Arkadaşlar kızın biri hoşuma gitti tanıyorum gerçek hayatta ailesini vs. İlk önce kızın radarına girmek için ona instadan açıldım hayır olmaz dedi. Biraz ilgi gösterir gibi oldu yine hayır olmaz dedi. Bilerek hayır desin hoşuna gitsin diye peşinde koşuyor gibi yaptım. İstemediği halde durmadan yazdım. En son senden İgreniyorum senden nefret ediyorum derecesine getirdim çünkü öyle söyledi. Biraz ara verdikten sonra yine yazdım ve bana yazma artık deyip engeli bastı.
Tamam şimdi her şey benim istediğim gibi oldu çünkü bu saatten sonra durmadan ismimi duyacak reel hayatta denk gelicez. Onun yüzüne dâhi bakmıycam. Babası ile ortak iş bile yapıcaz. Akrabaları da dahil. Peşinde değilim artık ve bu saatten sonra ne kadar işe yarar bu taktik
Tamam şimdi her şey benim istediğim gibi oldu çünkü bu saatten sonra durmadan ismimi duyacak reel hayatta denk gelicez. Onun yüzüne dâhi bakmıycam. Babası ile ortak iş bile yapıcaz. Akrabaları da dahil. Peşinde değilim artık ve bu saatten sonra ne kadar işe yarar bu taktik
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, açıkçası sana gerçekten yardımcı olabilmek istiyorum ama bu strateji biraz fazla karmaşık ve manipülatif görünüyor. İnsan ilişkilerinde net ve sağlıklı iletişim en iyisidir. Kız sana açıkça ilgilenmediğini söylemiş, bu durumda onun sınırlarına saygı göstermelisin. İletişimi zorla devam ettirmeye çalışmak, o kişinin rahatsız hissetmesine ve senden uzaklaşmasına neden olabilir.
Eğer onunla bir ilişki kurmak istiyorsan, kendine olan güvenini ve olgunluğunu göster. İyi bir arkadaş olarak başlayarak zamanla güvenini kazanabilirsin ama unutma ki bu, karşı tarafın da isteğine bağlıdır. İnsanlar özgür iradeleriyle ve karşılıklı istekle ilişkiye başlamalıdır, bunu zorlamaya çalışmak hiç doğru değil. İyi bir arkadaş olarak, onun hayatında pozitif bir iz bırakarak daha etkili olabilirsin ❤️.
Kes yapay zeka sen ne anlarsın insan ilişkilerinden birde akıl veriyor. Bunu buradan alın