Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 6 sene birliktelik yaşadım 20 yaş vardı aramızda. İlk başlarda mükemmeldi ilk 5 sene cidden bana harika davranan bir adam vardı. Fakat son sene hem cinsel anlamda onda çok düşüş oldu hemde davranısları eskisi kadar mükemmel değildi yani monotonlaşmıştı onun için herşey. Tüm taşlar, düzen oturunca üstüne bir de onu cok sevdiğimi de anlayınca sanki evlilik hayatı yaşıyomusuz gibi sıradan bir adama dönüştü. Ya bence ilişkilerin yaşla ilgisi yok. İki sevgilim olsu birincisi yaşıtım diğeri 20 yaş büyük olgun bir adam ikisiylede cok uzun yıllar birliktelik yaşadım ve vardığım sonuç şu; ilişkiler yıllandıkça erkekler değişiyor sıkılıyorlar heycanlarını kaybediyorlar tahammülsüzleşiyor ya da hiç sallamıyorlar sonucunda kadın mutsuz ve ilgisiz kalıyor ilişkide bitiyor. Kadınlarda aksine yıllar geçtikçe güvendikçe daha cok sevip aşık oluyorlar. İşler bu şekle dönünce zaten evli değilsen ilişki ne yaparsan yap sonlanıyor, evliysende aman düzenimiz bozulmasın ya da işte zorla sırf nikah ve cocuklar için devam ettiriliyor. Olgun yaş sadece erkekte cinsel hayatı etkiliyor diğer türlü yaşın hiçbir önemi yok en azından ben öyle deneyimledim. Hatta aksine kendi yaşıtım olan eski sevgilimden 10 kat iyiydi ilişkimiz bana davranısları olgunluğu saçmalamaması erkek tribi çekmedim 6 yılda bir defa bile trip görmedim. durum bundan ibaret :)
143 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim gayet açıklayıcı olmuş. Yani erkek yaşlandıkça sadece cinselliği sekteye uğruyor diyorsunuz doğru mu anlıyorum.
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle oda cidden ilerleyen yaşlarda ortalama 55ten sonra diyebilirim. Belki yüzde ellisinde böyledir geri kalan yüzde elli bu ortalamayı 65 yaşa kadar cıkarabilir. Ali ağaoğluna bak mesela adam 61 yaşında cocuk sahibi oldu. Tabi o adam hiç iyi bir örnek değil kadınlara iğrendirici bir muamele yapıyor sırf parası var diye hepsini kullanıp atıyor. Benim sevgilim iyi bir adamdı harika bir 6 sene geçirdim ilk ilişkimden pişman olmuştum ama bunda bir kere bile keşke demedim. Ayrıca kendi yaşıtım olanla düşman gibi ayrılmıştık çocukluğundan kaynaklı. Ama olgun olan sevgilim hala arar sorar bir kere olsun beni gücendirecek kıracak bir lafı olmadı ayrılırken bile adabıyla bitirdik. Aradığında telefonda güler eğleniriz şakalaşırız hatta bir iki defa sinema yaptık kahve içmeye gittik yani dostluğumuz sürüyor ben evlenene kadar da sürer.
- +1 yıl
Katılıyorum düşüncelerinize bende uzun dönem yaşadım sorun monotonlasmayi beraber ortadan kaldırmanın yollarını bulmak.
En İyi Cevaplar
+1 yılİlişki içerisindeyken daha fazla düşünmek zorunda kalıyordum (ki bu iyi bişi)
Beni olgunlaştırdı.
Genç toy adamlara göre daha fazla değer veriyordu
Kadın ruhundan daha iyi anlıyordu, sürekli kendini anlatmak ve bıdı bıdı kavga etmek zorunda kalmıyordun.
Genç toy adamların benim sinirimi bozan hareketlerine sahip değildi (yaşanmışlığa görgüsüzlük ve açlık)
Hayat planlamam konusunda hep yardımcı oluyordu.
Sorumluluk sahibi duruşu beni mutlu ediyordu (boş adamlara tahammülüm yok)
Sorunlarımla yakından ilgileniyordu
Ben ise ona mutluluk ve enerji verdim.
Onun deyimi ile saf bir ruhun yanında huzur buluyordu.
Kendine olan güveni artmıştı. (-ki bu sayede başka kızları deneme isteği oluşmuş olabilir)
Sonunda bir şey olmadı, karakterist olarak kompleksli ve aynı evin içerisinde sürekli yaşanmayacak bir adamdı, bende geleceğimiz olmadığını ifade ettim ve ilişkiyi yavaş yavaş beynimizde bitirmemiz gerekir ki başkalarına şans verebilelim dedim, bir kaç ay sonra o başka birisini buldu. Bende anlayışla karşıladım. Mutlu olmalarını temenni ederim. Nadiren dostça mailleşmelerimiz oluyor ne yapıyoruz ediyoruz, mutlu muyuz filan. Muhtemelen bundan 10 yıl sonra bile hala mailleşiyor olabiliriz. Tabi evli değilsek aksi takdirde eşlerimize saygısızlık olur.41 Yorumla- +1 yıl
oldukça açıklayıcı bir cevap olmuş teşekkür ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Olgunluk meselesini şöyle bir elime alıp değerlendirecek olursam
21 yaşındayım. 1000CC- C Kategorisinde TMF Yarış pilotuyum. Şu yaşımda 2 doktor maaşından fazla para kazanıyorumdur. Ömrümde 2.5 3 yılım hastanelerde kırıklar çıkıklar vs işleri için geçmiştir. Herkesi karşıma almanın, hayatımı riske atmamın, kırık bilekle yarışmanın bana nelere mal olduğunu bilemezsin. Ağzı süt kokan kızın ÜNİ' de ailesinden para alıp şu kafeye bu kafeye gidip yaa erkekler olgun değil demesi beni güldürür. Sen hayatında ne gördün de olgunluktan bahsediyorsun ne yaşadın. Ben bi' virajı dönmeden 6 saniye önce 8 farklı şey düşünüyorum. Viraj başı 256 ile 344 salise daha hızlı olmaya çalışmak için o takım bu takım o veri bu veri uğraşıyoruz. Bu siteye de 6 Nisan 2014 ' 17.51 de geçirdiğim 7 aylık yatış sürecimin başladığı kaza sayesinde üye oldum. Arada giriyorum da gülüyorum yeri geliyor böyle saçma salak yorumlar canımı sıkıyor. Bu ülkede bu ön yargılar nasıl kırılacak. Bilemiyorum...111 Yorumla- +1 yıl
Yarış pilotu olma konusunda çok olgun gördüm seni dostum. Ama burada sözünü ettiğimiz olgunluk hayatın tümünü kapsayan, her alanı içinde bulunduran türden. Bu arada geçmiş olsun umarım hayat keliteni düşürecek bir kalıntı yoktur son kazandan. ben 600 lükle sıkıştırıldım kaza yaptım. tbia kırığı var sol dizde. bileğe kadar platin var aldıracam.
- +1 yıl
sen biraz reklam yapmışssın ya, konuyla alakası nerde anlayamadım
- +1 yıl
21 yaşında bunları yqpmak mesele.
@escobar0935 - +1 yıl
geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim.
- +1 yıl
konu kimin ne yeteneği olduğu değil yalnız ondan bahsediyoruz bizde, olgun erkek-genç kadın ilişkisi.
+1 yılolgun erkek aynı zamanda zenginse çok daim olur bence zaten şu ayırımı yapalım
Parası varsa olgun yoksa yaşlı
Parası varsa playboy yoksa sapık
Parası varsa yasak aşkın meyvesi yoksa pıç
Parası varsa yolsuzluk yoksa hırsızlık.
Parası varsa kaçamak yoksa fuhuş değil mi adı abicim161 Yorumla- +1 yıl
güzel ve gerçekçi yorum olmuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
var halada devam ediyor yaklaşık 4 senedir ben ünivde yaşıtlarımla çıktım ama nedense bana hep cocuksu geliyorlardı taaki o karşıma cıkana kadar bilgi birikimi kültürü eğitimi davranış tarzı benim yersiz tartışmalara mahal verdiğim zamanlardaki oto kontrolü hayat hakkındaki tecrübeleri aktarımı onunla yaptıgım kültür gezileri ve gezi sonundaki degerlendirmeleri sakin yaşam tarzı ve daha bir dolu sayamadığım özel ve güzel özellikleri yaşıtlarımın hovardalığının yerine ondaki sakinliği dinginliği yaşanmışlıgını sevdim...
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜveybabam benden on beş büyük. Onun iş ortağı var. Aramızda on bir yaş vardı. Ben ana göre hareket eden biriyim. Ona hep bir erkek gözüyle baktım. Beni hep küçük bir kardeş gözüyle görmek istediğini belirtti ama her defasında reddettim. Beni beğenmesini güzel bulmasını istedim. Yaklaştım ona. Zamanla bir çekim oluyor arada. Ben on dokuz yaşındaydım o ise otuz bir yaşındaydı. Ona aşık oldum kendini engelledi ve yaş farkını sürekli öne sürdü. Ufaklık, küçük kız vs gibi sözlerle sürekli hatırlattı ama karşı koyamadı. Beni kıskanması, bana değer vermesi, bana yetişkin olduğumu hissettirmesi ona olan hayranlığı, aşkımı büyüttü. Ben hala deli doluyum oda benim herşeyim. Otuz bir yaşında durmuyordu ve hayat enerjisi inanılmaz yüksekti. Dört yıldır birlikteyiz ve evlendim onunla..
yaş sorununu sürekli şakaya vuruyor hala ama ben takmıyorum onu...53 Yorumla- +1 yıl
güzelmiş :)
Eğer maddiyat sözkonusu ise zaten anlaşmalı bir birlikteliktir.
O yüzden çok sorun çıkmaz. Çünkü bayan rahat etmek istemiştir.
Bazen bayanlar ailede göremediği sahiplenmeyi karşı tarafta bulduğunda muhtemelen bu da yaşı büyük biri oluyor; güvendiği için birlikteliğe başlıyor.
Bence yaş ve yaşanmışlıklar fark getirir.
Örneğin 25 yaşındaki bir bayana 40 yaşındaki bir erkek duygusal bağlamda yetişemez.
Çünkü bir taraf hayatı ve insanları daha yeni öğrenirken diğer kişi kimbilir kaç yaşamdan geçmiştir.
Velhasılı kelam, mevzu bahıs guven ya da maddıyatsa olur.
Ama normal şartlar altında böyle birliktelikler sadece mutsuzluk getirir.50 Yorumlamesela ben 20 yaşındayım sevgilim 30 kesinlikle olur ama bazen bayan için sorunlar çıkıyor tabibenim enerjim çok fazla gerek normal gerek cinsel o hep yarıda tıkanıyor yani ayak uydurrursa erkek cok guzel aşk yaşanıyor ha bunun için gercekten sevmeye calısmak gerek baslarda nasıl arkadas ortamıma sokcam falan dusunceler olsada sonra zaten arkadaslarının hep yarıda kaldıklarını görünce diyosun hepsi tırıvırı sen yoluna devam et kızım/ oglum... olur canım olur kalpler birnirine yakın olsun yeter ki
30 Yorumla
+1 yılBen 19 sevgilim 25 yasinda. 1,5 sene ciktik. Maalesef bana hic bir zaman ayak uyduramadi. Cok renkli bir kisilik olmasina ragmen. Daha sakin bir hayati vardi. Bu yuzden her yaptigima gereksiz sacma derdi. Ama beni gercekten cok sevdgi ve evlenmeyi istedigi icin bitirmedik. Uzattik bos yere. En sonunda onunla hic bir sekilde olmayacagini anladim biraktim. Belki sorun bizdeydi bilmiyorm ama. Eger arada yas farki varsa mutlaka iki tarafta birbirine uyum saglamaya calismali. Yoksa bir sure sonra gercekten hic bir sey yapamayacak, konusmayacak hale geliyorsunuz
11 Yorumla- +1 yıl
6 yaş fark fazla değil ki. Bence kişiliğiniz uyusmamis
+1 yıldüzeltmemi yapayım önce olgun erkek değil, olgun yaştaki erkek. bunun açıklamasını yapıp uzatmak istemiyorum anladığınızı umuyorum.12 yaş vardı bizde. hayranlığımın nedeni yaşadıklarından çıkardığı anlamlardı. sonuçta benden çoktu yaşadıkları. hissettirdikleri anlatılmaz duygular. güven birkere, onun yaşadıklarını yaşama diye çırpınışı, korumanın ne demek olduğunu göstermesi, kocaman dediğin adamın öyle çocuklar gibi sevişi. nostalji yaşıyormuş gibi birşey. bir insanın enerjisi olmak çok farklı. hırslarınız farklı oluyor mesela beklediğiniz anlayışı görebiliyorsunuz yaşıtınıza itici gelen kaprisler ona tatlı ve çocuksu geliyor. tabi herşeyden önce karakter meselesini unutmamak lazım. sübyancılık başka aşk başka.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen yaş farkından rahatsız oluyorum.
Hani ilk zamanlarda bir çekim oluşuyor tamam. Eee ya sonra? Fantezi birlikteliği mi bu? Kişilerin yaşları, anlamsız sayılardan ibaret değildir. Yaşlanmak demek yıllanmak demek. Yıllanmak demek de tecrübelenmek. Arada yaş farkı olduğunda, bu yalnızca fiziksel fark demek olmuyor. Ruhsal ve zihinsel anlamda da fark büyük oluyor. Olgun olan taraf, çoğu zaman söylediklerinin genç tarafta anlam bulmadığını hissedecek ve sıkılacaktır. Genç olan taraf da gençlik coşkusunun etkisi ile fazla yorucu olabilir.
Ben ilk başlarda, birbirlerinin ilgisini çekseler de uzun vadede zor görüyorum. Kişi her zaman en iyi kendi akranlarıyla anlaşır. 3-5 yaş fark da bulunabilir tabi. Ama yaş farkı 10+ olursa, sorunlar başlayacaktır.12 Yorumla- +1 yıl
kuşak farkına ulaşmamalı yaş farkı diyorsunuz yani
- +1 yıl
Hah aynen öyle... Güzel özetlenmiş. Yarı kuşak farkı hatta, o bile olmamalı.
Şahsen bir 91li olarak 97den sonrası bana ayrı kuşak gibi geliyor. OMG oluyorum. Biz küçükken öyle değildik, alakamız yoktu. Demek kuşak olmuş bile.
+1 yılYaşayan biri olarak söylüyorum uyum olması mumkun deıl... Olgun bir erkek genc bir bayanı taşıyamıyor. Mesela bir gece hadi biraz dolaşalım dediğinizde o evde oturup tv izlemekten yana oluyor. Siz genç olduğunuz için bazı yeni duygular tattığınızda o daha önceden yaşadığı için sizin gibi heyecanlanmıyor uyum sağlayamıyor. Çok sönük kalıyor ve zamanla ezildiğini düşünüyor. Yani Herkes Yaşına Göre Biriyle Birlikte Olmalı... O erkekteki tecrübe bayana yansımıyor. Erkeğin tecrübesi bir süre sonra sen küçüksün anlamazsın ben yaşadım lafına geliyor ve ukalalaşıyor. Kısacası sizi haklı olduğunuz bir konuda da haksız durumuna getiriyor. Sanki babanızmış gibi sizi hakir görüyor. Diyeceklerim bu kadar benden 12 yaş büyük biriyle 2 sene boyunca bu şekilde diyalog yaşadım.
02 Yorumla- +1 yıl
yaşanlışlığınıza saygı duyuyorum. keşke kırıcı olmasaymış.
- +1 yıl
Keşke..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilim 28 Ben 38 aramızda 10 yaş var fakat çok mutluyuz anlaşamadığımız hiçbir konu yok çatıştığımız noktalar da yok ufak tefek sorunlarımız oluyor çok nadir de olsa fakat konuşarak çok rahat üstesinden gelebildiğimiz şeyler onlarda, seviyorsa çiftler bir birlerini bence hatalarını görmek yerine kapatarak ilerlemeleri ilişkilerini sağlamlaştır bizler bazen ufak tefek hataları büyütmek yerine kapatarak ilerlemeliyiz.
22 Yorumla- +1 yıl
başarılı bir görüş olmuş. paylaşım için teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
çok büyük yaş farkları ileride sıkıntı çıkarır ama olgun erkek her zaman karizmatiktir kesinlikle ve tercih edilir
benim bütün ilişkilerim hep benden yaşça büyük insanlarla oldu ama bir zamandan sonra beklentiler değişiyor o zaman birlikteliğin ve kişilerin uyumuna kalmış herşey :)12 Yorumla- +1 yıl
mesela ne gibi sorunlar çıkıyor en belirgin olarak.
- +1 yıl
yaş ilerledikçe ve hatunu bulunca baylar nikahı basmak istiyor genelde ama daha çok genç olduğumu düşündüm ben mesela evlilik için :) bu tür şeylerden sonra da ilişkinin gidişatı aksıyor maalesef örneğin evlilik bekleyen birisine ben o talebinde ortak olamayacaksam onun zamanını da harcamak istemem onunla evlenebilecek birini bulması daha doğru bence o zamandan sonra
+1 yılerkek yaşça olgunsa eğer ve aklı da yaşı gibi olgunsa , genç kızda o olgunluğu kaldırabiliyosa sorunsuz ilişki olur. Ki yaşadım o benim coşkumu, güleryüzlü oluşumu , neşemi seviyordu. Bana çok iyi geliyosun diyordu. Bende onun ergen olmayısını, beni anlamasını ve bana ayak uydurmasını seviyordumm :)
32 Yorumla- +1 yıl
Sonrası yok
+1 yılBence kalıcı değil her ikisi de evlenme çağında ise belki olabilir ama sevgili aşaması gerçekten zor onun arzularını karşılayamıyorsun yaptığın davranışlar ona çocuksu geliyor ve sıkılıyor her tartışmada biraz büyü diyolar şahsen ben yaşadım ve bir daha aşk mı kalsın
20 Yorumla
+1 yılTecrubem yok bu tur iliskilerde aman olmasin zaten. Olgun erkek dedigin kart adam yani ne karizmasi olucak. Genc kizlarin ilgisini ceken kart erkegin karizmasi degil parasidir. ben o tur kizlara kan emici vampir diyorum asalakta uygun tabi. Bu tur asalak kizlara paran yoksa zaten yaklasmazlar ama istisnalar yok mu var tabi. Binde bir ihtimal gercekten asik olsun bir kiz o" Olgun" erkege dusuk ihtimal.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim 26 yas vardi aramizda ilk zamanlar babacan hali beni surekli kollamasi dusunmesi cok hosuma gidiyordu babamdan daha fazla babalik yapiyordu bana ozamanlar asik oldum zannetmistim ben onunla büyüdüm nerdeyse beni o büyüttü yani ama bizaman sonra yaslar ilerledikce tabiki olay maratonlasiyor eskisi kadar heves heyecan ilgi ateş kalmiyor insanlar degisiyor bu yuzden bitti ama yasadiklarim icin pisman degilim iyi ki de oldu diyorum cunku dedigim gibi onunla büyüdüm olgunlaştım. Bu yuzden kendisine minnettarım🙏♥️😊
30 Yorumla
+1 yılKalıcı olsa bile kadın açısından bir süre sonra ikinci üçüncü kişiler olacaktır.
Erkek 60 yaşındayken kadın 30 40 ise bu ilişki sürse bile farklı arayışlar işin içine girer.32 Yorumla- +1 yıl
ne gibi arayışlar?
- +1 yıl
Farklı insanlar farklı bir cinsel hayat flörtleşme vs.
+1 yılYa ben Butun herseyde boyle bir beraberliği uygun görürüm çünkü bir erkek her zaman çocuk yüreklidir asla hemen büyümez ve bir kadın her zaman çocuk yasta baslar en basiti oyuncakları bile mutfak Eşyası emzirecegi bebek makyaj malzemeleri oyuncak süpürgeler bu oyuncakla büyüyen kız çocuklarını bir duşunun gireceği evin Yemeğini temizliğini doğuracağı Bebeğin sorumluluğunu hep bilir bence arada en az bir 7 yas girmeli şahsen benim erkek arkadaşımla aramda 8 yas var ve tek Sıkıntımız erkenden birşeyleri ciddiye bindirememek bu da ÇOĞU zaman asılan bir durum iyi şanslar düşüncem budur :)
10 Yorumlauzun süreli beraberlik zamanın durdurulamıyor olmasından kaynaklanır. erkek git gide yaşlanır ve ihtiyaçları kadınınkinden farklılaşır, çatışırlar. kadın yaşıtı olan diğer kadınların yapmak istediğini ister eğer primatlığını atabildiyse bu olmayabilirde. kadın yeteri kadar ilgi görmediğinden yakınarak ilişkiyi sonlandırır.
10 Yorumlaolması gerekn en mantıklı ılskı. yurume ıhtımalı buyuk. hatta sorunsuz gıden ılıskılerın buyuk cogunlugu bu durumda. olgun demek ılla yası buyuk demek de degl. her buyuk erkek de olgun olmyablyr bu da aldatıcı bır unsur ama gercekten artık olgun bırı genc aklı basında bı kadınla mukemmel bırlıktelıge erısr
10 Yorumla
+1 yılMutlu evliliğin sırrıdır yas farkı zaten :) en az beş yaş olucak benim cevremde 13 yas farkı ile evlenen cok insan var ve hayranım onlara bence zaten erkegin olgun olması gerek hem zaten kadın erken yaşlanr bu yuzden kücük olmalı mutlu da olurlar diye düşünüyorum gözlemlerime bakarak
20 YorumlaSonra kız erkek arkadaşının tecrübesıne takılı kalır, merak eder, kırılır, üzülür. Bazı şeyleri yaşamıştır ve kız seviyorsa zoruna gider. Ama sevdiği için ve takılmamasını gerektiğini bildiği için bunu ona pek söylemez, takmamaya çalışır içine atar. İleride pişman olup sıkılır, gözü dışarı kayabilir ya da her zaman olan ayrılıklardan yaşanır.
30 YorumlaBenim nisanlimla aramda 5 yas var. Ben 24 o 29. Ben ondan daha olgun dusunurum bazen. Ve abimle yengem arasinda tami tamina 9 yas var. Ve gayet iyi anlasiyorlar uyumlular. Bir gercek var mesela. Erkek kadindan 3 yas kucuk kadinda erkekten 3 yas olgun duusnurmus. Yasi sorun etmeyin birbirini seven insan yasa bakmaz.
10 Yorumla
+1 yılBenim icinde bulundugum iliskide oyle yaslarimiz 19 a 25 ve cok iyiyiz surekli bna tecrubelerinden ornek veriyo vs vs sorularimn cevaplarini bulabiliyorum tabii ukalalak yapmasa bide :D simdilik sıkntı yasamadm umarm yasamam :)
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet olur.. benim bir kuzenim vardi 18 taşina basar basmaz 33 yaşindaki adamla evlendi.. şimdi adam 40 yaşinda kendisi 25.. mutlular 2 yaşlarinda bir kizi var. adam kizla çocuk oldu kiz adamla büyük.. birbirlerine farkli tecrübeler kazandirdilar.. farkli yaşam tarzlarini tattilar.. birbirlerinin eksklerini tamamladilar. çok da imrendim açikçasi :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 23 yasindayim. Yazlari calisiyorum. Gecen yaz 4 yildizli bir otelde resepsiyonda calismaya basladim. İs basvurusuna gittigimde otelin sahibiyle gorusmustum. Daha dogrusu o beni gormus cagirmisti gorusme icin odasina. Adam iki cumleyi bir araya getirip konusamiyordu. Bende koskoca islerin sahibi cumle kuramiyor felan diye kendi kendime soyleniyordum. Daha sonra ise basladim vs meger adam benden hoslanmis ki zaten bu yuzden ise almis. Yaklasik 4 ay kadar gorustuk. Adam 38 yasindaydi. Evlenmeyi felan dusunuyordu benimle. Ama benim amacim tabikide otelde rahat etmek ve adamin paralarini yemekti. Yani kucuk kadin olgun adam = para iliskisi 😎
012 Yorumla- +1 yıl
verdin mi hiç ona seviştin mi ya da?
- +1 yıl
Kız bana mesaj atsana ahahah
Cevap sahibi+1 yılvermedim oyle bir talebi de olmadi zaten. Yaninda goruneyim millet gorsun yeterdi. Ama pisman oldum valla evlenmedigime. Ne guzel milyarlarin sahibi olurdum.
Cevap sahibi+1 yılHepsi gercek tatlim. Eger sende benim gibi olsaydin boyle herkes pesinde kosardi. bir sike benzemedigin icin senaryo dersin ancak
- +1 yıl
Konunun özeti bu mudur sence? Para ilişklisi mi?
Cevap sahibi+1 yıl%98budur bence. Hicbi kiz genc yakisikli erkekler varken gidip kendinden yasca buyuk biryle parasi yoksa brlikte olmaz.
- +1 yıl
ya adamda yakışıklı ise?
Cevap sahibi+1 yılAma ben her anlamda zirvedeyken adam dususte olacak. Sonra genc erkeklere gidicem.
- +1 yıl
işte bence de olayı koparan nokta burası. Kanımca sevgi oluştuysa ve bahsettiğin düşüşün oranı çok yüksek değilse, genç erkeklere gitme kararını kolalay kolay veremezsin.
Cevap sahibi+1 yılBazi istekler sevgiyi bastiriyor canim. Yasadigim icin biliyorum
- +1 yıl
yani diyorsun ki. sevgi varsa vazgeçilmez tezi bir şehir efsanesinden öteye gidemez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 22 yaşına girdim erkek arkadaşım 29 kafa yapılarımız birbirine çok uyuyor sanki benim kayıp ikizim birbirimizi her anlamda tamamlıyoruz o daha olgun belli bir statüye sahip yol göstericim gibi bişey oldu hayatta ailemden kendimden başka ben bağırınca o susuyor o susunca bağırıyor anlaşıyoruz şükür yaş farkını hiçte sorun etmedik mutluyuz 2 seneye yakında bir beraberliğimiz var evlenme yolunda emin adımlarla devam.. Rabbim doğru insanla doğru aşk sevgi saygı nasip etsin hepimize..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilmiyorum ama genelde erkekler 30 undan sonra mi olgunlasiyor gercekten bilemiyorum. nisanlim ile 8 yas var aramizda ve o hic olgun degildi laylaylom bakiyordu taa ki gecen yila kadar sonra bir dedigimi iki etmemeye basladi cocukmusum hep uzmusum seni diyor hep af diliyor
12 Yorumla- +1 yıl
Su an kac yasinda ki?
Cevap sahibi+1 yıl31 yasinda
Ne kadar olgun olduguna bagli tabi 5-7 normal fazlasi zarar bence insan yaninda genc kipir kipir birini isterbee ben yerimde duramazken karsimda uyumasin =)
11 Yorumla- +1 yıl
:) :)
Ya sonra, kızın enerjısınden erkek bıkar sakın bır hayat ıster, kız dolu dolu yasamak ıster sorunlarr baslarr.. bır taraf fedakar olup dıgerıne ayak uydurmaya baslar, ıstemedıgı hayatı yasamaya zorlar kendını bunlarımlara gırer, kıslıgıne kadar degısırrr.. sımdılık bu kadarı daha sonrasını henüz yasamadım
10 Yorumla
+1 yılYaş farkı fazlaysa aynı seylerden keyıf almazsuınız ilk bsta cekıcı glır blkı ama sonrasnda anlşmk zor olur dıye dusunuyorm
11 Yorumla- +1 yıl
Neden alımasın ki. Sonuçta iki tarafta bunu bilerek baslangıç yapmıyor mu?
bence olgun erkek veyada genç kadın ya da olgun kadın genç erkek bu ilişiler öbüründenda saglıkı bir şekilde sürer ama cevreye göre gen kadının durumu kötüyse olgun erkegin iyi ise yanlış anlaşılabilir
11 Yorumla- +1 yıl
anladım :)
+1 yılEvet hemde mukkemmel bir cift olurlar erkek gec kadin ise erken olgunlasir bir erkegin bir kadini kaldirabilmesi icin belli bir olguluga erismis olmasi gerekir diye düşünüyorum ben:)
21 Yorumla- +1 yıl
haklısın
+1 yılBence hic deneme. sonu husran birkere dusuncrler farkli oluyo sen evce oturyaim drrsin o gezelim der sen asosyalsindir o daha sosyaldir hayat felsefeniz uymuyo emin ol test edilip onaylandi
11 Yorumla- +1 yıl
peki :)
Sevgilim benden 11 yaş büyük fakat hic sorun olmadi bu kafalarimiz uyusuyor iki tarafta anlayışlı birbirimizi tanıyoruz ve tamamlıyoruz sevdikten ve sadık kaldıktan sonra ne yasin önemi var ne başka seyin
10 Yorumlaolgun erkek ve genç kadından kastını daha açık yazar mısın? Yaş aralığı mesela? En önemli kısım bu. adam kaç yaşlarında kız kaç yaşlarında?
14 Yorumla- +1 yıl
senin ideal bulduğun aralık hangisidir?
- +1 yıl
yani 5 yaşı ideal buluyorsun diyebiliriz. Bu aralığı doğru orantıladığımızda yine anlaşabilirler mi sence? yoksa bir tek bu yaşta olunca mı 5 yaş idealdir?
Bence bu hep böyle kalır erkek hep karşısında ondan genc enerjik hayran kaldığı kadını bulur.. Kadinda hep onun kaprislerini çekebilen Olgun erkeği
12 Yorumla- +1 yıl
Kısır döngüye mi dönüşür demek istiyorsun. yoksa gül gibi geçinip giderler mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimle aramızda 9 yaş var olgunluğun zerresi yok adamda baba oldu hala bencil.
Ne enerjisinden bahsediyorsun.
Lüx araçlarla trafikte makas atmak, pahalı giyim karı kız düşkünlügü adamın enerjisini tavan yaptırıyor sinirini stresini karısı çekiyor.
Yaşla olacak iş değil ve mümkünse yasitlarinizla takılın.20 Yorumla
+1 yılSevgilimle aramizda 9 yas var. Ben 19 o 28 yasında ee haliyle yaş itibari geregi o daha sakin daha olgun ben daha cocuksu ve biraz deli doluyum. Arada tartismalar olsada aramiz gayet iyiii yani simdiye kadar ciddi bir tartismamiz olmadii bir sekilde cözülüyor arada sevgi varsa :)
21 YorumlaTabikide kalıcı olur. Her iki tarafta olunca düşünür ve karar verir. Bu şekildeki ilişkiler iyi devam eder. Çocukça davranışlar yoktur. Dusuncesiz davranmazlar. Ani karar vermezler bu yuzden iyi gider.
10 Yorumla
+1 yılOlabilir hatta daha iyi olur zaten kadinlar erkeklerden 4 yas daha olgun zihinsel olarak bu kanitlanmis birsey erkekler daha gec cikiyo cocukluktan
11 Yorumla- +1 yıl
buna bende katılıyorum.
Olur. Sonuçta erkekler duygudal olarak geç olgunlaşır. İlişkinin kalıcılığı açısından daha mantıklı. Tabi olgun ve genç olarak 5 yaş falan algılıyorum.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılBu kızların kafasına sokmuşlar erkekler geç olgunlaşıyor diye ne saçma bir cümle hiç mi çocuk yaşta dünya yükünü sırtlananları görmediniz. işin açığı olgunlaşma karakter meselesidir. yaşamışlık meselesidir
30 Yorumla Ben nedense pek yürüyeceğini düşünmüyorum ama bu aradaki yaş farkınada bağlı. Eğer arada uçurumlar varsa genç kız hormonlarına yenik düşebilir. Gerisi malum.
10 YorumlaBence eğer erkek anlayışlıysa ve kadın da adamdan bıkmazsa hoş bir birliktelik olabilir. Ama insanlar birbirinden çabuk sıkılıyor bu da bir gerçek... Birbirlerini sevdiklerinden emin olmaları lazım.
10 YorumlaOlur tabii... Olgun adam herzaman daha iyi. Ask yasla alakali birsey degil ztn. Birlikte iyi Zaman geciriyorlarsa. Iyi anlasuyorlarsa ve birbirlerine saygillilarsa kesinlikle olur.👍
10 Yorumla
+1 yılBenim erkek arkadasimla aramda 5 yas var cok fazla degil ama bana gore daha olgun ve ben dr ona gore biraz daha cocuksuyum. Boyle olunca fikirler de farkli oluyo bence ve anlasmazliklar cikabiliyo.
10 Yorumla
+1 yılevet kalici olabilir kisilige bagli bir mesele birazda mesela benim annem ve babamin arasinda 7 yil var annem gorucu usulu evlendiler cok sukur 20 yil olcak evlenmeleri :D
10 YorumlaBu soruyu soran arkadaş sen 25 sevgilin 16yaşında mi :-D
12 Yorumla- +1 yıl
Belirgin ön yargılarım var, bu konuyla alakalı. Bu şekilde bir ilişkiye cesaretim yok şu an için :) bilgi sahibi olabilmek adına sordum soruyu,
+1 yılBence sadece kalpler bir olsun yaşın hicbr onemi yok. Erkek olgun bayan biraz daha genç olursa o erkek bayani daha cok sımartiyo deger daha cok biliniyo. Tabi ki bazen zorluklarda olmuyo degil ama bir evde evin kücük cocuguna nasil ilgi gosteriliyosa erkek olgun olunca ayni ilgiyi gorebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılerkeğin yaş olarak değil de yaşamışlık ve karakter olarak olgun olanı makbuldur ;) kız da o erkekle olgunlaşır tecrübesi artar. bence uyumlu olur
20 Yorumlabal gibi olur anlaştıktan sonra afedersiniz seyraaan olmayacak yer yok yeterki kafalar aynı yaş olsun ;)
20 Yorumla
+1 yılBenden en az 3 yaş büyük olmalı ki
İleride yeni çıkmış bülbül gibi olmasın. Benden daha olgun olmalı!20 Yorumla
+1 yılBen en fazla 5 yas ısterım olgun bırı fazla ılgımı cekmıyor ama suda bır gercek aynı yaslarda anlasamıyor yıne fark olmalı arada
20 Yorumlaİlişkide her zaman kendimden küçük erkekleri tercih etmisimdir fakat evlenirken benden yasca büyük ve olgun olsun
20 Yorumla
+1 yılArada yaş farklı olmalı 10-12 yaş kadar kendim için konuşuyorum erken olgunlaştım kendi yaşıtlarımla anlaşamam hiç
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Insan baska birinin tecrübesiyle ne yapa bilir ki? Gerekrse düsecek kalkacak hayatini yasacak. Evlilik anbe babada ki gibi koruma altinda olmamali
20 Yorumla
+1 yılGenç birine aklı kayınca kızın bu onun için bir hata olucaktır.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu gerçekci bir yaklaşım olmuş. Mümkündür.
genç kadın özgürlüğünü geçliğini yaşamak ister ve olgunluktan uzak hareketleri olgun erkeği illallah ettirir. Kısa zamanda çok heyecanlı ve tutkulu bir ilişki yaşayabilirler ama ilişkileri bitmeye mahkumdur
03 Yorumla- +1 yıl
Erkeğe bu hareketlere katlansın diye olgun diyoruz. Eğer bu haraketlere katlanamıyorsa zaten olgunlaşamamıştır diyorum bende ;)
- +1 yıl
sen bir kuaföre git istersen.
+1 yılBüyük olan taraf gerektiği zaman annesi-babası gibi yaklaşabilecek, hoş karşılayacaksa sağlam bir ilişki olur.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. yaş değil karakter olayı bu tamamen
20sinde 35lik kadınlar var ki onlar her adamın yanına yakışır gibi geliyor20 YorumlaKadınlar olgun erkeklerden hoşlanıe ve anlaşırlar tabi erkekte bazı konularda anlayışlı olacak kız genç diye sıkıntı yapmıcak herşeye.
10 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat