Önceden seven ancak sonra soğuyan ve kafasında bittiren erkek özler mi?

sanladan sevgiliydik o başka ülkede ben başka ülkede iyi anlasiyorduk ancak o bana ilgisiz davarnmaya başladı zamanı yoktu bende onu bunlatim ayırlmak istedim hemen enegeledi sonra engeli açtırdım barışmak istedim ısrar etim dedi sadece konuşabiliriz dedi sevgili olalım diye ısrar ettim tamam dedi ama 100 sevgili olmayız dedi ve beni takip etmedi sonra ben üzülmeyim diye benimle sevgili oluyorsun bana aşık değilsin dedim onda sana aşık değilim Mia senden hoşlanıyorum ama aşık değilim eskisi gibi senden soğdum dedi ve sonra düzeleceğim dedim onda sana şans veriyorum benimle sevgili dedi sadece sobet edip takılmak ben üzülmeyim diye gerçek sevgili olmuyor bende bana gerçekten aşık ol dedim onda sana aşık olmak için seninle bu günlerde konuşmalıyım dedi düzeldim zaman sana yazacağım dedim onda senden hoşlanıyorum umarım iyi olursun dedi ve sonra düzeleceğim dedim toxcid olmayacağım dedim düzelene kadar sana yazmayacağım dedi onda bunu kabul ediyorum seni için bekliyecegim dedi ve beni takip bile ettmedi beni eskisi gibi sevmiyor yazsam ben üzülmeyim diye sevgili gibi davarnir gerçek sevgili olmuyor acaba hiç yazmasam beni özler mi beni eskisi gibi sever mi

Önceden seven ancak sonra soğuyan ve kafasında bittiren erkek özler mi?