arkadaslar, sevgilim baska bir kizla arkadaslik ettigi ve o kiz sevgilime yürüdügü icin cizgimi koydum ve sevgilimi biraktim. ona güvenmedigimi söyledim cünkü israrla yalniz bulusmak istiyordu. okadar cok üzüldügümü biliyordu ama asiri kiskanc oldugumu saniyordu. bu beni cok yipratmisti artik ve bitirdim.
neredeyse bir hafta gecti ve beni ne aradi ne sordu. ben onun arkadaslarina karisamazmisim. kiz ama besbelli cocuga yürüyordu. bunu nasil kabul edecektim. cok sacma. okadar kalbim kirildi ki. resmen kizi masumlastirmaya calisiyor. simdi bir hafta oldu ne aradi ne sordu. hikayelerime de bakmiyor. cok üzgünüm cok. bu aci ne zaman gider? ve insan deger verdigi kiza bana nasil böyle davranabilir? sevseydi zaten aramaz miydi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aldatmış oluyo çocuk seni zamanla acı geçer geri dönmesini falan bekleme dönersede kabul etme
bende böyle düsünüyorum aldatmis oluyor ve sevgilim bunu anlamiyor. sence bu kizla daha fazlasini mi düsünüyordu ve yedekte mi tutuyordu yani? bana bunu nasil yapar?
defolsun gitsin hayatimdan, böyle varos insanlarla ugrasamam ama bir an önce unutmak istiyorum cok üzgünüm cok
Allah yanina bırakmaz onun zamanla geçer senin acinda
sürünsün istiyorum... bana yaptiklarin acisini birbir kendisi yasasin, ve pisman olsun
Allah mutlu etmez merak etme
Ayrılman İsabetli olmuş böyle biriyle olmaz zaten. Yakında geçer acısı sabret
icimde öyle bir öfke ve kirginlik var ki. bütün duygulari ayni anda yasiyorum. ne yemek yiyorum ve birsey yapiyorum. bana hic mi deger vermemis diye düsünüyorum...
Oluyor öyle ama inan zamanla geçiyor sadece zamana bırak bu günleri hatırlayıp ilerde güler geçersin
umarim... bana böyle birseyi nasil yapar. kizi masumlastiracak birde. git o zaman kizla görüs simdi ne yapacaksan yap. aptal canım. daha iliski kurmasini bilmiyor
Bencede seni sevse zaten o kızı hayatından çıkartırdı erkekler böyle işte maalesef
:(((( pisman olsun , allah belasini versin
Olur da sen sakın affetme boş ver onu daha iyilerine layıksın senin degerini bilememiş
aptallll
Aferin ellerinle teslim etmişsin
baska ne yapsaydim
Sahip çık niye bıraktın. Sevmiyorum diyosan o ayrı
böyle birini nasil sevecegim? bana saygi duymayan bir erkek... sevgi sadece yetmiyor maalesef, yaninda saygi ve hosgörü de gerekyior ama o anlayissiz
Erkekler düz mantık ya anlayın şunu
Aranız nasıldı yakınlaşma felan oluyor muydu
ne düz mantigi ya? cocuk baska kiz arkadasi vardi. kizin ilgisinden hoslaniyorsa gitsin ona. kiz üstelik sevgilisini aldatmis bir insan, herseyini bütün özelini sevgilime anlatiyordu. sevgilim bana ben o kizi zaten görsel olarak begenmiyorum diyordu bana ama ne bilecen belki yalan söylüyordu
Sen daha çok ilgi gösterecektir ksura bakma
ne anlamadim?
Yakınlık cinsellikse cinsellik
yapiyorduk zaten sacma sapan seyler söyleme bana. tatile filan gidiyorduk daha ne yapicam
Ben neyi eksik yaptım diye sordun mu
hayir arkadasmis o kizla cok iyi kizmis, kötülük gelmezmis filan. kiz sevgilisini aldatmis ve bana gelmis hala diyor ki kiz zaten cok masum ve cocuksa. ne yaptigini bilmiyor filan diye savunuyor bana.
hayir
nasil yani