AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Ben onceden hep karsimdakini dusunuodum,, kendim uzulurum uzulmem hic dikkat etmiodum,,, artik masum degilim,, sadece kendimi dusunuorum sağlığımi ve para kazanmayi,,,, bir erkek benim gozumde degersiz bir varlik,,,
Yinede genelleme yapmayalım son cümlen için söylüyorum her erkek aynı değil ne de olsa
Kızlarda his mi var taş kalpliler hiç umurlarında olmaz zaten kötü olacaksın aldatacaksın peşinden koşturacaksın imkan varsa sonra zaten üzülürse üzülsün öyle bir adamsan sende umurunda olmaz da işte yapamadık ki hep ben üzüldüm amuyummam
7 yaşından beri olmayan birini hayal edip kendime acı çektiriyorum ben. olmadığını düşünüp durdum, olsa bile, göremememin sebebi hak etmemiş olmamdır diye düşündüm. gitgide büyüdüm, hayallerim sona erdiğinde ise, beni terk ettiğini düşündüm. saçlarımı kestim. halsey, bir örnek olabilir belki. o kadar kısa hemde. bundan hiç pişmanlık duymadım. artık farklı biriyim. terk edilen kızlar bütün duyguları aynı anda yaşar.
Sebepsiz yere terkediyorsa zaten benim için biter. Çünkü onun hala toy olduğunu düşünürüm. Bu yüzden beni terkettiği için şükredebilirim. Ama ona aşıksam nedenini öğrenmek için zorlarım. Çünkü üzülürüm gerçekten. Eğer nedeni sevmemi engellerse bırakırım. Engellemezse mümkün değil :)
3 ay önce evlencegim adam bıraktı gitti beni hala aklımda ve hala hazmedemiyorum olan olmuştur denilmiyor öyle basit değil gerçekten seviyorsan yıllarda geçse unutamazsın ha ondan başkası olacakmış hayatımda Hayır bence seven insan söylemeli peşini birakmamali hayat çok kisa
Ayıp arkadaş ya Yuh artık diyorum, Bu vesileyle tüm erkeklere de gitsin Biraz DELİKANLI olun ya artık.
Birde ayrılık sebebi var tabi saçma sapan seylErden ayrildik
Var ben yasadim hala aklima geldikce agliyorum hala sebebini bilmiyorum aradan 3 ay gecdi artik
Keşke sorup öğrenseydin için rahat ederdi, belkide nefret edeceğin bir şey yüzünden terk etti aklına bile gelmezdi o zaman.
Aramadimmi saniyorsun hic bu kadar gurursuz olmamisdim ben acmadi cok rahatsiz etmisim sanirim engelledi gerisini sen düsün
Bence üzülme daha çok bağlanıp aynısını yapsaydı veya daha farklı anıların olsaydı şimdi daha çok üzülürdün belkide hayat devam ediyor nede olsa keyfine bak bence
Evet haklisin eyer daha uzun sürseydi cok baglanicakdim anneme dahi göstermisdim onunla paylasmisdim cünkü ilk defs heyecanlaniyordum cok tuhaf bir duygu cok mutlu oluyordum onunla konusurken; (((( offf tamam konu kapansin
sebepsız yere terk edıldım ne hıssettıgım bana kalsında korkuyo ınsan sonrasında
sormadın mı neden diye
sordum bısı degısmıyo kı
gözümden düşmesiyle doğru orantılıdır umursamamazlığım.. gidene yol yakışır sızlanmak boş.
Terkedildigimde acısını en fazla 2 gün yaşadım. Sonra umrumda olmadı.
Sebep sordun mu peki sordu isen ne dedi?
Sebebi ayrı sehirlerde olunca bana guvenmemis.
Saçmalığa bak
Bende soğudum artık :D
çok yeni o zaman ayrılığınız
26 aralık 2014
hastayım şu bayanların her şeyi tarihle söylemesine ya :) Hayırlısı olsun ne diyim
farketttim zaten ilişkisi var olan durumun değişince bende seni takibe başladım hihihihi :)))
Bağamı didin? :D @Sitedenbiri
evet sana didim :)))) sesli düşündüm Bursalı :)
erkek eğer şerefsiz değilse terk etmez ve terk edilen kızlar çok üzülür kızlar değil terk edilen her insan çok üzülür
Aynen
Kısacası kimseye güvenmiyorum onun da canı cehenneme
Terk edilen bir kız o erkeğe karşı sadece tek bişey hisseder o da nefret net yani hele aynı okuldalarsa her gördüğü yerde boğazını sıkıp böyle ortadan ikiye atırası gelir kendimden biliyorum ne kadar sevmiş olursan ol terk edilirse bir kız o sevginin zerresi kalmaz nefret eder
1. Gün hic umrumda değil diyip kendini yemeğe verirler.. 2. Gün alişveriş... 3. Saçlarını nedeni gördüm.. 4. Gün ağlarlar.. 5. Gün ahır yakarlar.. 6. gün bôe giderrrrrrrrrr...
terk eden 2 gun sonra kadının ahından dolayı allahından bulur. Sanırm acık oldu :D
Oldu oldu :)
:) :)
Belli bir donem yalnizlik ve bir sure erkeklere karsi nefret hissederler
uzun zaman mesaj atmasını aramasını bekler dayanamayıp mesaj atar ve ters bir cevap alıp daha çok üzülür umrumda değil dese bile hiç bir zaman sindiremez ve intikam almaya çalışır tabi bunu da başaramaz (başarabilen çok az kız vardır) içinde hep kalır ve beyninde en iyi kazıklar bölümüne ekler
kızlarda ağlar üzülür ama toparlandımı umru olmaz bırakan biri birdaha zaten sevilmeyi hak etmez
Sebepsiz yere terk edilen erkeklerle hemen hemen ayni seyleri hissederler sanirim.
ben ağzına sıctım esasen. evini basmıştım. kimse ayrılamaz benden!
wayyy ne oldu peki anlatırmısın :)
ayrıldık :d bişey olmadı yani :DD. en azından elimden geleni yaptım dedim ya içimden. en azından ben denedim dedim. iyi oldu. bir daha olsa bir daha yaparım. evdekilere reil oldum falan dedi ama adam olsaydı yapcak bişey yokk.
elimi sallasam ellisi ona mı kaldım zaten mk. şimdi o istese bile ben dönmem. başkasıyla konuşuyorum zaten. boşuna yormuşum kendimi onu gördüm
Helal olsun vallahi ne diyim :)))
saol :))) hak edene hak eetiğini vercen zaten. yoksa böyle oluyor. yağmurda sırılsıklam koşa koşa gittim evine. olmayınca olmuyor kısacası. neyse. sağlıcakla...:)
Aynen :)) Sevgiyle kal.
Boşluk hisseder. mutsuzluk, öfke, kin. Sonra büyük bir boşluk ve duygusuzluk
Hoşlanır sevinirler çünkü ağlamak için bir bahane bulurlar
Kişiye göre değişir. Ama o durumda sebebi öğrenmek için ugrasirirm sanırım
Kızlar kendini boşlukta hisseder ama eğer onu seviyosa gerçekten.
Seni hala seviyorum ama lı olanlar var ki bir gülme tutuyor beni.
Hissetme konusunda ise. b*k gibi. b*k gibi bir his. Hiç geçmeyecek sanıyorsun.
terketmek adı üzerinde erkekte olsun bayanda olsun sıkıntılı bir durum tabi nedenede baglı seviyorsam çok dokunur ruhuma ama gidene eyvallah demekten başka carede kalmıyor insan olana
Önce bir şok. Gururunda verdiği o hisle güçlü kalmaya çalışıyosun ama kendinle kaldığında o zaman çok ağır. Ben günlerce uyuduğumu bilirim. Ama değiyo mu derseniz hayır değmiyor. Kimse sizden değerli değil inanın
Başıma geldi sebebsiz yere hemde hiç bişe söylemeden terketti. Mal gibi kaldım 2 yıl boyunca herşeyi yaşadık. İntikam istedim sadece onuda aldım
Peki nasıl aldin
Face hesaptan herşeyi anlatan bir mesaj attım karısına
Peki noldu 2 gün dalaştılar sonra düzeldiler
Karısı na?
Bayan icin asıl zorluk yokluguna alisana kadardir. O zmana kadar hergn kabus ölüm gbi ama bir unutsun ardına dönüp bakan yoktr
Sebepsiz terkedilsem umrum olmazdı bir daha o insan pişman etmek için bile ugrasmazdim o kim ya bana kendimi değersiz hissettircek
Çöküntü içindeler bir çoğuda depresyona giriyor ama ondan sonrası çok normal. Biz erkekler ilk başta gırgır şamata acısını sonra çekiyoruz.
terkedilen kızlar üzülür. ağlar. daha çok ağlar. hep ağlar.
Durr ağlıcan şimdi sanki :) anladım :)
Yabanci bir sehirde hic kimsesiz gibi.
Sanki etrafimdakiler yabanci. Telefonun calmasina bile tahammül edemiyorsun. sadece o arasin o arayinca calsin istiyorsun. Heryerden seni izliyor gibi.. nebilim tuhaf
Erkek bayan fark etmiyor bence. ayrilik icin dunyanin heryerinde ayni.. acidida. sarkilarin dili var. laflarr sozler bitmiyor ama o aci yasaniyor. kizlar gezerler terkedilince ama birsure kabuguna cekilr.. ama zamnn
Köyü bişey ama en kötüsü sormak istediğin soruların cevapsız kalmasıdır
Boşluk. Kocaman bir boşluk. Ne zaman mutlu olsan içindeki burukluğun sebebi olan boşluk
Sebepsiz yere hic terk edilmedim ama oyle olsaydii buyuk ihtimal zaten beni sevmiyormus diye dusunur onu unutmaya calisirdim.
Gercek nedeni ogrenene kadar telefonla taciz ederim. Aglama krizleri... Ogrenince ya daha cok uzulurum ya da bir anda soner...
kız kahrolur tabikide. sevmişse çok üzülür kalbi acır benim gibi. ağlar bir süre sonra ağlaması gecer ama yinede kalbi yaralıdır.
Terk edilen erkek ne düşünüyorsa aynısını düşünecektir.
Kuralsiz!
"ne yani bunların hepsi bir oyun muydu?" diye sorarım kendime
Ben hic yasamadimda bir kac kere yasatmisligim var
Ayrildiktan sonrada kendime kiziyorum sevmedigim biriyle neden ciktim falan cok kötü bisey ya :(
Ben daha yeni terk edildim. Hala acısını çekiyorum ağlıyorum krizler geçiriyorum kısacası yavaş yavaş ölüyo gibiyim.
Geçiyor hepsi ama acıyıda yaşıyor insan yapıcak bir şey yok ama ölmüyor insan merak etme kalktığında daha güçlü olursun emin ol.
sebepsiz yere niye terk etsin mutlaka kendince bir sebebi vardır
Acı ağlamak bütün gece yorgan altında ağlamak arkadaslarina hep onu anlatmak ciktigi kizi dovme hayalleri falan filan
eğer bir sebep belirtmediyse ayrılırken sebebini düşünürüm ben
Hirs, ofke, intikam , aci cekdirme pesine dusup bunu gerceklesdirip rahatliyorum :) veya rezil ediyorumm iki kere oldu kotu insanlardi ondan duzgunce ayrilsa sorun yok :)
Terk edilmedim şükür...
Ama acı vericidir tahmin edebiliyorum.
İçinde yıkılmış bir dünya olur zman alır toparlanması enkaz kalır hep...
Yok ben ruhsuzum galiba. Beni sebepsiz yere eterk ettiyse üzülmem tam tersi sevfim biter s. gitsin yani buda buymus der yoluma bakarım
Kotu hisseder elbette yasamadim ama sebepsiz ortadan kaybolmasi onun baskasini sevmesi ya da bunun gibi seyler hisssettirir
Aylar önce birisi işte sebepsizce gitmişti falan seviyodum ama unuttum şimdi bak kimse için hicbirseye değmiyor ^.^ değecek insanlar için üzülün yani şerefsizler için değil ^.^
Terk edilen kız tecavüz edilmiş bir kızdan farksızdır umutsuz ve kimsesiz.
O duyguyu kızlar bilir gençleeer... O acıyı yaşayanız azdır. Bir acı bir kalp kırıklığı onsuz her şey her yer sessiz yok sonuçta ne anlamı kalır dünyanın sevdiğin kişi yanında olmadıktan sonra.
Off offf çok kötüü gerçekten de yılllar yıllar önce yaşamıştım çok fena koymuştu
Eğer çok seviliyorsa bir zamanlar tam bir damdan düşme hissi. Aylarca neden diye düşünme evresi. Kendince kesin başka biri vardı gibi nedenler. Sonra kabullenir ama bir kadın bunu asla unutmaz, hiçbir zaman.
Sevgilim olmadı ama olurda sebepsiz yere ayrilsaydi ağız burun dalmak isterdim
Bir sure nefret ama zaman gectikten sonra aslinda o kiz dahada guclneiyor ve bir zaman sonra o terk edildigi kisk tarafindan onu insan yerine bile koymaz sahsen ben oyleym 😉
Tabi kirilir uzulur baya ama akilli bir kizsa fazla umursamaz uzulerek onu degerli gostermez bir sure sonra atlatir onun inadina hep gukumser 😉
Sebeb bilinmedigi için çok ağır olur neden niye biri mi var iyi mi değilim söyle mi böyle kendini yer dururlar
1 2 gün ağlar sonra duygusuz duygusuz gezersin ortada :)
Kullanılmıs hisederim
kötü bir duygu tabi dmi
Tabiki.. s