Tekrar tekrar aynı kişiye dönmek gerçek aşk mıdır yoksa takıntı mı?

Takıntı olabilir. Ama aşk emek ister aşkta gurur olmaz da diyoruz. Gidip gidip gelen takinti saplantı haline getirmiştir. Bekleyen de mal oluyor bu durumda.
Evet, sürekli olması can sıkıcı aşkla alakası yok
Teşekkür ederim 💙
Rica ederim 🩵
Takıntıdir bana göre
Hıhımm olabilir bana göre
Tabii ki, kaç kere ayrılırsın djdj
🙄 ne büyük konuştun usta
Rica ederim 😌
Cevap
51Cevap
Takıntı tabi ki başka bir şey değil. Ulen olmuyorsa olmuyor ne zorluyorsun 😂 İnsan bu kadar gurursuz olmamalı.
Olsun diye zorlanıyor djsk
ahaha olmaz aşk ilişkilerinde böyle bir yorum kabul edemem
Ucunda aşk varsa ölümüneee ulaaan djska
Aha şimdi de yaban damarı tuttu jfjfj İyi de aynı romanın aynı sonunu okumaktır bu jfjfjf
Yaban ne dersen işte bu jfjfjf
https://youtu.be/Rirp_qhGJ0Y?si=sBAZrZBGb_NPyvxl
Olmuyorsa bir numara büyüğünü al 😁
Piüüüh size 😅
😂🤣
Takıntı, toksiklik, kendine zarar verme, kendini ve bilincini kaybetmek
Kendini pıçaklama 😃
Takıntıdır bir insana bağlanmak çok saçma, tamam bağlan ama bu ilişkinin nereye gideceğini bilince bağlan
Tekrar Tekrar aynı kişiye dönmek takıntıdır tabi ki de.. çünkü görüyorum ayrılıp barışan çok kişi oluyor ama defalarca yani bir kez de değil.. bu kişilere de ergen gözüyle bakıyorum 5-6 kez ayrılıp barışıyorlar ve samimi gelmiyorlar.. mesela takip ederler sonra ayrılıp takipten çıkarlar sonra geri eklerler hiç bir şey olmamış gibi. bence sorun neyse konuşmak ve mantıklı bir yol bulmak en iyisidir.. ha ayrıldılarsa da öyle kalsınlar bir yerden sonra aşk sevgi saygı güven kalmıyor çünkü.
Gerçek aşkta genelde gurur yapılır. Bir iki tekrar denersin fakat olmayınca zorlamıyorsun. O acıyı yaşaman gerekiyorsa yaşarsın.
Diğer türlüsü usanmadan tekrar tekrar dönmek biraz yokluktan ve çoğunlukla da saplantıdan ibaret. Sürekli yaparak hayatı insana zindan edebilir. Dikkatli olmakta var. Böyle kişiliklerin hayatımıza girmemesini temenni ediyorum.
Mesele tekrar tekrar aynı kişiye dönmek değildir, geçmişten ders alınmaması ve ayrılığa neden olan şeylerin tekrar tekrar tekrarlanmasıdır...
Ya bıraaak..
İşine gelmeyince ya bırak...
Mantıksız, kalıba uymayan şeyler yazmışsın. Ayrılığa neden olan şeyler sürekli değişir dhsj yoksa neden dönülsün?
Bazı şeyler değişmez, ısrarlar yapılır, karşı tarafın hoşlanmamasına rağmen...
Hiç bir zaman, hiç bir ayrılık tek taraf yüzünden olmaz. Anlayış, iletişim, kabullenme bunlar çok önemli şeyler. Hoşlanmadığım şeyleri yapıyor bitsin vay anasını eee sen bu insanı zaten her şeyiyle kabul etmiştin, noldu kafanı gövdenden mi ayırdılar? Bu ayrılık bahanesidir, ney
net*
Bu konuyla ilgili herkes kendisini haklı görür, o yüzden uzatmayacağım...
İyi olur uzatmamak.
Aslında aşktır ama dönen kişi hep sensen zaten ilişki tek kişilik yaşanmıştır ve dönmek saçmadır artık. Engelle engelle 😂
Yok artık engelletiyorum kendimi bir de gurur yaptırıyorum 😃
Engelle engelle 😂😂 haha
Engellemem artık kimselere herkes görsün djdj
Engelleme be görsün kaybettiklerine yansın 😂🎉
Eh yani 😅🩵
Aşk gitmez.
Gidip gelen tatik kafalardır.
Tatik nedir
Sorunlu
Ok 👍
Takıntıya da dönebilir olmuyorsa fazla zorlamamak lazım. Ama insanız hep bir ufak konudan bitirmeyelim emek verdim deyip o inanç ile düzelir umudu oluyor.. ama o süreçte tükenen de o oluyor maalesef
2. Sefer bile sıkıntılı 3, 4 kere dönmek takıntı şov sjsj
Ne şovu yahu 😃
Hangi kanalda 😃
Hiç haberimiz yoktu :D söylediğin iyi oldu severiz entrikayı
aşk mısın dert misin yoksa canıma susamak mı
2 ve 3
😅 bu şarkıyla uyuyacam
Kibar kadın tabi aptallık diyemedi takıntı diyor😂😂
Sorum kalkar falan dhaja
Kim cüret edecekmiş şaşarım😂
Gaza getirme beni yavru ceylan djsj
Ahaha tamam durdum 🤭
Direk takıntılar kanka tanımadın bu arada beni dimi dyydydyf
Nerden tanıyacam knk?
boş ver gizemli kalayım sadece düşün hdhffhfh
Gel soyleyeyim
Düşünmem bana ne
Olum biz tanışıyoruz eski hesabı kapattım
Tanımıyorum net hsksa
Ahaha sen bilirsin olum fyfyfy
Tabii lan
Ahaha bak hatırlıyorsun beni xhfhhf ah olum ah sorma başıma neler geldi
Hatırlamıyorum tövbe est
Tekrar tekrar aynı kişiye dönmek bir saplantı halidir. Sorunlar neden çözülemiyor? Neden sürekli ayrılıyorlar? Sağlıksız bir ilişki olduğu kesin bence.
Ben 10 yıllık sevgililik sonrası evlenip o adamdan şu an 3 aylık bebeğe sahibim. İlişkimiz son yıllar hariç sürekli ayrıl barış ayrıl barışlarla dolu. Bana sorarsanız iyi ki de dönmüşüm gerçekten tek pişmanlığım yok. Fakat tekrar tekrar bırakma sebebiniz o kadar önemli ki..
Biten başlar mı yine yeniden en güzel yerinden geri dönmek bazı şeylerin sonradan farkına varılmış bir çeşit acıyı bastırmanın çıkış yolu aynı şeyleri yaşayacak olunduğunu bile bile
Çok sağlıklı bir şey değil. Özellikle kötü ayrılmalardan sonra inatla ayrıl barış ayrıl barış durumu oluyorsa bu saplantıya takıntıya girer artık.
Aşkta gurur olmaz o yüzden yaşanmışlık önemlidir, hisler önemlidir. Eğer hala bir şeyler bitmediyse ısrar etmeye takıntı denmez bence. Karşı tarafında tutumu önemli tabi ısrarla bitti diyorsa peşinden koşmamak yenilgiyi kabul etmek gerekir. Aşk sonuçta iki taraflıdır.
Takıntı. Gerçek aşk bir kere bittiğinde, bitmiştir.
Ama ilişki bitmiştir aşk bitmemiştir belki
İlişkinin bitme durumuna bağlı diyelim o zaman. Türk filmi tarzı imkansızlıklar varsa tamam ama diğer türlü geçimsizlik varsa o aşkta sıkıntı var ((:
O zamansa aşk değildir
Ottan hoktan meselelere bitirdiyseniz dönüşü kolay. Biraz da alışılmışlıl olur
En İyi Cevap