İştah kaybı, aşırı heyecanlama kalp atışlarının hızlanması gibi gibi gibi... sizde ne gibi yan etkileri gözüküyor gelin bir konuşalım 😂

İştah kaybı, aşırı heyecanlama kalp atışlarının hızlanması gibi gibi gibi... sizde ne gibi yan etkileri gözüküyor gelin bir konuşalım 😂

Sinir artıyor, tüm mantığını yitiriyorsun hep kalbinle düşünmeye başlıyorsun bir yanın kıskançlık krizlerine girerken diğer yanında bir süre sonra bunları görmezden geliyor hep onu düşünüyorsun mal mal bakıyorsun her ortamda etrafa
Sonra onun için sağa sola çatıyorsun...
Aşkı kimseye tavsiye etmiyorum çünkü gözlemlerim sayesinde anladım ki âşık olmak insanı en başta doğru ve mantıklı kararlar vermekten alıkoyuyor. Gururunu bile hiçe sayan, tüm tartışmalarda alttan alan taraf hâline getiriyor. Kendisini seven ve kendisine saygısı olan insan bir başka insana kesinlikle âşık olmamalı.. Değerinin bilinmediği hiçbir zaman gerçekten değeri olmayan narsist insanlar ve kendi çıkarları için sever görünen insanlar maalesef günümüzde çok yaygınlaştılar. Yetmezmiş gibi çoğu da ruh hastası ve psikopat tipler. Aşk kavram olarak çok güzel, başkasına âşık olmadıkça mükemmel..
Teşekkürler Eic için 🐺❤️
Kalbim yerinden çıkacak gibi olacak
Kime aşık olacaksın önce bı bakayım 🤣
Bulunca haber ver🤣
Cevap
11Cevap
Vücudu bilmem de beyin yok oluyor
Erkeklerin kahmiyo aşık olunca
Aşık olmuyorum ben inancım yok.
Aşık olunca akıl yerinden çıkıyor. Tek yaptığın şey çılgınlık oluyor. Bende böyle en azından. 🙃
İQum düşüyor :D
Bıd bıd bıd yapma bana 😒
Sen bana aptal mı dedin adjaj
Ayyy gıcık
Abooo engeline engel be
😒 güle güle
😅😅
Kalbim deli gibi çarpıyor herşeyi unutuyorum elim ayagım dolaşıyor
İştahım açılır, her şey olan hevesim ve ilgim artar, neşem yerine gelir.
Bende olmuyor hiç bir şey bu konuda sıkıntım yok hamd olsun.
Surat gülüyor aha böyle :) mutlu mutlu hoplaya zıplaya dolaşıyorsun eğer şanslıysan bir ömür böyle geçiyor eğer şanssız kişiye aşık olduysan da birdaha anca rüyanda gülümseyebiliyorsun ( o da belki)
Çok normal şeyler olmadığı aşikar
Bilmem ki neler oluyor..
Sürekli aptal gülüşlerim olur.😅
Gülmek iyidir 😅😅
Olur olmaz yerde olmasa iyiydi🤣
Oda aşktan be 1😂
Doğru zaten az uğruyor aptallıkta yanına kalsın bari🤣🤣
O zaman seni 3 evetle uğurluyoruz 😂😂😂
🥳🥳😎⭐
Askını skym her b*ok oluyo bi sk varmış gibi.
Kelebeklenme oluyor diye biliyorum ben
Mantıklı düşüncelerin sessiz mod alınması
Evet bildirimler peşi sıra geliyor ama yerine ulaşmıyor ben uyarayımda yq sonra vay ben niye düşünmedim etmedim deme diyor herhalde
Başka
Aşk olunca olmuyor da karındakinin aşkı bitip senin devam edince karakterden bile oluyorsun
Aşık olmanın priz başında kafayı telefona gömmüş vaziyette aptalca sırıtma gibi yan etkileri var
Yakında olursam deneyimlerimi aktarırım
Kelebekler parti veriyor
Aşk vücut sarsılması adı üstünde
Vücut tükürüyor bazı yerlerden 😊
Aşık olursam yazarim 😂
Akıl gidiyor başka bişe de olmuyor
Ben aptallaşıyorum genelde
Mala bağlıyoruz
Uçuşmalar 🤣
Hepsi hepsi
Heyecan
Beynim ortadan kayb oluyor