Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevip sevmemesi gerçekten değer verip vermemesine bağlı
0102 Yorumla
Soran1 yılÖzür dilemek için dönüş yapmadı sessizce geri çekildi resmen
Soran1 yılBen zor durumda iken bir fikir istedim ama o benim aklımı sorgulayarak beni aşağıladi dönüp de özür bile dilemedi hemen ismimi resmini kaldırmış yüzsüz
Soran1 yılHaha aynı ortamdayız
Soran1 yılYok boş ver dkdkkdndj
Soran1 yılAhh be knk değer verdik ne oldu ona üzülüyorum ya kalbim kırıldı 💔
Soran1 yılSürekli bakışıp durdu
Soran1 yılİlgili gibi davranıp sonra da kırıp ortadan kayboldu
Soran1 yılBakıp bakıp durdu sürekli sonra ben ilgi göstermeye başlayınca kaçmaya başladı şimdi de ne halt yapacak çok merak ediyorum
Soran1 yılNeyse knk işte kalp kırılınca bozuk plaga dönüyor
Soran1 yılSen iyi misin gerçekten duygusuz seni
Soran1 yılSen aşık olmamışsın anlıyorum senin de kalbin kırılınca anlarsın kim cocukmus
Soran1 yılYaşımız kaç olmalı söylesene o zaman
Sen kaç yaşındasın
Soran1 yılİstersen 100 ol umrumda değil
Ben kalbime önem veriyorum
Zaten beni kiranlarin yüzüne bakmıyorum
Ama bu zamana kadar adamakıllı biri ile karşılaşmadım
Ve adamakıllı sandığım birinin de böyle aptalca davranmasına kırıldım bu kadar.
Ama yok herkes aynı sana sen diye değer veren birini görmedim ki herkes yüzsüz iki yüzlü ve yalancı en iyi bildikleri şey iyi kalpli insanların kalbini ezip geçmek
Soran1 yılSence karşımdaki nin yaşı kac😄😄yani ben anlamadım bu kişiyi ergen ergen
Arkadas da istemiyorum arkadaş dediğimizden dost kazığı yedik tek takılmak daha güzel bu zamana kadar kendimle tanışmadığım için kendime kızıyorum
Soran1 yılOff yani şunu demek istiyorum insanlardan bir şey beklemeyeceksin kendinden bekleyip kendini ileriye tasiyacaksin insanlardan sevgi bile beklemeyeceksin
Soran1 yılKendilerinde öyle bir duygu olmadığı için senin duygularını da batırmaya çalışıyorlar
Soran1 yılHaha sonunda bana hak verdin ben daha 21 yaşındayım ama herkesten soğudum biliyor musun ne sevgiden ne değer görmekten herseyden
Soran1 yılVe hemcinslerimde gördüğüm hırsı hiçbir erkekte görmedim 😂
Soran1 yılBunu insanlarla tanıştıktan anlıyorsun ve artık bir insanla tanışmak istemiyorsun
Soran1 yılAynen öyle bak iyi niyetimden başıma saçma sapan işler geldi hemcinslerim sagolsun haaa üstüne sevgi istedim onun da içine edildi şu an öyle kendimle kalakaldım 😂
Soran1 yılYani ne diyebilirim ki
Bir tane de adamakıllı biri yok
Herkesin derdi hırs olmuş kimi nasıl kandırıriz kimi nasıl alt ederiz olmuş ama asıl sen şeytan olacaksın biliyor musun bunu öğrendim. Senden korkacak herkes. İyi niyetini sana değer verene bile değil ( zaten yokda) kendine kullanacaksın kendine acıyacak başkasına acimayacaksin aklın herşeyi anlıyor ama kalbine gelince acı çekiyor. Bi o sıkıntı Yani anlamadım ben kimseyi o yüzden boş ver.
Soran1 yılÇok vaktim yok canım sıkılınca buraya geliyorum ama gelmeme gerek yok herşeyi az çok anladım ama sevgime güç yetiremedim canımı yakıyor ve o şahsın yüzünü tekrar görmek istemiyorum
Soran1 yılTeşekkür ederim. Dediğim gibi yaş almaya da gerek yok insanların içine girince az çok çözmeye başladım o yüzden insanların içine girmekten vazgeçtim artık. Ben yazamam ozelden buradan ne yaziyorsan yazabilirsin ama dediğim gibi hayat bu galiba 😂
Soran1 yılOlmaz teşekkür ederim özel kullanmıyoruz😂
Soran1 yılOlmaz ben kullanmıyorum günlükte kullanmıyorum 😇 burayı ama teşekkür ederim tanıştığım için
- 1 yıl
Anonim arkadaş ben senle sadece arkadaş hatta kanka olarak yaklaşıyorum beni lütfen yanlış anlama mesafeli bir arkadaşlık bir beklentim yok bir amacım olsa seni merak ederim dimi inan merak etmiyorum anonim kalabilirsin önemli olan birbirimizi anlayabilmek dertleşebilmek bu hayatta
Soran1 yılTamam burdan yazabilirsin ama dediğim gibi ben günlük kullanmıyorum özelden de ben kullanmıyorum ama burdan fikrini paylaş sorun yok
Soran1 yılYok yok hiç gerek yok ben o defterleri kapattım zaten bu dediğim kişi benim sinirimi bozuyor o kadar 😂 yani o da gerçekten değer verdiğim için
Soran1 yılBeyaz bir sayfa açtım knk ya da artık açmak zorunda kaldım
Soran1 yılİşte ben geçemiyorum sence ne yapmalıyım bana çözüm oner o zaman bir de aynı ortamdayim bu dediğim kişiyle sen bir erkek olarak bir kıza bir erkek neden gitgelli davranışlarda bulunur onun kalbiyle oynar
Soran1 yılBenim hayatım monoton zaten bende ki hikayeler dram olur bir de içini bayar bosver😂
Soran1 yılSen hiç sarmadın galiba hayatında ha?
Soran1 yılBak doğru bunu yaşadım işte
Bu çocukla çok karmaşık şeyler oluyor Allah a bıraktim😂
Soran1 yılBozuk plak gibi oldu beynim yeni bir insanla tanışmak istemiyorum yani bu kadar git gel yaşamadım
Soran1 yılİşin en komik tarafı biz aynı okuldayız 😂😂😂😂
Soran1 yılBakışıp duruyordu abi çocuk sınıfta felan gittim ben adım attım ne bilim çekiniyorsa diye sonra önce reddetti ben yüzüne bakmadim sonra 😂 bir süre sonra arkadaşları vesilesiyle konuştuk birkaç kere ama en sonunda tatil girmeye yakın aramız bozuldu bana kırıcı konuştu ben de iletişimi kestim ama gerçekten ilk kez birine bu kadar değer verdim ama yarı da kaldı şimdi aynı sınıfta olduğumuz için tekrar görmek zorunda kalacağım bilmiyorum yaa
Soran1 yılHahahaahahahah Abi bisi yapmadım ki ama ya zaten topu topu bir kaç kere buluştuk O bakmaya sen bile açılırsın abi oyle 😅onda da kaçar gibi davranıyordu abi dedim ki bak dedim bisi hissetmiyorsan söyle dedim ama diyemedi bana net olmadı zaten beni reddettimisti abi bu arkadaşları vesilesiyle biz konuşmaya başladık şimdi tekrar aramız bozuldu profil fotosu ile ismini kaldırmış şimdi de
Soran1 yılAbi ceylanı ben urkutmesem başkası urkutebilirdi🤣😂
Soran1 yılHaklısın abi ne deyim biliyorum ama bi kafamdan atamadım
Soran1 yılAynen zaten okulum var abi uğraşamam bunlarla da gereksizler bu yetmiyormuş gibi bazı şahıslarla da uğraştım onlarda sıkıntı yarattı bi daha ki sefere otistik gibi olup sadece derslerime odaklanmak istiyorum
Soran1 yılAbi gerçekten öyle oldu yani bundan sonra öyle davranacagim muhatap olduğum için hataya düştüm zaten yani otistik derken sadece dersime gidip geleceğim hedeflerim için yoksa benim işim olmaz kimseyle ama herkesi kendim gibi görünce yanıldım
Soran1 yılYapıyorlar abi zaten yazılı kağıtlarımla vs ugrasildi uyarmasam benim başım yanacakti
Soran1 yılZaten öyle yapıyorum bu cocuk yuzunden zaten az daha ailemle aram kotu olacakti abi bende hata yaptim
Soran1 yılİşte kalbim tekrar kayıyor göreceğim zaman yoksa derslerime tabi uğraşıyorum mühendislik okuyorum sallamaya gelmiyor zor yani😄
Soran1 yılİşte en son ki gün şey olmuştu abi aslında bu çocuk beni çağırdı tamam mı sonra birseu oldu burada anlatamam ondan fikir istedim ama bana yardımcı olmak yerine beni aşağıladi kırıcı davranma hakkını buldu
Soran1 yılYani neydi niyetini bilmiyorum benimde aptallığım sormadım beni neden çağırıyorsun diye halbuki konuştuk konuyu kapatmistik sonra Allah müsade etmedi abi o gün öyle deyim
Soran1 yılÇook haklısın abi
Soran1 yılYani sorun bende de var hersey ortada ben neden kafayı takıyorum anlamıyorum ya.
Soran1 yılSevdiğim için kafama takıyorum olay bu kendime ediyorum pişman da değilim çünkü ters birsey yapmadım ama onun bana karşı fikri neydi bilmiyorum çünkü konuyu kapatmamiza rağmen kendi mesaj attı buluşalım vs diye bi sonraki gün de aramız kötü oldu
Soran1 yılHatta abi şöyle deyim okul çıkışı konusabilirdi zamanını bile söylemedi aslında ne niyetle mesaj attığını bile bilmiyorum
Soran1 yılAynen öyle abi çok haklısın Allah müsade etmedi
Ben onunla gerçekten ciddi düşünüyordum hatta o da dedi okul bitsin vs diye de ondan sonra neden mesaj attı bilmiyorum zaten arkasına yaşadığım olaydan sonra da bana yardımcı olmadı iyice küçük düşürdü
Soran1 yılşu an iki aydır konuşmuyoruz tekrar okulda göreceğim ama ben eskisi gibi hissetmiyorum yani görsem kırgın olduğum için yüzüne bakmak istemiyorum ama daha ilerde ne olur onu Allah bilir zaten yaz girdi kendimi geliştirmek için uğraşıyorum
Soran1 yılEvet abi okulun açılmasına bir ay var ben iki aya yakın olacak iletişim kurmadım devam da edeceğim ister istemez düşünüyorum ama derslerimden başka uğraşmak istemiyorum yüzüne bakmak istemiyorum artık gerçekten içten içe düşünsem bile sert davranmak istiyorum
Soran1 yılYani ciddi olacaksa olsun yoksa gerçekten yürümeyecek
Soran1 yılAynısı yapıyorum abi hatta wp hakkımda ya bile meşgul yazdım 😂başkaları tarafından bile rahatsızlık istemiyorum yoruldum gercekten zaten konuşma yok mesela ders ile ilgili grup kuruldu önce ona girdim faydalı olur diye sonra geri çıktım bu çocuğun arkadaşları falan da biliyor ztn kimseyle konuşmak istemiyorum tek takılmak istiyorum bu sefer gerçekten acımak istemiyorum
Soran1 yılBende bilmiyorum takılmak için girmiştim sonra vazgeçtim saçma sapan insanlar var
Soran1 yılBence gereksiz bir site ama nereden girdim bilmiyorum
Soran1 yılAbi insanlardan uzak olunca daha rahat dert yok tasa yok 😁 manipule eden insan çok tabi
Soran1 yılAbi sence bu yaşlarda olsaydın 22 23 vs neleri değiştirmek isterdin hayat felsefen nedir 😂
1 yılkisiye gore degisir
00 Yorumla
1 yıldevamı gelir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
m 1 yılOlmaz
00 Yorumla
1 yılUzak dur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu aslında insanların içindeki karmaşık duyguların bir yansıması. Bazen bir kişi seni kırdıktan sonra gerçekten pişman olabilir ve bunu bir daha asla yapmamaya çok kararlı olabilir. Ama sen yine de davranışlarına bakmalısın, çünkü bazı insanlar aynı hatayı tekrar edebilir.
İlişkilerde samimiyet ve iletişim çok önemli. Eğer karşındaki kişi samimi bir şekilde özür dileyip hatasını telafi etme çabasında bulunuyorsa bu, pişmanlığı gösterebilir. Ama sürekli aynı şey dönüp dolaşıyorsa, bu belki de bir alışkanlık olabilir. Kendi sınırlarını net koyarsan, insanlar sana karşı nasıl davranmaları gerektiğini daha iyi anlar. 💭✨