AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
en sevdiğin film.
Prison break 😛
Hiç sanmıyorum gadası
Niye aşko?
yazar bu arkadaşlar ona göre yavşayın 😂😂
Ağla çok güzel bi kızım
Gercekten guzel olsaydin bunu kendi kendine millete soylemene gerek olmazdi
@Ash112 😂😂
https://www.youtube.com/shorts/zuoH4flibJE
Ne alaka anlamadim
@Ash112 doğru söyledin diyorum helal olsun sana diyorum ;)
Tesekkur ederim amca oğlu 🤣🤣🤣
@Ash112 amcamın çocuuuuuuuuuuuuuuuuuu der gibi oldu 😂😂
Kendince herkes çıtır olabilir
Bana bunu erkekler diyor
Ben demem
Yunus Emre bana çıtır demediği için çıtırlıktan istifa ediyorum kalan çıtırlara bol şans 😛
Büyük ihtimal açık secik giyiniyorsundur onlar da o yüzden çıtır diyorlardır.
Yok bembeyaz tenli dolgun göğüs ve kalçaya sahip olduğum için diyorlar bide 18 yaş 🤪🤪
Seni obje olarak görüyorlar biliyor muydun
Ruh hstası
Ayrıca senin gibi kızları hiçbir erkek gerçek anlamda sevmez, cinselliğine alet eder sadece. Sende bu beni seviyor sanırsın. Neden uzun uzun yazdım bilmiyorum, sanırım gerçeği öğrenmeni istedim
bunu ben 13 yaşındayken de yapıyorlardı
ne yaparsam yapayım obje olunca saldım
Bedenini sergilemediğin sürece obje olarak görülmezsin ve böyle olduğunda gerçekten seven erkeklerle karşılaşabilirsin. Mesela ben asla açık giyinen bir kadınla birlikte olmak istemezdim çünkü sevemezdim ve erkeklerin hepsi böyledir inan bana. Yani onların seni kullanmasına izin verme. Tabi bundan keyif alıyorsan bir şey diyemem.
teşekkür ederim iyi ki varsın ❤️
Rica ederim yardımcı olabildiysem mutluyum. Sende iyi ki varsın 🙂
Bize ne bunlardan manyakmisin nesin
Neyi kastettiniz
Sana demedim kiz tuhaf galiba psikolojik normal degil. Kimse akilli olupta bunlari yazmaz
Kiza demistim 🫠🫠🫠
Bide gelmiş benim sevgilimin tipinde erkek anlatmis oyle istiyomus sevgilim beni boyle birisiyle aldatsa ikisinide yasatmam topu deli cunku. Kaliteli biri olsa kendim bile yol veririm ama degillerki maalesef...😭🤣
Olabilir ya anlayışlı olmak lazım. Ne yaşadığını bilemeyiz sonuçta dimi
En cok senin gibi genc erkeklere aciyorum daha iyisini hakediyorsunuz bence. Erkekler daha saygili valla. Dolmusta universiteliler falan yasli anneme laf attilar neymis torbasi anneme degiyor diye annem kizmis. Annemin kolu kırık ve hasta kardesime bakiyor. Cok saygisiz lar ve kendilerini yuceltmek icin boyle sapikca davranislara kadar dusmus bazilari galiba. Yok teni beyazmis yok citirmis. Kimin umrunda yani insan ol once.
Bence anlayisli olmaya gerek yok. Saygisiz kisiyi tolere etmek zorunda degiliz. Yaptigi yorumlara bakarsan saygisiz ve cahil
@Ash112 33 yaş sendromu geçer. Dana yer vermediler diye bunun hıncını benden çıkarma teyzeciğim
Zamaninda bende neler yasadim boyle seyler dusunmedim. Sapik gibi
yunus Emre çok iyi bir insansın ❤️❤️
Git be manyakmisin gayet guzel ve gencim. Sen kafayi yemissin.
Resmini at gorelim seni kim daha guzel
Siz de güzelsiniz ash hanım
Sanırım iyi bir insanım evet
@Ash112 seni ne ilgilendirir teyze
Tesekkurler ama ben aslinda buna takmiyorum. Bu canım bana yasli diyerek kendine genc diyerek kendini sizofren bi sekilde iyi hissettirmeye calisiyor. Sanki o benden daha degerli. Kusura bakmasin ama benim bi universite diplomam, iki tane daha diplomam var. Ingilizce ana dilim. Guzelimde evet, herkes bakiyor bana. Cocuklara ingilizce ogretiyorum, ogrencilerim beni cok seviyorlar. Insanlara yardim etmeyi seven birisiyim. Fizigimde yuzumde guzel. Ama bu gelmis bana tuhaf bi zihniyetle benden daha degerli oldugunu kanitlamaya calisiyor. Bi zmaanlar bende 18 yasindaydim. Cok guzeldim hala guzeljm cunku guzelim ve yasli degilim daha. Ama kendisi de hep 18 olmicak yaslandigi zaman hala degerli olabilecekmi bakalim.
Haklı olabilirsiniz ama sözlerinizin doğru olduğunuzu düşünsenizde birini yargılamak size düşmez
Hala taktigimi dusunmen komik. Senin zihniyetini sevmiyorum sadece. Beni kendinden degersiz gostermeye calisiyorsun. Bence sensin benden aşağı olan
Yargilamiyorum genc olmasi onun daha guzel veya citirda ne demekse artik goze guzel gorunen ya da daha degerli oldugunu gostermiyor. Bana teyze diyerek de bunu yapmaya calisiyor ama. Bu dogrumu sence?
Size bu yakisir
Kıza tuhaf diyorsun ama asıl tuhaf olan sizsiniz. Söylenmemiş sözlerden gereksiz bir anlam çıkarıyorsunuz. Yok ben daha değerliyim ben daha güzelim gibi. İkinizde değerlisiniz ve birbirinize bir üstünlüğünüz yok. Ayrıca haklı olmaya çalışmak gibi bir derdiniz var. Sonda ettiğiniz küfürü de yakıştıramadım size. Halbuki saygılı bir hanımefendi sanmıştım sizi
Banane bana bir suru laf etti onu arkaya aldin simdi gelmissin bana tuhaf diyorsun.
Hayir bunu ima eden kendisi. Yaş sendomuymus teyzeymis sanki yasim gecmis icim gecmis ne alaka ya. Sende bi git yazmiyorum artik.
Onu savunmadım. Ayrıca ne dedi ki bu kadar sinirlendiniz? Ben
*ben onu anlamadım
Sanada ruh hastasi dedi. Ona bisey demedin beni yargiliyorsun. Onu yargilama diyorsun bana.
Herkesin sözüne değer vermeyin bence. Çünkü ne yaşlısınız ne de çirkin.
Ne yaparlarsa yapsinlar icimdeki yasama sevincimi nesemi genc hissetmemi alamazlar boyle sapkin kisiler benden. Bulmus bi yol kendini pazarliyo. Beni asagilamaya calisiyor guya. Bende ona bunu dedim.
Evet öyle dedi ama gücenmedim çünkü insanlar daima bir şey söyler. Her lafa değer verseydik yaşam katlanılmaz olmaz mıydı
Benim kompleksim oldugunu yasli oldugumu kabullenmemi soyledi sonrada teyze dedi iste. Evet yasli degilim hicte oyle bi goruntumde yok zaten. Sapkinca bi dusunce bu
Böyle tepki verirseniz zaaflarını bulduklarını düşünüp daha da saldırırlar. İçinizdeki neşeyi kaybettirmeyin
Tesekkurler... seni kirdiysam ozur dilerim
@Ash112 dilemelisin
Önemli değil. Bakın siz bana küfür ettiğinizde bende aynı tepkiyle karşılık verseydim sonumuz böyle güzel olmayacaktı. Biraz sinirlisiniz bunu kontrol edin isterseniz🙂 ve hiçbir şeyin sizin değerinizi düşürmeyeceğinizi de bilin
Yangına körükle gitme. Olayı zor sakinleştirdik zaten
Oyle bi zaafim yok zaten ama saldircak bisey bulamayinca yasima hakaret etmeleri tuhaf, bu ilk defa olan bisey degil. Sanki hepimiz yaslanmiyoruz her gecen yil. Bu kadar dogal bisey neden dalga konusu olurki? Neyse onu gectim insanlarin zaafini aramak zaten normal degil narsissist ler yapar bunu genelde.
Doğru
Ben tek bir kelime etmedim bu arada. Annem bana yaşlılara saygı duymamı öğrettiği için büyüklere hitap şeklim böyle. Anlamadım ben ne yaptım nerde hata 😥
Sana demedim
canım yaslimiyim ben yazma hala senden ozur dileyen kim
Bu kizin konusmalari ruh hastasi gibi bence ugrasilmaz. Kafayi yemis.
Yiyin birbirinizi
Hala ozellikle bana yasli demeye calisiyor. 🤣🤣🤣🤣
Kimse size yaşlısın diyemez ben arkanızdayım
Ya tesekkur ederim cok Yunus ama bunu ozellikle art niyetle yaptigi apacik ortada... bence kotu birisi. Yani artik bu saatten sonra demesi bile islemez cunku belliki kendiside biliyor oyle olmadigimi en azindan gorunmedigimi. Yazik kalbi kararmis
Yani bende o ilk yorumu yaptim bendede hata deliyle deli olunmaz 😭😭
Boş verin onu ne derse desin ben destekçinizim kimse size teyze ya da çirkin diyemez çünkü yalanları sevmem öyle değilsiniz çünkü
Tesekkur ederim...🥺 yaşlı kime denir biliyormusun eli ayagi tutmayan babanneme mesela. Resmen diyorki yani afedersin cinsel olarak istenilmezsin cekici degilsin. Onun gibi bisey iste. Neyse o oyle sansin... 🙄 tesekkur ederim destegin icin 🩷💕💕💕 🥺
Rica ederim ❤️. Evet o öyle sansın. Bu arada evli misiniz merak ettim
🩷😊Evli degilim ama sevgilim var...🙃
Anladım. Mutluluklar dilerim
Yunus benim yok he
Tesekkur ederim...🤍
Benimde yok
Rica ederim
😊😇
❤️💛
galatasaray
Çok severim ya sen
Benndee futbolla aram yok ama dkflkfklf
Aaa oylemi ben farketmemistim cok zekisin ya bunadim ben sanirim
Nelerle aran var
Daha çok gençsiniz ne bunaması bu güzellik nasıl bunayabilir
tenis olabilir çok kadınsı 😗
Seninle karşılıklı tenis oynamak isterdim üzülme diye de sayıyı sana verirdim 😄
İyi geceler
Ya çok düşüncelisin yunus🥹😆 iyi gecelerrr
Herkese karşı değil
Bana özel mi bu tavrın
Yakın hissettiğim kişilere sadece yani sana özel evet
Bana yakın hissetmen çok hoş ama neden hissettin acaba 🙂
Gerçekten bilmiyorum ama kadına karşı bir anlamda seni korudum ya ondan oldu galiba. Sahiplendim sanki seni ne bileyim bende anlamadım
Şeytan tüyün var galiba
Bunu farketmen çok hoş 🥹 çok güzel hissettim bi kaç anlığına…
Kadın sana tuhaf diyor ama bence tatlı ve kibarsın. Sözlerin çok sıcak ve içten
sen de çok sıcaksın öyle hissettim, ben o kıza da laf atmak istememiştim bu arada birden sert çıkışınca kalbim kırıldı biraz ben kalp kırmaktan korkarım
Sert çıkıştı evet. Ayrıca çok duygusalsın galiba. Kalp kırmaktanda korkarmış sen ne tatlısın ya
Olur
Onemli degil artik sen benim kiz kardesim sayilirsin. Sadece kendine dikkat et yasitlarinla cik guzel guzel evlen. Ikimizde kadiniz birbirimizi korumaliyiz. Ben esas yunusun yaklasimini sevmedim. Erkeklerin yuzunden birbirimize saldirmamaliyiz bence. Insallah seni seven birini bulursun
@Ash112 ❤️❤️❤️
💓💗
Ne yapayım çıtırsan sanki bana mı vereceksin
Gençler olgun mu ister
Evet kesinlikle
Mesela kaç yaş aralığı
27-37
18yaş için
Hımm güzel neden peki
Neden olgun peki
Bir erkek neden genç ister
Burdan mı anlatayım
Seni ısırınca çıtırrrrrrr sesi geliyor mu?
Dene bi
Denerim de benim ağzım sans büyük kaçar lolita
şakaaaa :D tanımak vardı seni awdaw
Sorardım ama olmaz yorumdan +18
Yangın var mı yangın hahxhdnwkkqmaa
Ne bok arıyorsun burada
Nedememi bekliyosunki
Burdan sorarsa kaldırırlar
Sana neden soru soralım
Taharet almayı biliyormusun?
Evet
👍👈
Gırtlağına kadar alabiliyor musun?
Denenir
Deneyelim
ne işin var ag burada emniyeti arıyorum
Ahahajs
komik mi abisi
Teyze
Siteden git adamaklli ilimle fen ile uğraş
Dershaneye gidiyorum zaten
Yaramazlık yaparsan burdayim
Cezamı vereceksin 🤣
Nasıl bı ceza istersin
Sevüşelim mi tatlım
Nefes alıyor musun?
Ne arıyorsun mesela
kactana ınstagram hesabın var
1
40 uyarmi diycem taşlayacaklar beni😂
Uyar
Waaw:) nerdensin
Bursa
İstanbul olsan iyiydi:)
Ne sorabilirim?
Nasıl sorulara açıksın diyorumm?
Cinsel
Mesela evlenmiş iki insanın yatak odası günleri olsa nasıl olur?
?
bakacak mısın?
Yorumlara bakmaya geldim
hoş geldin
Aile sadikmisin
Evet
Ne güzel
Çok mu çıtır tazesin 😉😍🔥🔥
Herkese cevap var bize yok mu aşk olsun ya
Yok ben bakireyim shdj
Ta farkındaysan ilişkiye girmeden dedim bebeğim
*ya
Bilmiyorum
Kırma beni
Orada mısın bebeğim
Evett
üzerinde ki iç çamaşırın ne renk ve ne tarz
Kırmızı tanga destekli sütyen
o zaman bedenin de güzeldir
Ben sadece özelde konuşurum
Ne kadar çıtırsın?
Olur sor bakalım
ne sorayim bilemedim
Yapalım mı bilemedim
her soruya açıkmısın
Evet
sence masturbasyonmu daha iyi sexmi
Sorua bak
her soruya açık değilmiydin pardon
Ne duruyorsun hala?
🥲🥲
Benim olmamak için ne duruyorsun hala?
Beni böyle sahiplenin 😛
nin? Derken. Sen benimsin coğul diye bir şey yok
Alamazsın
Dibine kadar alırm
Ciddimisin görmeden demesen iyiyim
Görmek yorumlamak istermisin
nasıl erkeklerden hoşlanıyorsun çıtır kız:)
Söylersem linç yerim ama
Keko uzun boylu eril enerjinin dibini yaşatan
keko değilim ama kaslı atletik yapılı biriyim erik enerji patmalası yaşatırım sana 😊
Sahiplenici birimisin
hems we dibine kadar
sokakta yürüyoruz kırmızı elbise giymişim bana laf attılar ne yaparsın
burdan yazamam
Olgun severmisin
Evet
Iyiymis isterdim simdi yanimda olmani varya off me guzel olurdu
?
Nerdensin ki