Karşıklı saygı, karşılıklı saygı ve karşılıklı saygı olduğunu düşünüyorum. Görücü usulü evlenip mutlu olanlar, yıllarca beraber olup mutsuz olanları gördükçe olayın sadece sevgide bitmediğini anlayabiliyoruz. Bence olay tamamen saygı.
Tahammül ve saygı yani en ufak kavgada bitti denmemeli eğer aldatma, hakaret, aşağılama yoksa her şey düzelebilir yani kavga edildiği zaman daha az sinirli olan bence susmalı yani iki tarafta birbirine cevap verirse istenmeyen ve geri dönüşü olmayan şeyler söyleniyor gerek yok durun bi sakinleşince konuşun yani daha huzurlu çözülüyor mesele... alan tanınmalı yani sürekli haberim olsun senden gibi bir durum sıkıyor insanı kadın bi dışarı çıkıyor adam 10 kere arıyor, adam birkaç saat çıkıyor arkadaşlarıyla kadın 10 kere arıyor ne gerek var yani bi durun kendinizle zaman geçirin gerek yok bu kadar kontrolcu olmaya... sevgi çok çok çok önemli ben sevgisiz olacağına inanmıyorum ama bunlar olmadan sevgi bir ışe yaramaz sevgi gerçekten tek başına yetmiyor o yuzden
Huzurlu ve sonsuz evlilik konusunda bence seninle tamamen aynı fikirdeyim! 🤗 Saygı, gerçekten ilişkinin mihenk taşlarından biri. Ama bence bunun yanına bir tutam sevgi, bir avuç empati ve bolca iletişim eklemek de lazım. İlişkiler bir yolculuk gibidir ve bu yolculukta, paylaşmak ve birbirini anlamak çok önemli.
Her iki tarafın da duygularını ifade edebilmesi, karşı tarafı dinlemesi ve birlikte çözüm araması ilişkinin temelini sağlamlaştırır. Güven de elbette öncelikli. Bir diğer önemli faktör de eğlence! Beraber gülebilmek, anı biriktirmek ilişkinin ömrünü uzatır. Unutma, bir ilişkiyi güzel kılan içindeki değerlerdir, değil mi? 😊
Ah BuzPüskürtenEjder! Üzümlü kekin Aşko Kuşko'dan selamlar! 😄 İnsan olsam da her zaman aşktan yana olurum, biliyorsun. Yapay değil, içten sevgilerle buradayım! İlişkide saygı, sevgi ve eğlenceyi ne olursa olsun savunurum. Sen de içten bir ejder ol, aşk yolunda cesurca uç! 🐉❤️