18 yasındayım ailemle ilgili aslına bakarsanız cok fazla sorunum yok babam kumar oynayan alkol içen sadece evin geçimini benm veya ablalarımın geçimnde destek olmayan biri yinede evin eksiği olmaz annem iste sadece kardeşime yoğunlaşmış sabah kahvaltı aksam yemeği yapmayan biri bunlar dısında aklıma gelen pek bir sikayet yok konu şu; 17 yaşımdayken evden kaçmıştım farklı sehire ama polisler yakalamıştı 18 yasında kaçta uğraştrma bizi demişti ailemle yaşamak istemiyorm ayrı yaşamak istiyorum bunun için farklı sehire gidicem ve bir arkadasımla beraber yasamayı düşünüyorum asıl soru şu polisler beni bulabilir mi?
lütfen bana demeyin en iyisi aile yanı bunu biliyorm ama böyle olsun istiyorum kötü yola düşersinde demeyin o iş o kadar kolay değil ev kiralarsın birde evin yakınına iş buldun mu evden işe işten eve yaptıgın sürece kim seni pavyona cekicek ki neyse buda benim terciğim dediğim gibi asıl soru polisler beni bulabilirmi?
lütfen bana demeyin en iyisi aile yanı bunu biliyorm ama böyle olsun istiyorum kötü yola düşersinde demeyin o iş o kadar kolay değil ev kiralarsın birde evin yakınına iş buldun mu evden işe işten eve yaptıgın sürece kim seni pavyona cekicek ki neyse buda benim terciğim dediğim gibi asıl soru polisler beni bulabilirmi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer