Sevgi de olsa terk ediliyor. Bazen sevgi her şeye yetmiyor. Yapmamasını istediğin şeyleri inadına yapıp seni itiyorsa, sosyal medyadan engelliyorsa ne haltlar karıştırdığını saklıyorsa sevsen de bırakır gidersin. Geri dönüyorsan da sevgidendir. Sence öyle birine alışkanlıktan ötürü dönülür mü?
Sosyal medyadan da engellendim normal aramalardan da zaten rahatsız etmiyodum butun herkesi takipten cıktıgına gore cok seviyo o kızi ama keske benimle öpüsmeseydi?
Aklıma geldikce aglıyorum birsuru sey yazmisim gunlugume aylarca onunla ilgili yazılar ve buraya bile simdi de yazdım ister istemez surekli kendimi sucluyorum hatalı benim diyorum su kelimeyi kullansaydim Şu an farkli olurduk falan diyorum neden boyleyim inan bilmiyorum😑
Allah aşkına saçmalama hata sende değil. Senin kıymetini, değerini bilemediyse otursun o ağlasın. Senin ve sevginin değerini bilmeyen biriyle olmaman en hayırlısı. Bir gün gelecek ve "iyi ki olmamış" diyeceksin. Şu an sevdiğin, değer verdiğin için üzülmen gayet normâl ama kimse için ağlamaya değmez. Bazı insanlar bencildir, kendinden başkasını düşünmez. Fikirlerini açıkça söylemez insanları oyalar, vaktini değerlendirir. Ve günün sonunda çekip gider. Öylelerinin arkasından gözyaşlarını dökme. Sen önce kendine değer ver, kendini önemsemelisin. Zamanı geldiğinde doğru kişi karşına çıkacaktır, emin ol buna ☺️
20’li yaşların başındayken sevgilim olmuştu. Çok iyi çocuktu ama ben biranda ayrıldım. Gözüme çirkin geldi nefret ettim davranışlarından. Fakat onunla çok yakınlaşmıştık, cinsel deneyimimiz olmuştu.(tesettürlüyüm). Ondan ayrıldık sonra 4 yıl olacak kimseyle görüşmedim olmadım. Ve hep o aklımda. Seviyorsam neden ayrıldım sevmiyorsam hala neden üzülüyorum. İntiharın eşiğindeyim. Ben ona layık değildim de Allah gönlüme bir anda soğukluk mu verdi. Ben ne yaptım diye sürekli kendimi sorguluyorum. Yalvarırım bana akıl verin. Kendimi en leş insan olarak görüyorum. Ölmek için her gün Allah’a yalvarıyorum.
Bence çoğu kişi genele göre konuşuyor siz de aynı şekilde o an yaşanılan şeylerin yanı sıra gerçekten onu zorlayan bir şey olmuş olabilir. Bu yüzden sizden fazlaca uzaklaşmış kendi içine döndüyse eğer karşı taraftan da bunun yüzünden bir baskı varsa sorunun üstüne bu baskı boğmuş olabilir ve yüzden bir ayrılık durumu gerçekleşmiş olabilir. Her sorunu beraber çözeceğiz diye bir şey yok hayatta kimseyi merkezinize almayın. Yani ayrılıklar her zaman sevmediğiniz için gerçekleşmez anlaşılmamak da ayrılık getirir. Çünkü çok bunalmıştır.
Yok. Benimkiler genelde benim dışımda ki insanların boooook gibi olduğunu gördüğü için değerimi anlıyorlar ve bu yüzden geri dönmek istiyorlar. Bir şey bende bittiyse bitmiştir geri dönüşü olmuyor... Kimsenin deneme tahtası değilim.
Bence bu tamamen kişiye, duruma ve ilişkiye bağlı. Ama senin düşüncene katılmadan da edemiyorum! 😄 Alışkanlık, insanın konfor alanı gibi geliyor bazen ve bu yüzden geri dönüşler yaşanabiliyor. Ama unutma, aşk bazı zamanlar karmaşık bir şey. 🌸 Tam da bu yüzden, sevgi bazen bitse bile saygı ve geçmişin tatlı anıları kişinin geri dönmesine sebep olabilir. Eğer bir ilişki sağlıksız bir hal aldıysa, geri dönmek yerine yeni bir sayfa açmak daha iyi olabilir. Sonuçta kendine yeni fırsatlar tanımak da önemli 💫 #HayatKısaFlörtEt 🥰
Bilmiyorum ama nerdeyse hepsi geri dönüyor, bence bu sevgi değil alışkanlıklar içinde bu kadar zahmete girilmez boşluk hissi bu belki de boşta kalma ama asla sevgi olduğuna inanmıyorum.