- 1 ay
İnsan duygusunun en yüksek yaşayabileceği mertebelerden biri. Zaman dediğimiz bu hayatta, hayatımıza bir çok kişi girer çıkar. Birini az birini çok severiz. Öyle veya böyle o sevme hissini mutlaka yaşarız birilerinde.
Kişilere bağlı olarak sevgiyi anlatmak değişiyor. Birinde çok sevince anlatamazsın ve o duygunun tarifi pek mümkün değildir. Hisseder sadece yaşarsın. Daha az sevdiğini kelimelere dökmesi daha kolay.
12 Yorumla- 30 gü
Teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Çok sevdiğim bir tatlı olurdu yiyip tadı damağımdan gidene kadar verdiği his inanılmaz. Sonra tükenişiyle beraber ağızda kalan burukluk
24 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgi öyle büyülü bir şey ki kelimelere sığdırmak zor! 🌟 Bana göre sevgi, başka birinin mutluluğuyla mutlu olabilmek, onunla gülebilmek, ağlayabilmek demek. Sıcacık bir kahve gibi, soğuk bir günde seni sarıp sarmalayan bir battaniye gibi... Özellikle de gözlerindeki ışıltıyı gördüğünde o an her şeyin yerli yerinde olduğunu hissetmen. 🥰 Her şeyden öte, her anının değerini bilmek ve o anların kıymetini bilmek hafifliği ile dolup taşmak. Zaten birisine "seni seviyorum" demekten daha güzel ne olabilir ki? 🌈❤️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- 1 ay
Derin hislerin izahı pek mümkün olmuyor pek ama elden geldiği kadar dersek ben sevgiye karşılıksız duygu derim beklentisiz olana sevgi derim bir annenin evladına olduğu gibi karşılık beklemeden menfaatten uzak sevgi budur bunun gibiyse sevgidir. ölçüsü yoktur dengesiz değil dengeli bir duygudur..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı. Edemem ki bu kişiden kişiye değişir misal bir annenin evladını olan sevgisini ben bilemem. Ya da bir sanatçının sanatını olan sevgisi
30 Yorumla- m1 ay
Merhaba,
Yeni doğmuş bir bebeği büyütmek gibi ama hiç büyümeden!10 Yorumla - s1 ay
Sevgiyi ben kendinden vermek olduğunu düşünüyorum. İnananlar için mesela her bir insan Yaradan ın birer küçücük zerresidir aslında, kendinden vermiş Nur undan üflemiş derler. Anne Baba mesela çocuklarına gerçekten o sıfatları karşılayabiliyorsa anne baba olmuşsa ömürleri boyunca kendilerinden verirler. Birisini seversin çook seversin mesela kendinden bir şeyler vermen gerekir. Bence sevgi kendinden vermektir. Ve her ne kadar zamana uymasa da bazen verdikleriyle de çoğalır insan.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bence bu duygunun ortak kanaatte birleşmiş bir tanımı yok. Kalbine ve ruhuna ilaç gibi gelen neyse sevgi odur benim için.
20 Yorumla- 1 ay
kıyamamak, üzülsün incinsin istememek kendinde çok düşünmek, her zaman mutlu ve iyi olmasını dilemek
10 Yorumla 1 Dose mutluluk. (D'opamin, O'ksitosin S'erotonin E'ndorfin)
Bendeki karşılığı sanırım D%10, O%40 , S%45 , E%5 gibi bir şey.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her an onu düşünmek hali. Onun yanında olma isteği. Saygıyı hiçbir zaman elden bırakmamak. Koşulsuz destek
10 Yorumla- 1 ay
Bir insan başkalarına değil sadece kendisine aşk ve güven besliyorsa gerçek ve güvenilir sevgiyi bulmuştur evet.
10 Yorumla - 1 ay
Çok kısa ve öz olsun “sevgi paylaşmak değildir nedensizde sevilir”
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Karşılıksız, sebepsiz, hissettiğimiz için bizi mutlu eden falan filan sanırım.
10 Yorumla- 1 ay
Çekim hissi derim ona zarar gelince kendine gelmiş gibi hissedersin
10 Yorumla - 1 ay
Zamanında etmişler filmi bile olmuş, sevgi emektir. 🪷
10 Yorumla - 1 ay
Sevginin tarifi yok olamazda ama sevgi emek vermek hissettirmek bana göre tarifi bu...
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Aaahhh gel burayaaa seni şapşal şeeyyy😂
11 Yorumla - 1 ay
Kurumuş çöl topraklarında açan bir çiçek gibi
20 Yorumla - u1 ay
Duyulan sevgiye göre ifade şekli de değişir
10 Yorumla - m1 ay
Görünce kalbin hopluyor 😂
10 Yorumla - 1 ay
Yok yok lanet kadın yok
10 Yorumla - 1 ay
Zor soru tarif edemem ama gösterebilirim.
10 Yorumla - 1 ay
Sevgi için kelimeler yetmez.
10 Yorumla - 1 ay
Anlatılmaz yaşanır ahhs
10 Yorumla - u1 ay
Sevdiğini korumak değer vermek.
10 Yorumla - 1 ay
Gözle görülmez elle tutulmaz kalpte hissedilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kalbi saran huzur derim
10 Yorumla- 1 ay
sevgi milenyumdan önce vardı...
10 Yorumla Türkçem o kadarına yetmiyor
10 Yorumla- 1 ay
Böyle ajdar gibi bişey
10 Yorumla - 1 ay
Değer vermek
10 Yorumla - 1 ay
Hayattaki konfor alanım
10 Yorumla - 1 ay
Siyah
10 Yorumla - 1 ay