Kocam bana vurdu ve boşanmak istiyo babam özür dile diyoo herkesten nefret ediyorum nasıl bana sahip çıkmaz yaa?

yeni evliyiz altı ay filan oldu kardeşim bizde kalıyo onun yüzünden sorun çıkartıp duruyo parasını veriyim yurtta kalsın bile dedi 🤬🤬 üniversitesi bize yakın ne demek yaa? geçen hafta araları düzelsin diye annemlere söyledim mangal yapalım diye işten yarımgündü öğlen geldiğinde süpriz yapayım mangala gidelim dedim bizimkilerle sen sadece trahatla arkana yaslan diye bağırdı bana "skcem aileni de seni de " dedi bir sürü küfür etti çok ağır konuştu 🥺 sonra ben o aileme küfür edince tokat attım o da bana tokat attı sonra evi terk etti sonra mesaj attı bana boşanıcam eşylarımı kargola dedi sonra her yerden beni engelledi aramalrımı da açmıyo. Ben babama dedim boşancam ben baba diye babam acele etmeyin kızım öyle ilk kavgada boşanılmaz diye söylüyorum size küfür etmiş diyorum annemde delirdi hemen aradı mesaj attı saygsız filan diye onu da engelledi. hepimizi engelledi babam kızım özür dile bir tarafın alttan alması gerek diyo babam niye buj kadar sünepe ya?

Güncellemeler
1 yıl
Ayy trol sorum süper soru seçildi 🙈🙈🙈
Güncellemeler
1 yıl
Sorumun süper soru seçilmesini kıskanan kıslançlar nefret kusmuş çatlayın da patlayın ayol
Kocam bana vurdu ve boşanmak istiyo babam özür dile diyoo herkesten nefret ediyorum nasıl bana sahip çıkmaz yaa?