Benim burada bir suçum var mı neyi yanlış yapıyorum nasıl davranmalıyım?

Yaklaşık 3 aydır evliyiz kocama çok bağlıyım 4 sene gibi bi süre sevgili kaldık o zamanda aynı şimdiki gibiydim her zaman güler yüzlü ve hafif cilveli bir insanimdir ama gözümde sanki dünya üzerinde sadece o varmış gibi bir dediğini ikiletmem cinsel anlamda yeni yeni şeyler yaparım hiçbir isteğinde geri durmam çok aşığım yani haliyle yaptığı şeyler de gözüme batmaz benim uzun süredir beraber vakit geçirmiyorduk işten geldiğinde yanıma gelip yarın bi yerlere çıkalım beraber dedi çok sevindim onunla beraber vakit geçirmek benim için nimet gibidir sarıldım öptüm ertesi gün eve geldiğinde canı sıkkındı ama ben hazırlanmıştim beklemesini istemedim kapıyı açtığımda beni süzüp hayırdır dedi dışarı çıkacaktık aşkım dedim unutmuşum ben dedi olsun önemli değil yorgunsun çıkmaya da biliriz evde kalalım hem dinlenirsin beraber uyuruz yorgunluğunu alırım dedim bana bu şekilde davranma artık gitmicez bi yere çok istiyosan tek başına git ama önce üzerini değiştir rezil etme beni artık dedi akşam saatleri olduğu için tek başıma onsuz bir yere çıkmak istemedim üzerimi değiştirdim tartışmadım bile ama ister istemez yüzüm düştü söylediği en ufak kelime dahi beni parçalar ufacık bir şey de hemen gönlümü alırdı gönlümü almasını istiyordum hemen affetmek istiyordum açıkçası yüzümü asık görünce ne bu trip eve geliyorum yorgun argın bide senin bu yüzünü mü cekicem böyle davracaksan eğer git odada otur dedi üzerine gidip olayı büyütmek istemedim uzak durdum ondan gece oldu yatağa her zaman özenli girerim yine öyle yaptım bekledim yanıma geldi ne oldu neden böyle davranıyorsun bugün birşeye canın mı sıkkın Bitanem dedim döndü bana sana sıkkın dedi nasıl yani dedim her zaman özenlisin cana yakın samimisin çok dikkat cekiyosun dedi (dün sabah iş yerine ziyarete gitmiştim) bi daha haber vermeden sakın gelme bu durum hoşuma gitmiyor dedi sabah uyandım işe uğurlamak için gitmişti erkenden benim ona olan bu davranışlarım itici mi ya da kötü mü ben tamamıyla sevdiğim için böyleyim nasıl olmalıyım?
Güncellemeler
1 yıl
Cevap verenlere teşekkür ederim boşanmak istediğini onu aldattığımı düşündüğünü söyledi
Benim burada bir suçum var mı neyi yanlış yapıyorum nasıl davranmalıyım?