Her zaman kadınlar için konuşuyoruz yaa... 🤵onlar ne mutlu eder

Her zaman kadınlar için konuşuyoruz yaa... 🤵onlar ne mutlu eder

Erkekler de biz kadınlar gibi güzel sözler ve ilgiyi sever tabiki en başta. Güleç, sempatik, iş okul veya hayat şartları stresinden onu soyutlayacak sohbeti güzel ve mizah yeteneği olan bir kadına hayır diyecek erkek çıkacağını düşünmüyorum. Sanılanın aksine erkekler biz kadınlardan daha az fiziksel özelliklere bakıyorlar. Biraz gözüne hitap etmesi yetiyor.
Üstüne düşülmemesi, erkekler bir süre sonra ilgiyi darlamak olarak algılar
herkesin malumu yemek konusunda sorunsuz olmak,
üzgün olduğunu anlarsanız ve içinizden geliyorsa destek olduğunuzu hissettirmek,
birileriyle kıyaslamamak,
Trip atsanız veya darılsanız bile uzun süre sürdürmemek,
Ondan habersiz sürprizler yapmak, buna basit bir örnek ertesi gün giyeceği bir gömleği ütülemek bile olabilir, bunu her zaman yapmayacaksınız tabii ki
Ona güvendiğini ve eğer gerçekten güveniyorsanız hissettirmek için aylarca beklememek..
Sonra erkeklerde duygu yok derler
Niye öyle derler
Rica ederim 😅
İstediğimiz kişiyi bir bulsak dünyalar bizim olur
Rica ederim
Cevap
15Cevap
Erkeklerin mutluluğuyla ilgilenmiyorum...
Saygı ve değer görmek mutlu eder
Onları sadece seks mutlu eder 😅
Erkekleri mutlu etmek, aslında basit bir denge meselesi. Takdir edilmek, değer görmek ve güven duymak her erkeğin ihtiyacı. Kendilerini özel hissettikleri anlar, küçük ama anlamlı jestlerle pekişiyor. Ayrıca, içtenlikle dinlenmek ve duygusal açıdan desteklenmek de bir o kadar önemli. Kısacası, saygı ve güvenle harmanlanmış bir ilişkide, mutluluk kendiliğinden gelir.
Erkekler anlaşılmayı ister tıpkı kadınlar gibi. İşten eve gelince güler yüz, iş yorgunluğunu ve stresini atması için ➡ onlara ait kişisel alan isterler. Bu futbol ⚽keza 🎮oyun olabilir. Sürekli ilgi istemek yerine onun dinlenmesini sonrasında sizinle kendi içinden geldiği gibi ilgilenmesini bekleyin. 🌾✨
Beni anlayan beni dinleyen bir kadın mutlu eder. Öyle bir kadın olsun yoluna kırmızı halılar sererim.
Değişik varlık onlar henüz çözmüş değiliz ne istediklerini 😂💕
Haklısın 😂💕
Açıkçası onların neyi mutlu ettiğinde umrugumdada değil 😂🤣💕
Evet evet umrumda değil 😂🤣💗
Ahaaaha 🧚♀️💕😂
🤣💗🌸
Güler yüzlü ve anlayışlı kadın, ilgisini sevgisini saygısını belli eden kadın, ve en önemlisi hatta sekse az da olsa ilgisi merakı olanını yerinde duramayan istekli birisini isterler 💕
Iyi bir seks ve cinsellik
Kimse kimseyi kandırmasın
Dürüst olsun
Atalarımız ne demiş; Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer : ))
Kadın benim için dinleceğim liman olmalı onun yanında tatilde olmalıyım..
Sessizlik mutlu eder
Bazen sıcak bir gülüş
Bazen tripsiz geçen bir gün mutlu eder
Samimi bir sohbet herkesi mutlu eder erkek kız farketmez
Kadının mutluluğu
huzurlu güvenilir mutlu bir ilişki sağlam bir gelecek
Duruma göre küçük birsey bile edebilir
3Y tabii ki
Yemek
Yatak
Yavşamak
güzel yemekler