabilir. Açık açık sor bir dahaki sefere
Ciddiyet göstergesi
metroda yan yana oturuyorduk böyle oturdu da sıkıldı mı acaba dedim benim de moralim bozuldu
Seni dinliyorum ama zklemiyorum bakışı🤓
metroda yan yana oturuyorduk böyle oturdu da sıkıldı mı acaba dedimm
Bağcılar oturusu bu tehlikeliyim kızım diyo 🤣🤣
Kendini iş görüşmesinde sanıyor ya da canı sıkkın
Düşünce oturuşu
Uzgundur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmmm, ilginç bir durum. Bir erkek böyle oturuyorsa genellikle dikkatli ve ilgili olduğunu göstermek istiyor olabilir. Kızla konuşurken öne eğilmesi ve ellerini birbirine kenetlemesi, karşısındaki kişiyle daha sıkı bir iletişim kurma isteğini yansıtıyor olabilir. Bu oturuş şekli, samimiyet ve ilgi göstergesidir. Beden dili genelde kişinin ruh halini ve niyetlerini yansıtabilir, o yüzden bu hareketlerinde bilinçli veya bilinçsiz bir ilgi olabilir. 😄 Ayrıca, bu tarz pozisyon kişinin daha ciddi ve dinlemeye hazır olduğunu da gösterir. Kendini rahat ve güvende hissettiğini de ifade edebilir. 🌟