AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Bence olur hatta çok güzel olur. İleride bende benden olgun, büyük birini seversem böyle bir ilişkiye girebilirim
24-32 olarak bir ilişkim oldu ve gayet zorlandik. Ilk baslarda hersey guzelken bir zaman sonra resmen kuşaklar çatışıyor.
Hemde ne olur karşısındaki kızı tavlamak keyifli olur birde saf oluyo genç kızlar offf ben köçühkene lise 1 lere yazan lise 4 lere acırdım şmdi o haldeyim dermişim za yok öyle bişey
Eşim le aramda on yaş var tam bazen eşim olduğuna inanmıyorlar :))
:)) sani bu senin için kötü bir şey mi? onu mu söylemek istedin? Ve merak ediyorum nasıl gidiyor evliliğiniz. her şey yolunda mı?
Yok iyi niye kötü gitsin sadece normalinden biraz fazla Kıskanç oluyor
süper sevindim adınıza allah bozmasın mutluluğunuzu :)
Amin teşekkürler
Evet ama olggun derden 30 yas fark dan bahsetmiyosarsn
8 yaş
Benimle sevgilim arasında 10 yqş var benim fikirlerim bazen ona çocuksu gelebiliyor ama o belli etmemeye çalışsa da anlıyorum ama daha çok seviyor
olmaz genç kadın genelde aç gözlü olur daha çok erkekle tanışmak ister tutarsız olur ama olgun erkek göreceğini görmüştür macera peşinde koşmaz
Günümüz ilişkilerin çoğu boyle zaten. Sen nıye ayrım yapmışsın anlamadım. Kafanı çevir bak sağa sola hepsi aynı plastik gibi..
kadın altın çağını yaşarken erkek andropoza girer, masal biter.
En kalicisi bu bence. Karsimdaki erkek benden daha çok bilmeli, bana yol göstermeli.
Ölum olmadigi surece seviyolarsa cikar yoksa neden olmasin yani 😊
vallah ben çok yaşa karısıyım en fazla 4 olmalı oda çokta genelde erkekler kendinden küçük kız istiyorlar 6 yaş fılan neymiş kadın cabuk yaşlanıyomuş sen sanki yaşlanmıyosun 2 3 yaş idael sonra kadın aldatıyo oluyo aldatır tabi dedeyle ne ugraşcak
Kimi çok iyi olduğundan bahsetmiş kimiyse olmadığından...
yaşayan bilir dostum. o yüzden yaşadığında anlarsın olabilirliği var mı diye :)
haklısın yaşayanlardan dinleyerek yaklaşmak istedim olaya.
bir sürü örneği hayatta var. bir süre yürüdüğünü sanarlar ama gerçek zamanla çıkar yürümez.
olgun erkek diyince neden herkesin aklına 25 yaş büyük erkekler geliyor? benim aklıma 7 8 9 10 geliyor gayette olabilir bence çokta tatlı olur:)
Erkek büyük olmalı fikrine katılıyorum, hatta şu da var bence erkek bir adım önde olmalı
Aynen bebeğim bende sana katılıyorum
Valla ben 18 sevgilim 25 yasinda suanlik problem yok ama ilerde ne olur bilemiyorum
Ben sahsen en az bes yas buyuk olmali erkek diye dusunuyorum cunku erkekler kizlara gore daha gec olgunlasir
Evlenirlerse ilerde sorun olabilir aradaki yas farki +8ise
yas farknın sınırını da belli etmiş:)
yürüyebilir aslında.
ikilinin tutku dinamiği ile alakalı.
Neden olmasın kalpler bir olunca bence uyum içinde huzur içinde olmak yeterli
bir kişiden çok hoşlanmıştım aramızda 7 yaş vardı. onun o olgun tavırları ve karizması beni benden almıştı... ama hiçbişey olmadı çünkü ona göre küçüktüm
Kadınlar daima olgunlukla yaklasan varlıklardır. O yüzden yaşça büyük olan erkeklerin olgunları onlarla eşit olduğunu düşünürler. Aşk olduğu sürece her birliktelik güzeldir.
of ya çok isterdim olgun bir bey ile güzel bir evliliğim olsun
Bence daha uzun Süreli olabilir. Bildiğinizi sanıyorum erkekler yaşlarına göre 5 -10 YAŞ geriden gelerek hareket eder genellikle kızla aralarında YAŞ olması onların ilişkisini dengede tutabilir
Kesinlikle katılıyorum 👏
Teşekkürler 😂
evet bende katılıyorum bu yoruma.
Alkışşş 👏👏👏
erkek bir yere kadar kadına sabır gösteriri amma velakin kadında olgunsa kalıı olabılır erkege ayak uydurması şart.
Erkeğin olgun olması ve bir şeylerden nasibini alması her zaman daha iyidir. Tabii dede de olmasın da
Her zaman icin erkegin olgun olmasi daha iyidir bence. Baska turlusu olmuyor zaten olgun erkek daha anlayisli daha sabirli oluyor
Onu bilmiyorum da isleri cok yogun olan erkekle birliktelik kalici olabilirmi dusunmekteyim
Erkekler bilimsel olarak geç ergenlige girerler geç olgunlaşırlar bundan ileri gelen bişey bu
Kadın olgun buldugunda belli bir zaman sonra eglenmek ister eşi gitmez tatsız olur
Olur ama yaş farkı fazla olmamalı. Direkt anne çocuk durumu olur hoş olmaz
Olur tabiki biz bayanlar hep erkek olgun olucak diyoruz olgun olgın bir erkekle oluşta hala olmaz yine erkek te suç dersek yuh bize :)
Her daim söylerim herşey dengi dengine yaş farki belki ilk başlarda sorun olmaz ama heves geçince zor anlar kaçinilmaz olur
Ben 18 o 35 ben bitirmdim birbirimize yetemeyeceğimi düşünerek 😉 o tam hayallerimin erkeğiydi oysa ki 😕
-olgundan kastettiğin yaş farkı kaç bilmiyorum da en fazla 8 yaş olmalı hadi max. 10 olsun. tabii ki de kalıcı olabilir her şeyi yolunda tutmak bireylerin elinde.
Kiz genc olsa da onun da nekadr olgun olduguna bağlı
Erkek akılliysa kız seviyorsa erkek onu elinde tutmasını bilyorsa kalıcı olur
Eğer kadının düşünce yapısı olgunsa, tadından yenmez bu ilişki.
10 yaşa kadar normal ondan sonrası erkek belli bir yaştan sonra boynuzlanır
bnmki tam tersi yaş 25 benim 32 yasında birlikte oldugum kadın var ama sadece birlikte oluyorum haftada bir gün
Kadın olgun erkekle büyür, erkek genç kadınla enerji toplar.
eğer çok fazla fark yoksa güzelce sürer gider.
Genelleme yapmak yanlis olur, kisiden kisiye gore degisir.
Bizimki gibi evlilik olabilir :) eşim benden büyük ve sanki yaşıt gibiyiz. Yaşıtlarımla yapamazdım.
olabilir bayanlar yaş farkını takmıyorlar bencede takmamalılar
erkek daima kendinden ödün veririse tabıkı olabılır
Pek saglikli olmaz cunku belli bir donem sonra yas farki iyice kendini belli eder
iki tarafta kafa olarak olgunsa blader iliski keyifli keyifli yurur :)
Mantikli bnce ama olgun erkek var mi
🙈🙉🙊
elbette vardır. karamsar olmamakta yarar var.
Aralarında her hangi bir sorun yaşamazlarsa kalıcı olabilir. Birbirlerini severlerse sevgileri kalıcı olabilir.
Aşk-ı memnu sezon finali.
:) iyiymiş
İlişkileri daha uzun surer bence erkek cok kart olmadığı surece
Bende kendimden yaşça büyük kişilerden hoşlanan bir bayanım. Bir süre sonra yanında fosil taşıyormuşsun gibi hissettiriyor.
Aslında beyinde biten bişey. Eğer uygunsanız oluyor. Ama mesela biri olgun biri enerjik olursa birbirini dengeliyor. Açıklaması bu bence
Olur bence ben sevgilimle öyleyim kadın küçüktür erkek ona kiyamaz bence onu anlar dinler baba gibi yanında olur :)
Olgun erkek en az 40 olmalı kızda 20 olsa. :D hic şansları yok :D
Prorider gelmiş kendi reklamını yapmış herif ya. 21 yaşında dünyayı yemis bitirmiş sanıyor kendini Ahah
Ben 20 sevgilim 28 :) bir süredir beraberiz evlenmeyi düşünüyoruz bu yıl. Yeterli mi :) ama insandan insana değişir tabi biz yan yana gayet uyumluyuz
Olgun erkek bence genc kadini daha iyi tasiyo ve seviyo
aşk yaşla alakalı değil bence şöyle sormalasını seven ve sevmeyenin ilişkisi uzun sürermi?