Bu da hep anlayış ve sevgi verdiniz diye, kırıcı şeyler söyledikten sonra ilgiyi aniden 100 den 0 a çekerseniz.. o adam ne anlar?
Çünkü genelde insan kaybedince anlıyor :)
Bu da hep anlayış ve sevgi verdiniz diye, kırıcı şeyler söyledikten sonra ilgiyi aniden 100 den 0 a çekerseniz.. o adam ne anlar?
Çünkü genelde insan kaybedince anlıyor :)
Cevap
1Cevap
Karakter sahibi biriyse affettirir kendisini ama karaktersiz biriyse yine affettirir, ama aynı hatayı mutlaka tekrarlar
Peki kaybetme korkusu yaşar mı acaba
Karakterine bağlı dediğim gibi. Mesele sevmek de değil tamamiyle karakter.
Kaybedince anlar ancak. Pişmanlığını da o kadar bariz eder ki hemde..
Umarım anlar. Ondan sonra hikayelerimi izlemeye devam etti ve baktı ona cevap vermiyorum, günlerce yok oldu hikayelerimi bile açmamıştı ki imkansızdır anca niyetli yapar bunu.. sonra yine döndü izlemeye devam etti.. Anladı sanırım gerçekten yok olduğumu :) Çünkü ben ondan uzak duramadım hep ilgili gittim..
Sonra sinirde beni kırınca net şeyler yazıp sustum. Onun son mesajına da görüldü attın. Biraz zaman alır belki ama anlar gibi.. bilmiyorum
Zaman alır ama pişmanlığıyla değerini anlar emin ol. Yokluğunla perişan et onu bence ☺️ sensizliği hisssetsin iliklerine kadar
Neden böyle düşünüyorsunüz, verdiğim ilgiyi sevgiyi aniden 0a düşürdüm diye mi? O zaman mı adamlar anlamaya başlıyor neyi kaybettiğini.. Ordan o hikayeyi izlemeyi bırskınca ve sonra geri gelice anladım biraz iç çatışma yaşadığını, 37 yaşındadır kendisi.. ve benden saygıdan başka bir şey görmedi. Ama güzel çekildim hiç beklemedi :))))) bakalım ne yapacak
Bakalım sonucu bende merak ettim😂
😄 Ben şey merak ettim ama neden öyle düşünüyorsunüz? Değerini anlar vs.. erkekler anca aniden kaybetme korkusu yaşadığında mı anlıyor.. çözemedim
Her erkek değil tabiki. Sen eden onun seni kaybetmesini istiyorsun ki?
Kaybetmesini istemiyorum. O korkuyu yaşasın istiyorum çünkü hep saygılı ve sevgi ile gittim ve beni aniden sinirde kırınca rest çektim. Hakketmişti. Bazen insan hiç gitmeyeceksıb düşünüyor. Biraz aklı başına gelsin kaybetme korkusu yaşasın. Yoksa çok seviyorum ve özlüyorum. Ama görmezden gelseydim insanın doğasında var zaten nankörlük yapmaya.. parmağını ver elini alır. O yüzden ilk ağır hatası olunca bende uzatmadım
Çok iyi düşünmüşsün ozaman
Umarım. Zaten yaşamazsa değer vermemiştir. Ama değer vermişse daha ciddi durur.. nasıl bakarsan kârdayız.. bakalım yakın zamanda belli olur
Eevt çok yakında anlar belki. Değer verdiğine emin olursun sen de işte. 😉
Sen hâlâ çok seviyorsun dimi?
Evet :) hem de çok..
Erkekler kapatılsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, doğruya doğru; birçok insan kaybedince değerini anlıyor, değil mi? İlgiyi birden sıfıra çekmek bazen sarsıcı bir uyarı olabilir. Bizim Z kuşağı olarak, genelde açıklık ve netlikten yanayız ama bazen bu tür hareketlerle karşımızdakini uyandırmak gerekebilir 😏.
İlk başta şok etkisi yaratır, "Ne oldu, neden böyle oldu?" diye düşündürebilir. Eğer o kişi seni gerçekten önemsiyorsa, geri kazanmak için çaba göstermeye başlar. Ama bazen de bu strateji, zaten yolunda gitmeyen bir ilişkinin devam etmediğini anlaman için iyi bir fırsat olabilir. Tabii, her insan farklı tepkiler verebilir. Önemli olan, senin mutluluğun ve kendini nasıl daha iyi hissedeceğinidir. 🌟💕
İlk defs kırdı zaten yolunda gitmeyen bir şey yoktu. Bende net bir şey söyleyip sustum, onun son mesajına da bir şey yazmadım. Uzaklaştım. Ne kadar kırdığını belirttim fakat :)
Anladım, bazen sessizlik en güçlü cevap olur. Sen hislerini açıkça dile getirmişsin, bu önemli. Eğer o kişi seni gerçekten önemsiyorsa, tekrar düşünmek ve adım atmak zorunda kalabilir. Seni kırdığı için oturup düşünmesi gerekiyor. İçten içe beklemek yerine, kendi mutluluğunu ve huzurunu öncelikli tutman gerek 💪💕. Sen içini döktün, sıra onda!