Bu iyi olmuyor. En başta harika olsada... Sanki aşık olduğunda dünyanın en güzel hissiymiş gibi geliyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutuluyorsun... Seni mutlu etmesine, üzmesine izin veriyorsun... Çok saçma sapan bir duygu... bulutların üzerindeymişsin gibi hissettiriyor sonra rüya bitiyor yere çakılıyorsun... Sevmek kimi zaman güzel, kimi zaman berbat... Sadece bir kere aşık oldum... delicesine... onu çok ama çok sevdim. Terk ettim, kendimi uzak tuttum, kavga ettim, ağladım zırladım. geçmesini bekledim. geçmedi... ben ne ara bu kadar duygusal oldum diyorum artık. eskiden duygusuz ve umursamazken şimdi gözyaşlarım kolayca akabiliyor...
Ona aşık olduğumda dünyadaki tek erkek benim için oydu. En güzel gülümsemesi olan harika adam... Onu neden sevdiğimi düşündüm hep. Belki farklı biri değil o da herkes gibiydi. Onu farklı yapan özellikleri yoktu belki. Ama benim gözümde öyle değildi işte... Onu sevdiğimde onun için deli oluyordum... Onunla iyi hissediyordum. Ruhumu özgür hissediyordum. Tamamlanmış hissediyordum. Güveniyordum. Beni heyecanlandırıyordu. Her gün ona sevgim ve hayranlığım artıyordu... Bir bağ vardı aramızda... Koşulsuz seviyordum. Onu o olduğu için... O harika aslanı seviyordum... Kızdırdığında, bana kızdığında üzülüyordum. Ama onu üzmek istemiyordum. Huysuz bir kızdım ama bana katlandı... Aşık olmak beni deli gibi yapıyor, dengesizleştiriyor...
Aşka inanmadığım için aşık olmuyorum. zaten her zaman söylediğim gibi burada bu ülkede yani herkes dışa bakıyor dışınız güzelse veya yakışıklıysa sizi seviyor. bu yüzden de kadınların gerçekten sevdiğini düşünmüyorum ve inancım da kalmadı. o yüzden de aşık olduğumda diğer insanların hormonlarının değişmesi yükselmesi gibi şeyler bende olmaz. yani aklım hala benimle olur. ama aşkı en kısa şu şekilde anlatırdım ben Aşk insanın hayatında sürekli olarak yaşayabileceği bir duygu değildir. Aşık olmak bir kişiye aşk ile yani yoğun bir sevgi ile bağlı olmak manasına gelmektedir. Aşık olmak, içerisinde sevgiden farklı olarak bir çok farklı duyguyu da barındırmaktadır. Aşık olmak aynı zamanda sevmenin en yoğun hali olarak da ifade edilmektedir. Aşık olmak kişinin hissedebileceği en özel duygular arasında yer almaktadır.
Aşık olmak sevginin daha yoğun bir şekilde yaşanmakta olan bir halidir. Aynı zamanda sevgiyi aynı anda birden fazla kişi için hissetmeniz mümkündür. Ancak aşk sadece bir kişiye karşı hissettiğiniz yoğun duygu halidir.
Aşık olmak kişinin fazla bir şekilde dopamin ve benzeri hormonları salgılamasına da neden olabilmektedir. Sevgi daha uzun süreli bir duygudur. Aşk ise sevgiye kıyasla daha kısa süreli bir duygu olarak ifade edilebilir. Üstelik bir kişiye karşı hissettiğiniz aşkın sonrasında olgunlaşarak yerini sevgiye bırakacağı ya da nefrete dönüşeceği de söylenmektedir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şimdi buraya uzun uzun yazardım da neler hissettiğimi okumaya üşenirsin o yüzden kısaca sana şunu diyeyim kuzum
Aşık olduğumda ben genelde özlem hissederim mutluluk huzur hissederim onun sürekli yanında olma isteği gelir bana kuzum böyle hissederim yani ne bileyim aşk farklı be anlatamaz insan aşkı
Elim ayağım tutmuyor. Kalbim göğsümü delip geçecek gibi oluyor. Her ne kadar uyandıktan sonra burukluk hissi oluşsa da rüyalarım onunla süsleniyor. Bir şey yapasım gelmiyor. Ne çalışasım, ne bir şey yiyesim, ne de bir şey düşünesim geliyor. Gözüm kör, kulağım sağır oluyor. Bildiğin m*l oluyorum. Aşktan allaha sığınırım
Keşke istediğimiz duygularımızı silebilseydik 🥲 Böyyle bir şey olmuş olsaydı kalbimden aşk duygusunu söküp atardım. Atmışken seninkini de atalım 🫠 aşk bize iyi gelmiyor
Haydaa kim diyor bunu kalbim acıdı resmen :( ben aşık olmadım ya da olmuş da olabilirim ama olmak iyi gelmez bana. Kalbimde aşık olduğum bir insan yok :/ bazen keşke olsa diyorum bazen de korkuyorum
Her insanın yaşaması gereken bir duygu ama sadece 1 defa. Çünkü 1den fazla olunca kalp yıpranabiliyor. Yani aslında korkmakta haklısın 🫠 ve ne olacağı da belli değil kumar gibi. Sen aşık olursun sonra söylesem mi ikilemi yaşarsın. Eğer o aşık değilse nutellaya kaşık bandırırsın ' )
O zaman bana bir heyecan geliyor, gözlerim doluyor, dinlediği şarkıları gün boyunca haftalarca dinliyordum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşık oldugum zaman depresyona girerim özellikle hoşlamdigim kişi uzakta ve yanimda degilse aşiri heyecanli ve mutlu olurum harika bir duygu ama unutmaya çalisirim uzak durmaya calisirim , cunku bu duygudan korkarim , gecmesini beklerim ,
Aşık olduğum kişiyi görünce içimde aşşırı bı mutluluk oluyor ve sanki kalbim yanıyomuş gibi hissediyorum onla ilgili bir şey olduğunda ya mutluluktan kalbim yanıyor ya da üzüntüden