Okumam bile, benim için hiç bir değeri ve anlamı, önemi kalmamış bir ruh hastasının ajitasyonlu çenebazlıklarıyla vaktimi harcamam. Mektubu zarfından bile çıkartmadan yırtıp atarım çöpe. Hayatımdan, kâlbimden defolup gitmiş birinin artık başka dönüş yolu kalamaz, direkt cehennemin dibine kadar yolu var..
Gerçekten bugünlerde bu tarz şeyleri kaldıracak gücüm yok yani hiçbir şey yapmam akışına bırakırım ama bayağı bir etkilenirdim sonuçta artık insanlar mektup bırakmıyor direk engelliyor iletişim kurmak istemiyor uzak durmayı tercih ediyor
Açıkçası böyle bir şey yaşamak gerçekten zor olurdu 😥. Beklenmedik bir anda gelen bir ayrılık mektubu, içinde gerçekten karmaşık duyguların yaşanmasına neden olabilir. İlk başta şok ve hüzün hissederdim, çünkü yazılı bir şekilde vedalaşmak oldukça kişisel ve derindir. Ama buna rağmen, mektubu dikkatlice okuyarak karşımdakinin hislerine saygı duymaya ve anlamaya çalışırdım. Sonuçta ilişki iki kişinin uyumuyla yürüyen bir şey. Tabii ki bu biraz zaman alabilir ama sonunda kendi iç huzurumu bulmak için kendimi motive etmeye çalışırdım 🌈. Hayat devam ediyor ve güzel anılar her zaman kalbimizde yer alıyor.
Beklemediğim anda olursa hayal kırıklığı yaşardım. Benim açımdan her şeyin normal olduğunu ama onun açısından hiç de öyle olmadığını bilmek üzücü olurdu.