Güncellemeler
1 yıl
Mesela bir kızın uzanamadigi rafa onların uzanması, bir kızın açamadığı sert kapıyı onların açması gibi basit şeyler. Bu durumlarda kendilerini güçlü ve özgüvenli hissediyorlarmış. Özellikle yardım ettikleri kız onların hoşlandığı bir kızsa havaya uçuyorlarmış
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
evet bu erkekten erkeğe değişebilir ama çoğunlukla doğru
Bir nevi onun kəndini güçlü hissetmesi ve kızın narin olmasını kabullenmesi.
O hangi erkek knk. Şu an hepsi esitlik diye agliyor
🤦♀️ haklısın cidden
1kahvenin bile hesabini yapiyorlar. Hatta bir kac gun once biri ben esime bakmam herkes kendisine bakar diye birsey paylasmisti
Aynen cidden sosyal medyada bir tane adamın karısı paylaştı kiyafetlerim giyilmekten yırtıldı ve kocam yenı kıyafet almıyor diye. Sonra kocasi çıkıp dediki ben eşime kıyafet almak zorunda değilim diye. Çok fena linç yemişti o adam 🤦♀️ dünyanın her yerinde hatta avrupada bile ve tüm dinlere göre evi geçindiren kişi erkektir diyor kadınların da görevleri var tabi ki ama erkeğin görevi çalışmak ve para harcamak ama bunların işine gelmiyor. Istiyorlar ki yanlarında çok güzel bakımlı kız olsun onları sevsin ama 1 kahvenin parasını bile ödemezler
Oha onu da yapmislar bu erkekler:)) kesinlikle kadinin da gorevleri var tabiki. Her iki tarafta yerini ve gorevini bilmeli. Aynen bak guzel kiz isterler her turlu ona itaat etsin de isterler hatta ama is hesaba gelince esitlik diye zirlamaya baslarlar:)) cok sukur benim hayatimdaki insan oyle degilde ama sosyal medya ve cevremden gorduklerim berbat ornekler var.
Cidden çok kötü allah bizden uzak tutsun böyle erkekleri
Hayır ama yatakta doyurunca bi kızı gerçekten çok iyi hissediyoruz
hemde çok. özellikle kızlara karşı
Güzelse evettttt
Doğru evet noldu ki ben öyleyim mesela
Hangi konularda kendisi ise yarar hissettiğinizde mutlu oluyorsunuz
Bahsettiğin konular mesela ve yatakta
Degisir
Evet doğru
Doğrudur
Neden öyle düşündün
Ben böyle düşünmedim erkekler sosyal medyada böyle yazmışlar. Kendilerini ise yarar görmeyi seviyorlar özgüvenleri yerine geliyor. Bir kıza yardım ederken ya da evlilik hayatında falan
Ama herkes bir şeyi başardığında mutlu olur
Ya başarı ayrı. Erkekler ise yaradiklarini hissettiklerinde mutlu oluyor. Yanı bir kızın uzanamadigi bir raf var ve o rafta kitap var diyelim. Erkek o rafa uzanıp o kitabı kızı verince mutlu oluyormuş. Çünkü kızın beceremediği bir şey o becermiş ve kızı mutlu etmiş özellikle beğendiği bir kızsa kendini ise yarar hissediyormuş
Saçma