Bi milletvekilinin danışmanlığını yaparken yurtdışından gelenlerle 2 yıl eğitim aldım işimden dolayı bu teknik aslında sahtekarlık gibi bir şey kötü değil mi?
Manipülasyonu nasıl kullandığına bağlı. İyi niyet için kullanırsan bir sorun teşkil etmez, sana kazandırma ihtimali olur. Kötü niyet olarak kullanırsan elbet bir gün yanma ihtimali olur.
Yerine göre çok iyi bir şey bence. Kendi hakkını ve başkalarının hakkını rahat bir şekilde savunabilirsin. Almak isterdim o eğitimi. Nasıl bir eğitim, bahseder misin?
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunun için kurslar var ama sana tavsiyem online yurt dışı kurslar var onlardan eğitim alırsan daha profesyonel olur ben birebir aldım
Elbette öyle bazı insanlara ne anlatsan havada kalır, haklıyken sen baskın olmaya başlayınca, çevresel etmenleride devreye sokarlar sanki onunla kavga ediyormuşsun gibi sesini yükseltip tüm bakışları senin üstüne çekip sindirmeye çalışırlar.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadınların tartışmalarda erkeklere yaptığı taktik bu
Kadınlar olsa iyi bir işlerlerinde müşteriler varken seni manipüle eden ve ne üstün ne astın olmayan kişilerin mobbingle birleştirip bunu uygulayan tipler hem patronlar hem müşteriler gözünde haklı konuma geliyor.