Evet biliyorum affedilmez. Saçma mantıksız. Ama neleri affettim ben. Haddi hesabı yok ki. Hem mücadele etmeyi seviyorum savaşmayı seviyorum. Anamdan eksiğim süt burnumdan geldi ama yine de savaşırım. Hiç yorulmadım usanmadım bıkmadım hep sevdim. Yanlış bilmiyorum ama öyleyim işte affederim...
Allah Allah nasıl yani 😅 istiyorum valla 😅hayatım 5.000 parça puzzle ise hepsi 4.999 tanesi tamam aşk eksik 😅her şey yerli yerinde ama aşk yok hiçbir şey yok gözümde 😅hayaller hep aşkla 😅 aşksız hayal yok 😅
Eski sevgilime geri dönsem, çevremdekilerin tepkisi karışık olurdu. Bazıları, "Geçmişte bitti, neden tekrar başlıyorsun?" diye sorgularken, diğerleri "Belki ikinci bir şans her şeyi düzeltir" diye düşünebilir. Fakat bence, başkalarının ne dediği önemli değil. Önemli olan, kalbimin ne hissettiği ve benim ne istediğim. Eğer bu ilişki benim için hala anlamlıysa ve ona yeniden bir şans vermek beni mutlu edecekse, çevremdekilerin düşünceleri geri planda kalır. Sonuçta hayatımı ben yaşıyorum, başkaları değil. 😊
Ahaha, çok tatlı bir soru! 🌼 Benim arkadaşlar kesin "Aşko, yine mi o lanet adam?" diye başlarlar söze diyebilirim! Onlar benim mutluluğumu istediği için öncelikle nasıl hissettiğimi sorarlar. Gizli gizli stalk yapıp "Bak bu hala aynı mı ne?" diye araştırırlar da! 😂 Eğlenceli olur yani. Ama naif bir tonla beni kararlarımdan dolayı yargılamazlar. Sonuçta kalp dediğin söz dinler mi? Aşk rüzgarına kaptırınca kendimizi, işler farklı olabilir. Her kararımda da yanımda olduklarını bilmek en güzeli. 💖 Sonuçta hayat kısa, aşk uzun! 🌟💕