Güncellemeler
+1 yıl
karşı tarafımdaki insan daha fazla şey bekliyor ve çok alıngan ufacık şeylere trip atıyo benden daha fazla ilgi bekliyo ve eğer gerçekten bir konuda haklıysa bezdiricek kadar uzatıyo ona ne kadar güzel cümleler kursam da sarılsam da özür dilesem de yumuşamıyo illa 4 5 gün geçicek ve her gün bıkmadan aynı şeyleri söylüyo bunu dikkate alarak cevaplayınız ve ayrıca sorum olarak da SİZE NASIL SÜRPRİZLER YAPILSA HOŞUNUZA GİDER?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seviyosa bir sarılıp öpmesi yeter hisli bir sarilmadan bahsediyorum anında bütün sinirim geçiyor ama seviyosa
evet birbirimizi seviyoruz sarılınca tabiki sinirler hafifliyo ama atıyorum mesaja geçince tüm konuları tekrar baştan konuşuyoruz
Cozememissiniz demekki önemli bir konu ise sürmesi normal ama her konuda böyleyse yorucu olabilir dusunmrlisin
Gönül almak çok zor değil içten bir sarılma veya kırdıysanız içten bir özür gönlünü alırsınız
karşı tarafımdaki insan daha fazla şey bekliyor ve çok alıngan ufacık şeylere trip atıyo benden daha fazla ilgi bekliyo ve eğer gerçekten bir konuda haklıysa bezdiricek kadar uzatıyo ona ne kadar güzel cümleler kursam da sarılsam da özür dilesem de yumuşamıyo illa 4 5 gün geçicek ve her gün bıkmadan aynı şeyleri söylüyo
Vallahi ilginç ama değer veriyorsanız alttan alın
2 yıldır birlikteyiz ben de yeri geldiğinde alttan alıyorum ama bunu gördüğünde daha da alttan almamı istiyo ben de sinirli bir insanım anlık parlayıp sönebilirim çok abarttığında böyle oluyorum ve daha fazla kalbini kırıyorum
Üzmeyin kendinizi alttan alamıyorsanız biraz ara verin yani uzun bir ara değil karşı taraf sakinleşip alınganlığı bırakana kadar
Özür dile yeter
karşı tarafımdaki insan daha fazla şey bekliyor ve çok alıngan ufacık şeylere trip atıyo benden daha fazla ilgi bekliyo ve eğer gerçekten bir konuda haklıysa bezdiricek kadar uzatıyo ona ne kadar güzel cümleler kursam da sarılsam da özür dilesem de yumuşamıyo illa 4 5 gün geçicek ve her gün bıkmadan aynı şeyleri söylüyo