var mıdır böyle biri
Neden evlenene kadar beklemek isteyen sevgilisini uzmeyen erkek yok etrafımda?
var mıdır böyle biri
Mal gibi videolar izleyip dururlarsa tabi yerlerinde duramazlar.
İkincisi evliliğe o işi yasal hale getirme gözüyle bakmakta yanlış.
Beraber hayata karşı mucadele etmek isteyen beraber daha güçlü olcaklarına inananlar içindir evlilik.
Gel helalim ol diye yapılan evlilik saçmalığın danışkası
nefsine sahip çıkabilen insan çok az kaldı da ondan. ben nefsime sahip çıkmaya çalışıyorum Allahım izin verdiği sürece de çıkacam inşALLAH
:) böyle devam. İnşallah.
tanıdığım var. geçen ay 3. senelerini kutladılar ve erkek kıza hala aşık, gözleri ışıl ışıl. şaşırtıcı ama var
Ben de istiyorum :( öyle hayat arkadasi
Yorumda çığır açtın canım fakat benim isim melek değil benim gerçek ismim önceden alınmış ks dé
yine de sağolasın. Allah gönlüme göre versin
Gönlümu Ze ☺
Cevap
25Cevap
Müslüman olan insan bide seven adam uckurugunu tutmasını bilmeli lütfen sen de konustugun insanlara hemen güven me
Uçkurun u tutan biri lazım bana :)
İnşallah bulursun ama profilinde ilişki içinde diyor
Değiştirmeyi unuttum tamam dur yazayım yalnız çiçek diye :)
Özelden mesaj atmak istedim ama atamadım sebebi ne
Ne diyeceksin burdan de
dinine bağlı birisinin zaten sevgilisi olmaz abuk sabuk konuşma
Evlenmeden tanımam lazım düşünce yapısını falan bilmeden evlenip dul mu olayim
ne alakası var eskiden evlenenler sevgili mi oluyordu? eskiden boşanma bile yok denecek kadar azdı şimdi her evlenen 3 kişiden 2 si boşanıyor. lütfen bir taraflarınızdan din uydurmayın ya adam gibi dine göre yaşayın ya da normal modern hayatın gerektirdiği şekilde. dinin işinize gelen kısmını alıp gerisini sallamamakla dindarlık olmaz.
Eskiden bosanmayalar çocukları için bosanmiyorlardi. Kocalar insan memnun oldukları için değil. Ayrıca din de uydirmuyorum. tanıma deyince illaki kafanı tensel anlamda tanimayà gidiyorsa bilemem
tartışmaya gerek yok eski kafalısın o zaman git anana babana söyle sana görücü usulü birisini bulsunlar oturur konuşursunuz anlaşırsan nişanlanırsın zaten evlenene kadar olan sürede ne tanıyacaksan tanırsın.
Evet namuslu olmak eski kafalilik oluyor bu devirde
Namus falan boş işler dindarsan dindarlığını bil değilsen hayatını yaşa bu kadar basit.
Sana sorucak tim hayatımı yaşarken
hem namuslu yum hem sevgilim olucak ve bulucam dert etme benim adima
bak arkadaşım bu salak salak muhabbetlerle adamı delirtmeyin madem eski kafalısın o zaman ona göre yaşa. eskiden sevgili olması demek bir kadının direk namussuz olması demekti bu durumda da sen namussuzun önde gidenisin. böyle işine geldiği gibi namuslu ayağı yapamazsın.
Allah biliyor en doğrusunu sen dert etme
Bunu yapan kizlarda var. uzaktan bir bak zaten birbirlerini bulup hayatlarini mahvediyorlar. dinine bagli birini bulmak istiyosan bulundugun mekanlarj degistirebilirsin mesela.
Mekan değiştirecem zaten :)
Dinle alakası yokki bunun kişilikle alakalı evlenmeyi düşünmediğim için bakire kızlarla sevgili olmuyorum ama evleneceğim kız bakire olsa istemiyorsa evlenmeden el sürmezdim
o hormonlar nasıl çalışır bilmediğinden demesi kolay nasıl pompeii volkanın karşısında duramadı o mantık :)
Biz de de hormon var biz durmasını biliyoruz
eskilerin dediği gibi akıcak kan damarda durmaz :)
Duranın duruyor
işte onu bulmak zor zaten caktın manzarayı sen
Bulucam :)
buyur bakalım dertlı can sorun nedır bı sms takıp atarmısın
Neden evlenene kadar beklemek isteyen sevgili yapmayan kız yok etrafımda? diye de sorarlar adama
Tanımadan evlenip dul mu olayim.
Benim annem dul kalmadı, babannemde dul degildi, kız kardeşimde dul değil, halalarım ve 1. derece yakın akrabalarımdaki bayanlarda dul değil. Biraz araştırırsan boşanma oranlarının en çok flört ederek evlenenlerde olduğunu görürsün.
Eğer yanındakinin adı sevgili olacaksa isteklerine anlayış göstereceksin, amacın tanımaksa adına sevgili demeyeceksin. Hem sevgilim olsun hem benim şartlarımda olsun bir de benle evlensin diyosun. Yok öyle bir dünya.
Bizim sülale de mutsuz kadın çok. ETrafik biraz dikkatli bakarsan her yerde var
Hem dinine bağlı bulurum sen dert etme adı da sevgili olur :)
dinle alakali bir durum yok cok seven insan bekler bu konuda israrli olmaz benim sahsi görüsüm böyle ve cevrende dengesiz insanlar var derim
vardır illa ya. ama en sapıklar da dincilerden çıkıyo hatırlatıyım.
Var tabi de genel de ilginizi o tipler çekmez :) Bulundukları ortamda parlamazlar genelde, sessizdirler
Ben onun ilgisini çekerim umarım
Var.
Ben varım ancak evlilik bana göre değil
Bir de arkadaşım var okulu bitirmeyi bekliyor
ben dinime bağlı biriyim ama bende kız bulamıyorum nasıl olcak o iş
İNŞALLAH karşına çıkar. Ayrıca öyle bir erkek var. Kız da var ama bu devirde kömürlerin arasında elmas aramak gibi zor.
Ya o beni bulsun ya ben onu bulayım.
Nasip meselesi. İNŞALLAH bulursun.
Amin.
Oyle insanlar burdakiler gibi kendini gösterme cabasi icinde olmayacagi icin zor be.
Bana yolla onlari kafalarini kiriyim. s. s
https://hizliresim.com/qmGYD3
çevrendekiler zekasına önem vermiyor başka şeysine önem vero
Var mesala ben noolmuş
Çok dindar değilim ama kimseyle öpüşmedim bile
Aynen ben de. Allah gönlüme göre versin.
Gonlumuze
Dinle bunun ne alakası var
Evlenene kadar bekler öpmez falan
Sen öyle zannet :)))))
Bulurum elbet
İnşallah ne diyim :)
Varda o bizi bulmuyo işte
Erkek acısında yani dinine bağlı kız denk gelmiyor :)
Bana erkek denk gelmiyor. Eşim olacak kişi mesela evlenene kadar bekliyecem beni. Namaz kılıcak benim de kılmak için sabah namazına kaldırıcak...
Ben öyleyim evlenmeden el ele tutuşmayı bırak yan yana durmayı dahi istemiyorum
Koreli erkekler dinine çok bağlıymış
varr öyle biri ama senin etrafında değilim
değerli kardeşim vardır biraz daha bekle :D
olmadıgını kım demıs :) benım oyle tanıdıgım cok
Aha atayizler hadi bakayım
sen onları hak etmediğin için
Niye haketmiyor musum
çünkü senin aradığını onlar veremez sana...
? . Neden neden
bunların hepsinin cevabı sende biliyorsun neden olduğunu...
Bilmiyorum neden
senin gerçekten istediğin onlar olsaydı onları bulurdun diğerlerini değil anlamıyormusun hala
Gizlisin zaten ne ariyor musum da aradığımı veremezlermis. Ve ne biliyormusum
ya off ya çok sı*tım nasıl toparlıycam bilmiyorum seni yargıladım dimi ben az önce ön yarıglarımla yargıladım dimi seni off ben ne yapım yaa
Yok etrafımda öyle kişi arıyorum karşıdan masum gözüküyor fikirlerini düşüncelerini anladık ca hayal kirikligı oluyor
bende de öyle oldu :D
Vardir
İnşallah bana da denk gelir.
Insallah bana geldi galiba hemde bu siteden
Allah mesut etsin
Sagol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar