- Aşk İlişkileri konusunda 266,9b cevap paylaştı.
u +1 yılTekrar Tekrar aynı kişiye dönmek takıntıdır tabi ki de.. çünkü görüyorum ayrılıp barışan çok kişi oluyor ama defalarca yani bir kez de değil.. bu kişilere de ergen gözüyle bakıyorum 5-6 kez ayrılıp barışıyorlar ve samimi gelmiyorlar.. mesela takip ederler sonra ayrılıp takipten çıkarlar sonra geri eklerler hiç bir şey olmamış gibi. bence sorun neyse konuşmak ve mantıklı bir yol bulmak en iyisidir.. ha ayrıldılarsa da öyle kalsınlar bir yerden sonra aşk sevgi saygı güven kalmıyor çünkü.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gerçek aşkta genelde gurur yapılır. Bir iki tekrar denersin fakat olmayınca zorlamıyorsun. O acıyı yaşaman gerekiyorsa yaşarsın.
Diğer türlüsü usanmadan tekrar tekrar dönmek biraz yokluktan ve çoğunlukla da saplantıdan ibaret. Sürekli yaparak hayatı insana zindan edebilir. Dikkatli olmakta var. Böyle kişiliklerin hayatımıza girmemesini temenni ediyorum.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 65,7b cevap paylaştı. Takıntıdir bana göre
28 Yorumla- +1 yıl
Hıhımm olabilir bana göre
- +1 yıl
Tabii ki, kaç kere ayrılırsın djdj
- +1 yıl
🙄 ne büyük konuştun usta
- +1 yıl
Rica ederim 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılTakıntı olabilir. Ama aşk emek ister aşkta gurur olmaz da diyoruz. Gidip gidip gelen takinti saplantı haline getirmiştir. Bekleyen de mal oluyor bu durumda.
23 Yorumla- +1 yıl
Evet, sürekli olması can sıkıcı aşkla alakası yok
- +1 yıl
Teşekkür ederim 💙
- +1 yıl
Rica ederim 🩵
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Takıntı tabi ki başka bir şey değil. Ulen olmuyorsa olmuyor ne zorluyorsun 😂 İnsan bu kadar gurursuz olmamalı.
19 Yorumla- +1 yıl
Olsun diye zorlanıyor djsk
- +1 yıl
ahaha olmaz aşk ilişkilerinde böyle bir yorum kabul edemem
- +1 yıl
Ucunda aşk varsa ölümüneee ulaaan djska
- +1 yıl
Aha şimdi de yaban damarı tuttu jfjfj İyi de aynı romanın aynı sonunu okumaktır bu jfjfjf
Yaban ne dersen işte bu jfjfjf
https://youtu.be/Rirp_qhGJ0Y?si=sBAZrZBGb_NPyvxl - +1 yıl
Olmuyorsa bir numara büyüğünü al 😁
- +1 yıl
Piüüüh size 😅
- +1 yıl
😂🤣
+1 yılTakıntı, toksiklik, kendine zarar verme, kendini ve bilincini kaybetmek
11 Yorumla- +1 yıl
Kendini pıçaklama 😃
Takıntıdır bir insana bağlanmak çok saçma, tamam bağlan ama bu ilişkinin nereye gideceğini bilince bağlan
20 Yorumla
+1 yılMesele tekrar tekrar aynı kişiye dönmek değildir, geçmişten ders alınmaması ve ayrılığa neden olan şeylerin tekrar tekrar tekrarlanmasıdır...
18 Yorumla- +1 yıl
Ya bıraaak..
- +1 yıl
İşine gelmeyince ya bırak...
- +1 yıl
Mantıksız, kalıba uymayan şeyler yazmışsın. Ayrılığa neden olan şeyler sürekli değişir dhsj yoksa neden dönülsün?
- +1 yıl
Bazı şeyler değişmez, ısrarlar yapılır, karşı tarafın hoşlanmamasına rağmen...
- +1 yıl
Hiç bir zaman, hiç bir ayrılık tek taraf yüzünden olmaz. Anlayış, iletişim, kabullenme bunlar çok önemli şeyler. Hoşlanmadığım şeyleri yapıyor bitsin vay anasını eee sen bu insanı zaten her şeyiyle kabul etmiştin, noldu kafanı gövdenden mi ayırdılar? Bu ayrılık bahanesidir, ney
- +1 yıl
net*
- +1 yıl
Bu konuyla ilgili herkes kendisini haklı görür, o yüzden uzatmayacağım...
- +1 yıl
İyi olur uzatmamak.
+1 yılAslında aşktır ama dönen kişi hep sensen zaten ilişki tek kişilik yaşanmıştır ve dönmek saçmadır artık. Engelle engelle 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Yok artık engelletiyorum kendimi bir de gurur yaptırıyorum 😃
- +1 yıl
Engelle engelle 😂😂 haha
- +1 yıl
Engellemem artık kimselere herkes görsün djdj
- +1 yıl
Engelleme be görsün kaybettiklerine yansın 😂🎉
- +1 yıl
Eh yani 😅🩵
+1 yılAşk gitmez.
Gidip gelen tatik kafalardır.
13 Yorumla- +1 yıl
Tatik nedir
- +1 yıl
Sorunlu
- +1 yıl
Ok 👍
Takıntıya da dönebilir olmuyorsa fazla zorlamamak lazım. Ama insanız hep bir ufak konudan bitirmeyelim emek verdim deyip o inanç ile düzelir umudu oluyor.. ama o süreçte tükenen de o oluyor maalesef
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. 2. Sefer bile sıkıntılı 3, 4 kere dönmek takıntı şov sjsj
16 Yorumla- +1 yıl
Ne şovu yahu 😃
- +1 yıl
Hangi kanalda 😃
- +1 yıl
Hiç haberimiz yoktu :D söylediğin iyi oldu severiz entrikayı
+1 yılaşk mısın dert misin yoksa canıma susamak mı
2 ve 311 Yorumla- +1 yıl
😅 bu şarkıyla uyuyacam
Ne tekrarı vanteletörmüyüm tekrar döneyim biri gelirse gitmemesi lazım gittiyse bitmiştir
12 Yorumla- +1 yıl
Mevlana ol gerekirse Aşk bu aşk
- +1 yıl
O sizin fikriniz. Bu devirde herşeyin ismini aşk koymuşlar. Benim tanıdığım biri sevgilisi Maceristanda hapisde ömürlük hapiste olduğu halde birde onu bekledi. Bu devirde birisi cuma günü çıkıyor pazartesi işler cinsellige dönüyor. Varsa baba iğit ya tam sevecek ya da hiç hayatıma bile giremez net... Herkesin fikirne saygı duyarım bu dediklerim de herkese ait değil. İyiler hala var Allah bizi iyilerle karşılaştırsın selamlar
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılKibar kadın tabi aptallık diyemedi takıntı diyor😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Sorum kalkar falan dhaja
- +1 yıl
Kim cüret edecekmiş şaşarım😂
- +1 yıl
Gaza getirme beni yavru ceylan djsj
- +1 yıl
Ahaha tamam durdum 🤭
+1 yılDirek takıntılar kanka tanımadın bu arada beni dimi dyydydyf
110 Yorumla- +1 yıl
Nerden tanıyacam knk?
- +1 yıl
boş ver gizemli kalayım sadece düşün hdhffhfh
- +1 yıl
Gel soyleyeyim
- +1 yıl
Düşünmem bana ne
- +1 yıl
Olum biz tanışıyoruz eski hesabı kapattım
- +1 yıl
Tanımıyorum net hsksa
- +1 yıl
Ahaha sen bilirsin olum fyfyfy
- +1 yıl
Tabii lan
- +1 yıl
Ahaha bak hatırlıyorsun beni xhfhhf ah olum ah sorma başıma neler geldi
- +1 yıl
Hatırlamıyorum tövbe est
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u +1 yılTekrar tekrar aynı kişiye dönmek bir saplantı halidir. Sorunlar neden çözülemiyor? Neden sürekli ayrılıyorlar? Sağlıksız bir ilişki olduğu kesin bence.
20 Yorumla
+1 yılBen 10 yıllık sevgililik sonrası evlenip o adamdan şu an 3 aylık bebeğe sahibim. İlişkimiz son yıllar hariç sürekli ayrıl barış ayrıl barışlarla dolu. Bana sorarsanız iyi ki de dönmüşüm gerçekten tek pişmanlığım yok. Fakat tekrar tekrar bırakma sebebiniz o kadar önemli ki..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Biten başlar mı yine yeniden en güzel yerinden geri dönmek bazı şeylerin sonradan farkına varılmış bir çeşit acıyı bastırmanın çıkış yolu aynı şeyleri yaşayacak olunduğunu bile bile
10 Yorumla
+1 yılÇok sağlıklı bir şey değil. Özellikle kötü ayrılmalardan sonra inatla ayrıl barış ayrıl barış durumu oluyorsa bu saplantıya takıntıya girer artık.
10 Yorumla
+1 yılAşkta gurur olmaz o yüzden yaşanmışlık önemlidir, hisler önemlidir. Eğer hala bir şeyler bitmediyse ısrar etmeye takıntı denmez bence. Karşı tarafında tutumu önemli tabi ısrarla bitti diyorsa peşinden koşmamak yenilgiyi kabul etmek gerekir. Aşk sonuçta iki taraflıdır.
10 Yorumla
+1 yılTakıntı. Gerçek aşk bir kere bittiğinde, bitmiştir.
13 Yorumla- +1 yıl
Ama ilişki bitmiştir aşk bitmemiştir belki
- +1 yıl
İlişkinin bitme durumuna bağlı diyelim o zaman. Türk filmi tarzı imkansızlıklar varsa tamam ama diğer türlü geçimsizlik varsa o aşkta sıkıntı var ((:
- +1 yıl
O zamansa aşk değildir
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Ottan hoktan meselelere bitirdiyseniz dönüşü kolay. Biraz da alışılmışlıl olur
30 YorumlaKimi zaman takıntı. Ama çoğunlukla alışkanlık çünkü birini sıfırdan tanımak bazen zor geliyor hazır tanışmışı varken 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yıl2 gün önce engelleyen bir kız bugün döndü ve neye üzüldüğünü tek tek anlattı. Aşık felan değil, yalnız sadece.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİkinci dönüş sevgiden kaynaklı şans vermek olur fakat üçüncü ve sonrasına hem boşa zaman kaybı hem de takıntı diyebiliriz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBitmemiştir, ayların hatırı vardıŕ, düzeltmek lazımdır, düzeltebiliceğinı inanıyordur ama bu sırada yavaş, yavaş da tükeniyordur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılMazoşist ve takıntılı değilim sonsuz şükürler olsun 😎 Bir kişi bir kere biter, nett en azından bende böyle daima.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTakıntıdır. Sürekli tekrara düşmek ne kadar içinde aşkı kapsayabilir ki?
10 Yorumla
+1 yılBagimliliktir sadece onda mutlu oluyorum belki
10 Yorumla
+1 yılZor bir soru bence bu kişiden kişiye değişir ama bence de takıntıdır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanan ilişkinin duygusal bağı önemli şimdi buna cevap vermek zor
10 Yorumla
+1 yılKendini rezil etmek ve kendi saygınlığını ayaklar altına almaktan başka hiçbir şey değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. Takıntı net ıyy toksik ilişki aklıma geldi bak yine.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimi sevdiğinden dönüyordur. kimide takıntılıdir kişiden kişiye değişir bu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tilkinin, dükkana kürkü kendiliğinden teslim için uğraması olayıdır. A. ptallıktır..
10 Yorumla
+1 yılcanım ya herşeyin ne olacağını az çok öncesinde düşünür insan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlike takıntıdır başka açıklaması olamaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılBence takıntı onu aklına yer etti sürekli onu ister
10 Yorumla Bazen çok değer verdiğin için, bazen takıntıdır bazen de gerçek Aşktır..
10 Yorumla
+1 yılZararı belli boyuta geldiyse takıntı. Ama ceviz içini doldurmuyorsa sebepler düşünülebilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bir kaç kez tekrarlıyorsa o takıntı ve inattır. Bir doğru çıkmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFinali görene kadar devam. Bence Sevgidir. takıntı sevmekle başlar sevmediğiniz birini nasıl takıcaksınız?
10 Yorumlaben boyle bi durumu yasamistim. cok kez kendime sordum, gercekten seviyo muyum yoksa takinti mi diye. bilmiyorum gercekten, muhtemelen aliskanlik, takinti... ama eger onun yanindayken iyi hissediyosam bence hicbi onemi yok, en azindan simdilik.. :'
10 Yorumladönmüş biri olarak söyleyim ben daha çok takıntı olarak görüyorum ama şu an çok mutluyuz mesela benden daha çok çabalıyor.
10 Yorumla
+1 yılİkiden sonrası takıntı. 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Ama hani her kulun hakkı üçtüüü
- +1 yıl
O bahane 😂
- +1 yıl
😒 acıdı bu gerçek acıttı
Gerçek aşktır ama karsindaki ne hissediyordur onu da döndukten ve de biraz zaman geçtikten sonra hemen anlarsın zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTakıntı bence. Veya sağlıksız bir ilişki.
11 Yorumla- +1 yıl
Toksikk
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılKenetlenmiş kalbine demekki. İlmek ilmek 🧶.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu da aşırı ormantik oldu
- +1 yıl
Son yılların en etkileyici şiiri aslında
+1 yılAşkın çekim gücüne yenik düşmek , biraz mantığın devreye girmesi şart.
10 Yorumla
+1 yılAyrıldıysanız bunun illa ki bir sebbei vardır siz önceden olan hislere aşıksınız. Bağımlılık gibi
10 Yorumla
+1 yılBosa giden zamanina uzulecegin ve pismanliklarla dolu bir gecmis birakacagina eminim..
10 YorumlaKesinlikle takıntı abey , seninle olmuş bitmiş üstüne üstüne tekrar olmakta ne bilim?
10 YorumlaBir süre aşk gibi geliyor ama alışkanlık ve bir süre sonra da tiksiniyorsun ya net
10 YorumlaTakıntı çünkü gerçek aşk karşılık göremeyince bırakır
10 YorumlaAlışkanlık daha çok. Alışkanlıklardan insan zor kopar.
10 Yorumla
+1 yılValla cevaplayın ya bende Biliyim surekli eskiye donmekden sıkıldım sanki başka adam yok
10 Yorumla
+1 yılTakıntı mı değil mi bilmem ama kesinlikle aşk değil
10 YorumlaMallıktan başka bir şey değil
21 Yorumla
+1 yılTakıntıdır ya aşk gerektiğinde vazgeçebilmektir
10 YorumlaBu anca alışkanlık olabilir
10 Yorumla
+1 yılTakıntı, alışkanlık yani her şey olabilir.
10 Yorumla
+1 yılYokluktan değilse aşktır.
10 Yorumla
+1 yılbence hatadan ders alamamak
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih