Karakterine, sevgisine göre değişir ama çoğu 1 2 ay sonra hissetmeye başlıyor. Ya birini bulamadıkları için ya da onun gibi seven bir kız bulamadıkları için pişman olup hissetmeye başlıyorlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAci hissediyorlar mi ona bakmak lazim. 2 sevgilimde gozumun önündeydi. Biri is yerimdeydi. Ayri katlarda olsakta ben o aci duygumla gider bakardim gizli gizli. Gayet keyfi yerindeydi. Guler eglenirdi. Bir tek ben aci hissediyor yas tutuyor gibi hissederdim.
Digeri de zaman zaman ortak arkadaslarla bir araya geldigimiz, zaten ortak arkadaslardan dolayi tanıştığım biriydi. Kiz arkadaslarim bile demisti biz ayrilinca. Sen uzuluyorsun, uzgunsun belli de onda hic belli olmuyor. Ortamda guluyor, espri yapiyor, egleniyor, erkeklerin yuzunu gormus olduk vs diyorlardi. Bu iki kisinin sonradan da uzgun olup aci cektiklerini ne ben ne de cevrem gormedi.
2 kisiden herkesi genelleyemem ama erkekler aci cekiyor gibi gelmiyor bana. Biz kadinlar detayciligimizla, duygusalligimizla cok daha agir yasiyoruz bence bu duygulari. Erkeklerde duz mantigi ve gamsizligiyla cokta uzuluyor aci cekiyor gibi durmuyor. Yine de genelleyemem tabi.
10 Yorumla
1 yılbildiğim kadarı ile kadınlar ayrılığın ilk günlerini çok zor atlatıyor ve zamanla normale dönüyorlar. Bir erkek olarak kendi açımdan söylersem eğer, kadınların düşündüğü “ erkekler acı çekmezler” palavrası. İlk günlerim hatta ilk haftalarım çok modsuz, içe kapanık ve kimseye bir şey anlatmadan geçiyor ve birikiyor, birikiyor haftalar sonra artık içindeki bütün üzüntüler dışarı yansımaya başlıyor. Kadınların düşündüğü ise “kesin pişman oldu” ya da bu pişmanlığının arkasına daha kötüsünü de düşünerek “kesin konuştuğu başka kız yol vermiştir” düşüncesine kapılıyor. Genel olarak söylemiyorum fakat bende yarattığı etki yukarda da yazdığım gibi böyle geçiyor.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılYa onun kafası geliyor hatta 3 sene önce ayrıldık aldattı mesela bazen aklıma gelip o acıyı düşünüp kendime kızdığım anlar oluyor ya da bundan yaklaşık 10 sene önceki sevdiğim kızın benim sevgimi kullandigi aklıma geliyor ulan çocuktum belki ama güveninin kırıldığı ilk andı diyip o kıza da kızıyorum o acıyı yaşıyorum 😂
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayrılık acısı ne zaman hissedilir sorusu tamamen kişiye bağlı bir durum aslında. Ama çoğu erkek, başta çok etkilenmez gibi görünse de, zamanla o duygular kendini belli etmeye başlar. İlk başta kafalarını dağıtmaya çalışırlar; arkadaşlarla takılırlar, işlerine odaklanırlar. Sonrasında anılar, eski fotoğraflar, şarkılar derken o duygusal damara bir girilir ve işte o zaman ayrılık acısı daha farklı hissedilmeye başlanır. Tabii herkesin ayrılık tepkisi ve süresi farklı olabilir, bunlar genel izlenimler. Aşk acısında da, zamanla her şeyin yoluna gireceğini unutmamak lazım! 💔✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Ayrılık acısı yoktur..
Ayrılık ihanettir aşka sevgiye sevene!
Karı kıza hiç üzülmedim!
Hak ettiğini yapmadığım için üzüldüm sadece...00 Yorumla
u 1 yılGittiği yerlerde aradığını bulamayınca.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılhissetmezler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılM*l oldukları için onlar hissetmezler zaten bu yüzden başka kız bulmaya çalışırlar ve sırf inatlarından barışmazlar ama yine de konuşmak isteyen bazı manyak erkekler hiçbir şeyleri olarak exleriyle konuşabiliyor, yenilerini yapınca da karşısındaki ex kıza engelle beni diyor. Kızlar da acıyıp onun konuşma isteğini kabul ederse ya da engellemezse çocuğun yeni sevgilisini görüyor biz manyak kızların içi de yine yanıyor. Yani diyeceğim şu ki kaybetmek istemiyorsanız ayrılmayın veya ayrılık evresindeyseniz vazgeçip dönmeyin, dönerseniz erkeğin gözünde hiçbir şey konumunda aşalık bir şey oluyorsunuz o zaman yani. Kısacası da erkekler üzülmez yeni kız bulurlar biz bazı kızlar da çocuğun arkasından ağlarız. Kendimize dönsek onu unutup gitsek zaten kimseyi bulamazsa bu m*llar geri döner. Yani diyeceğim o ki erkekleri sevgiliniz de olsa ayrılsanız da s*tir edin:) Benden demesi:))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılYa birçok kişi hissetmez demiş de bence iz bırakan kişiyi unutamazlar acısı da onlarda sonradan beliriyor bir bir buçuk ay sonra falan bence
10 Yorumla
1 yılErkeklerde beyin küçük olduğu için bir ay sonra ancak anlar ayrıldıklarını ama o zamanda geç oluyor genelde çünkü kadın çoktan alışmıştır erkeklere inanmayın asla kızlar
20 Yorumla
1 yılBi cogu karaktersiz oldugu icin daldan dala atlayarak farkinda bile olmuyorlar. Bi gun akılları baslarina gelip neyi kaybettiklerini anladiklarinda uzulurler belki (o zaman da yaş geçmiş olucak)
00 Yorumla
1 yılAcı hissetmezler herkesle takılıyor birini bulamazsa seni özlüyorum ayaklarıyla zırlar
312 Yorumla
Soran1 yılBütün erkekleri tanımış gibi neden konuşuyorsun?
- 1 yıl
Geriwekalı abla genel bir soru sormuşsun ne carlıyon
- 1 yıl
Erkek düşmanı 🙂
Soran1 yılSanırım sen terkedilmiş bir kadınsın anlıyorum ama yine de bütün insanları aynı kefeye koymak normal ve sağlıklı bir durum değil ayrıca tanımadığın birine bu üslupta konuşman da sabrının sınırlarına geldiğinin göstergesi. Senin gibi insanları tanıyorum burcunu bildiğim gibi karakterini de biliyorum anlıyorum bir bakışta bir cümleden bile ne olduğunuzu. Ben sana hakaret etme amacıyla söylemedim yaptığın genellemenin saçmalığına değindim sadece.
- 1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
@Hassasdokunus Kız doğruları söyledi diye erkek düşmanı mı oldu? ne boş insanlarsınız aw
- 1 yıl
@paptya0077 avukatı mıydın kaça tuttu seni boş yapma
- 1 yıl
@Hassasdokunus duyar kasmayınız lütfen her şeyi çok ciddiye de almayınız ben kendi görüşümü dile getirdim madem saygılı olmayı bilelim 😀 Ayrıca evet avukatım 🤓🤝🏼
- 1 yıl
@Muggllleee ben sana bir şey demedim ki etiket var orada papatya mı senin nickin
- 1 yıl
@Hassasdokunus bende onun avukatıyım beyefendi
- 1 yıl
@Muggllleee Kaç paraya tuttu seni ederin ne kadar :)
- 1 yıl
@muggllleee Engelledim bu malı ya haha eğer bunu benim için söylediysen sağol canım
Kimse eşsiz ve vazgeçilmez değil. Sadece kızlar bu duruma fazla duygusal yaklaşıyorlar. Sizi İstemeyen biri için acı çekmeye değermi? Hayat bunun için çok kısa...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Vicdan ve sevginin birlikte acıtmaya başladığı zaman diyelim.
10 YorumlaErkek 1 ay sonra kadın hemen erkek ondan sonra tükenir. Kadın hatırlamaz bile
13 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım?
- 1 yıl
İşte bu 🙌🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKadın ilk hafta uzülür atlatır adam bir ay sonra pişman olur ve ölür 🤣
20 Yorumla
1 yılGenellemek istemem tabii ama çoğu ayrılık acısı yaşamaz bile, onların boşluğu anında bir şeylerle doldurulabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. 2-3 ay sonra dank ediyordur o da gerçekten sevmiş olana tabi. Biz kadınlar ilişki bitmeden anlıyoruz her şeyi..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılNe zaman bir tane sevgili çift gördüğünde ya da onun yokluğunu hissettiğinde ama bu genelde nasıl ayrıldığına bağlı bu ayrılık acısı..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılOnlarda acı diye bir şey var mı kimse kendini kötü göstermez erkkler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHiç bir zaman
Kim var ki
Kimden ayrılıp acı çekeceğim😂10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılErkek olunca, ayrılık acısı, başka zaman mı hissediliyor. 😃
00 Yorumla Erkeklerin ayrılık acısı çekebileceğini hiç sanmıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
1 yılBaşka kadınlarla gezip tozup sıkılmaya başlayıp düzen aradıkları zaman
00 Yorumla Kişiye göre değişir bence. Ancak genellikle ilk birkaç hafta sanırım.
00 YorumlaTamamen kaybetmiş olmanın verdiği eksikliği hissettikleri zaman.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKişinin karşı cinse nekadar içten bağlı sevgi dolu olduğuna bağlı.
00 Yorumla
1 yılAyrılık sonrası akibinde hisseder üç ay sonra unutmak için evlenir evlenince tekrar başlar devam eder gider çocuğu olunca bı nebze unutur ama hep aklındadir tabi her erkek için değil dediğin şey gorecelidir
03 Yorumla- 1 yıl
Bulabilirse birini evlenir hanfendi dediğim gibi kişiden kişiye değişir 🙃
- 1 yıl
Yani bir nevi doğru
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk başta bir şey hissetmeyiz aradan 1 ay geçer fotoğrafını görürsün azap başlar
00 Yorumla
1 yılYeni birini bulmanın kolay olmadığını anladığı anda 😉
118 Yorumla- 1 yıl
Amca seni o tiple bu siteye nasıl aldılar
- 1 yıl
😂 çok çocuk varmış ortalamayı yükseltmek için
- 1 yıl
Ama gene de yanlış bir çözüm olmuş. Kaş yapayım derken göz çıkarmak gibi
- 1 yıl
Olsun sen ötede oyna kaşın gözün çıkmasın 😂
- 1 yıl
Yok sen yanlış anladın. Bir dahakine aklı melekeleri yerinde olan amcaları sitede toplasınlar ozmn. Söyleyelim de
- 1 yıl
Cahille sohbeti kestim zorlama 😂
- 1 yıl
Sen kendinle aynada sohbeti kes. Üç harfli gibi ne o öyle
- 1 yıl
Haklısın işletme bitirmiş biri için çok cahilim 😉 şurada iki kelimeyi bir araya getirmekden başka bir özelliğin var mı açıkçası merak ettim ama önemi yok egon egomu yener diye susucam 😂😂😂
Soran1 yılÇok güldüm yorumlarınıza yaaa 😂😂😂
- 1 yıl
Ee bu seferlik öyle olsun. Normalde senin hâline insanlar güleceğine. Arada senin de gönlün olsun. 30 yaşında kartlamışain. Hâlâ erkekler ne zaman acı ceker peşinde derdindesin. İç organların kartlamisyie senin dışına müdehale yapıp yapmadan ne olacak dhdhjdjdjjd
Soran1 yılHayır atışmamız tatlı geldi onun için güldüm kötü bir niyetim yoktu. Sen neden bu kadar gerginsin iyi misin? :(
- 1 yıl
Gerginim tabii. Ekonomi çok kötü.
Bir kadın öldürüldüğü için herkes bugün siyah giyinmiş. Benim haberim yoktu. Yeşil etek mor kazak, pembe ruj,
Mavi küpe. Allah ne verdiyse giyindim. Bu da beni üzdü
Soran1 yılOlabilir 🤔
- 1 yıl
Sende vicdan var mıydı
- 1 yıl
Olmaz mı xnxnnxnxjx
- 1 yıl
Şaşırdım neyse en azından ortak özelliğimiz varmış bak insanı şeylere sende üzülebiliyor muşsun
- 1 yıl
Bazen üzülmeye vaktim olmuyor. Çnkü hayat çok zor
- 1 yıl
Bilmiyorum ama yanlış zamanda büyüdüm senin dediğin gibi amca oldum çok sıfır gerideyim hayatın
1 yılErkekler çabuk unutuyor gibi biz kızlardan daha güçlüler
10 Yorumlasevdiği kadınla iritbat kuramadığında... örnek olarak ben.
yaklaşık 1 haftadır perişanım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Kalbinden söküp atana kadar
10 Yorumla
1 yılayrıldığı zaman😁😁
10 YorumlaBoşta kaldığında 😂😂😂😂
119 Yorumla
Soran1 yılBu zihniyette olan varlıkların zaten büyük bir boşlukları vardır Kafalarının içinde beyin olmaması gibi
Soran1 yılYani bu kadar büyük bir boşluğu fark etmeyen insan boş kalınca mı onu seven insanın değerini anlıyor bu kadar mı acizsiniz
- 1 yıl
34 yaşındasın ve böyle ergence mi takılıyorsun hala? gerçekten işin zor dayı ya
- 1 yıl
buna bakan olmaz zaten
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan Bencede hiç bir aklı başı yerinde olan kadın buna bakmaz
- 1 yıl
ayn yalan bedava tabi turşu bidonu seni kim alacak seni ya
- 1 yıl
insan hiç arkadaşıyla fotoğraf çekilmiyor tabi haklısın
- 1 yıl
işte o yüzden seni kimse almaz bozuk ürün
- 1 yıl
anca bi yabancı alabilirdi bozuk ürünü
- 1 yıl
yaşlı adam sinirlendi orta yaş sendromun mu başladı
- 1 yıl
@16ALONE16 Senin gibi karaktersiz ergen ve evde kalmış olacağıma kezban olurum daha iyi
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan Ay cidden resmen midlife crisis’e tutuldu acısını bizden çıkarıyor
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan Allah bizi bu tip erkolardan uzak tutsun amin
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yıldaha kötüsünü bulunca
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. bulaşık çıkmadığında ☺️
09 Yorumla
Soran1 yılYalnız kaldığı zaman diyor sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin kalbi var mi ki
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılİş işten geçince..
00 Yorumla
1 yılBazen hiç bir zaman
00 YorumlaAyrıldıktan hemen sonra
00 YorumlaNe kadar sevdiğine bağlı
00 Yorumla
1 yılerkeklerde yedek çok acı hissetmiyorlar rahatlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılSen hissettin dimi itiraf et 😉
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılYeni manita bulamayınca
00 Yorumla
1 yılyerine kimseyi koyamayınca
00 Yorumla
1 yılErkekler ayrıldığını bile çok geç algılar 😅
04 Yorumla- 1 yıl
O kadar o kadar ☺️
- 1 yıl
snaçkır0 😅👍
Yalnız kaldıklarında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİstek arttığı zaman 😃
00 Yorumla
1 yılEn geç 10 gun sonra at gbı giden it gbı dönüyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Rüyadan uyandığında anlar
00 Yorumla
1 yılKaybettiğini bir daha kazanamayacağını anladığında
00 Yorumla
1 yılHerkesin acısı sevgisi kadar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. Baska kadinlarla ilgilendiklerinden hissetmezler
00 YorumlaYokluğunuzu hissettiklerinde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArtık cebinde olmadığında
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl1 yılı geçti.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılaynımsı sorular. şeytaaannnnnnn
00 YorumlaO defteri kapatalı çok oldu
02 Yorumla
Soran1 yılBelli oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kızana geldiklerinde
10 YorumlaHiç. Bir zaman