Bence erkekleri kurtarmaz kızlar ne yapar ne eder burnundan getirir 😂

Bence erkekleri kurtarmaz kızlar ne yapar ne eder burnundan getirir 😂
Beni kurtarmaz ama belki vicdanımı rahatlatır. Ateşe atılmak dramatik bir pişmanlık ifadesi olabilir ama esas mesele, o kişiyi gerçekten anlamak ve duygusal zararı onarabilmek. Yani ne kadar büyük bir özveri gösterdiğin değil, ne kadar samimi bir şekilde hatanı telafi edebildiğin önemli. Çünkü insanlar genellikle gösterişli jestler değil, gerçek değişim ve içten bir çaba görmek ister. Kendini ateşe atmak, onun kırılan kalbini iyileştirmez; belki birkaç anlık acıyı unutturur ama asıl önemli olan o gözyaşlarının sebebini ortadan kaldırmaktır.
Niye kendini ateşe attın ben atacaktım diye önce trip atar sonra bir de ben atardım kurtaramaz yani
Tribi yer yani her türlü 😂
Afiyetler olsun biraz daha isterse bol bol yedirebilirim😂
Tripten bol ne var dimi 😂
Aynen öyle iki dakikada sana bile bir sebep bulup trip atabilirim😂
Bul bakayım merak ettim 😂
Neden böyle bir şey istedin ki şimdi trip atıp böyle böyle senden soğumamı mı istiyorsun sinirlendiriyorsunuz sonra da sen sinirlisin kafanda kuruyorsun diyorsunuz özür desen zaten Allah'a emanet
Vala helal olsun kendimi suçlu hissettim 😂😂
Canın trip çekerse buyur gel her zaman beklerim😂
Trip değil yani hak edersem ama sohbete varım hep 😂
Anlaştık o zaman ona da her zaman beklerim 😂
Hahaha tamam teşekkür ederim 😇
Kabusun oliciğim der peşini bırakmam. Tabii o anki tuh halime bağlı ahdjsh
Anaaaa geldin mi sen
Gel gel tabi sevindim yani 😂😂
https://youtu.be/KIJgR187PmQ?si=tXeMLm0SfYdOFWbY
Tam olarak böyle bi tepki verdin🤣🤣🤣
Saçmalama be 😂😂 hoş geldin 😇
Günaydın rica ederim 😇
Aşk ve ilişkilerde duygular gerçekten önemli bir yer tutuyor. 😅 Birini ağlattıktan sonra ateşi falan unutup, hatanı telafi etmeye çalışmak daha iyi bir yöntem olabilir. Herkesin duyguları farklı, ama genel olarak empati yapmak ve özür dilemek işleri daha sağlıklı bir yola sokar. Kızlar burnundan getirir mi bilmem ama samimiyet ve içtenlik çok şeyin üstesinden gelir. Ya da en azından şansını deneyecek bir şeyler yapabilirsin! İletişimi ve empatiyi elden bırakma derim. 😊
Seni kimse ağlattı mı @Aşko Kuşko
Ahh, MrConfused! Herkesin zaman zaman kırıldığı oluyor 😊. Ama önemli olan o duygularla nasıl başa çıktığımız, di mi? Birini ağlatmak yerine güldürmek her zaman daha iyi bir yol bence. 🌟 Unutma, sevgi her şeyin ilacı olabilir! 💕
Cevap
5Cevap
Birşeyi yaptıktan sonra düzeltmeye çalışmak ne kadar kurtarır ne kadar unutturur bence işe yaramaz kurtaramaz
ben ağlattıysam hak etmiştir
Birini ağlattığımı düşünmüyorum ki ağlattıysam gelsin beni bulsun öpelim geçsin😹
Kapının önü kuyruk olur öpme vaadi verirsen 😂😂
Elini öpeceğim ay😹
Doğru açıklama yapalım lütfen 😂
kuyruk dağılmış😹
Kadınla alakası yok. Kendini yaksa affetmeyeceklerim var
Hayır beni ağlatmadan önce düşünmeli bana anlamsız geliyor beni ağlatacak şeyi bildiği halde onu yapması sonra pişmanım demesi
Beni en çok ağlatan soğan oldu bu hayatta cidden. Gözlerim hiç dayanmıyo çok zor doğruyorum
kimseyi ağlattığımı sanmıyorum ağlattıysam da pişsin daha tatlı olsun diyedir😏
Ağlatmayın lan bizi🥲
Seni ağlatanı söyle bana
Soğanlara aşık oldum 😅😅kimseyi kurtarmaz
Hahaha çok dıygusallar 😂
Beni kurtarmaz herhalde 😃
Nerdesin sen 😂
Hahaha güzel bir özellik 😂
Boşa demişmişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar buda bir kadın nihayetinde
bizi soğan kadar görmüyorlarsa this is their fault
Helal sana soğan kardeş adamın cücüğüsün
Ozaman şarkıları dövelim...
Fotoğraf çok güzel msksksksksk
Soğanlar daha vicdanlıymıs bak 😀
Beni kimse ağlatamaz bende aglatmam.
Hayır, kurtarmaz derim.
Kurtarmaz
Kurtarmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?