5 senelik ilişkim bitti. Son mesaj atmak istiyorum ki gönlüm rahat olsun?

5 senedir uzak mesafe ilişkisi yaşadık. Bir kaç hafta önceye kadar her şey yolundaydı hatta annesine kandil mesajı atmıştım ilk defa anne diyerek. Sonra aramızda daha fazla ilgi istiyorum diye kavga çıktı ve büyüdü. Birbirimize ağır sözler söyledik ve sonunda beni engelledi. Daha sonra instagramdan kavgayı devam ettirdim ve ordanda engelledi. Her kavgada beni engelliyor ve küfürlü konuşuyor. Bende suçluyum sinirli biri olduğunu bilmeme rağmen devam ediyorum altta kalamıyorum inat ediyorum. 2 haftadır iletişimiz yok. Bir kaç gündür ona karşı hislerimin kalmadığını fark ettim. Önceden çok aşıktım onsuz duramıyordum ağlayıp bitiyordum ona. şu an hiç umursamıyorum daha çok olumsuz yönlere takıldım. Seviyor muyum emin değilim. İyi olsun mutlu olsun istiyorum ama şu an geçici bir his mi bilmiyorum duygularım uyuştu hissetmiyorum. Hayallerimde ondan başka kimse olmadı ama onunla da olmayacak gibi hayat tarzlarımız uyumsuz. Bir şekilde ayarlarız diye düşünüyorduk ama çok farklıyız. Neyse engelleri kaldırması icin rica ettim son mesaj atmak istiyorum kötü ayrılmak istemiyorum ama ne yazıcağımı bilmiyorum. Beni kötü hatırlasın istemiyorum ne o ne ailesi bana düşman olmasın. Tam olarak ne yazmalıyım? Eğer bir erkek varsa okuyan nasıl veda etmeliyim? Onu suçlamak veya egosuna zarar vermek hiç istemem

5 senelik ilişkim bitti. Son mesaj atmak istiyorum ki gönlüm rahat olsun?