Aşk İlişkileri Eylül size ne getirdi? YaprakSu0406 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Eylül ayı size neler getirdi ya da sizden neler götürdü? Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!🌸 Eylül size ne getirdi? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Güzeldi aslında ama çabuk geçti yeni fırsatlar getirdi aslında 😇 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı. hiç bir şey getirmedi 1 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bana bir sınav, ortalama bir sonuç, bir tane de kist getirdi😅 1 2 Yorumla YaprakSu0406 1 yıl Çok çok geçmiş olsun 🌸 Yorumla Zarifkelebek_ 1 yıl Çok teşekkür ederimm 🌷🌷 Yorumla
Burakbiss Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 1 yaş daha götürdü üstüne incinmiş iki bilek çıkmış bir omuz verdi 1 3 Yorumla YaprakSu0406 1 yıl Çok geçmiş olsun istemsiz yorumunuz beni gülümsetti 🥲 Yorumla Burakbiss 1 yıl Komik bir durumdu zaten aklıma geldikçe bende kahkaha atıyorum Yorumla YaprakSu0406 1 yıl Ne güzel o zaman size komik bir anı olarak kalmış darısı hepimizin başına 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 2 sene önce Eylül ayı bana eşimi hayat yoldaşımı getirmişti. Bu Eylül de bebeğimin müjdesini getirdi. 😍 1 3 Yorumla YaprakSu0406 1 yıl Ya hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 😍 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok teşekkür ederim kız olursa eylül mü koysam ne yapsammm Yorumla YaprakSu0406 1 yıl Çok güzel fikir 😄♥️ Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Bu ayı cok severim. Üzen beni ise sevdiklerimin kaybını düşünmek. Onlar beni üzüyor eski anılar aklıma geliyor. 1 0 Yorumla
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Dünya'nın her Ay'ı b💩kunda boğulur ne bekliyordunuz ki bu dünyadan. 1 0 Yorumla
Uyanannn_Güzel Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl yağmur yağışı sesi kokusu yeter sağanak var şimdi acaip huzurlu🍃🌬️⛈️ 1 0 Yorumla
Bendiss Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yeni bir yaş ve iş 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. geçtiğimiz Eylül bir şey getirmedi , bir sonraki Eylül'e bakacağız 1 0 Yorumla
Kararsızlıkvar Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 40% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Bol bol buzluk hazırlığı 😃😃 1 2 Yorumla YaprakSu0406 1 yıl Ahahahs ama onun telaşı da tatlı oluyor elinize sağlık♥️ Yorumla Kararsızlıkvar 1 yıl Teşekkür ediyorumÖyle tabi ki 💌 Yorumla
Salçalıkalça Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Hastalık getirdi ne getirecek millet perişan 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Pek bir şey getirdiğini söyleyemem. 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hiç bişi olmadı değişen aynı 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Hiçbir şey havalar serinledi sadece 😅 1 0 Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Hiçbir şey getirmedi ve hiçbir şey götürmedi 1 0 Yorumla
Excitementanil4511 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Benden birçok şeyi götürdü vaktimi çaldı çok 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hiçbir şey getirmedi , hiçbir şeyde götürmedi. 1 0 Yorumla
lovedoll_1 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 1 yıl yeni telefon :) 1 1 Yorumla YaprakSu0406 1 yıl Hayırlı olsun 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl ayrılık getirdi 1 2 Yorumla YaprakSu0406 1 yıl Keşke olmasaydı diyor musunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet.. Yorumla
Zehra-gül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç bir şey 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Evlilik... 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Yalnızlık 1 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. yağmur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Güzeldi aslında ama çabuk geçti yeni fırsatlar getirdi aslında 😇
hiç bir şey getirmedi
Bana bir sınav, ortalama bir sonuç, bir tane de kist getirdi😅
Çok çok geçmiş olsun 🌸
Çok teşekkür ederimm 🌷🌷
1 yaş daha götürdü üstüne incinmiş iki bilek çıkmış bir omuz verdi
Çok geçmiş olsun istemsiz yorumunuz beni gülümsetti 🥲
Komik bir durumdu zaten aklıma geldikçe bende kahkaha atıyorum
Ne güzel o zaman size komik bir anı olarak kalmış darısı hepimizin başına 😅
2 sene önce Eylül ayı bana eşimi hayat yoldaşımı getirmişti. Bu Eylül de bebeğimin müjdesini getirdi. 😍
Ya hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 😍
Çok teşekkür ederim kız olursa eylül mü koysam ne yapsammm
Çok güzel fikir 😄♥️
Bu ayı cok severim. Üzen beni ise sevdiklerimin kaybını düşünmek. Onlar beni üzüyor eski anılar aklıma geliyor.
Dünya'nın her Ay'ı b💩kunda boğulur ne bekliyordunuz ki bu dünyadan.
yağmur yağışı sesi kokusu yeter sağanak var şimdi acaip huzurlu🍃🌬️⛈️
Yeni bir yaş ve iş
geçtiğimiz Eylül bir şey getirmedi , bir sonraki Eylül'e bakacağız
Bol bol buzluk hazırlığı 😃😃
Ahahahs ama onun telaşı da tatlı oluyor elinize sağlık♥️
Teşekkür ediyorum
Öyle tabi ki 💌
Hastalık getirdi ne getirecek millet perişan
Hiç bir şey getirmedi
Pek bir şey getirdiğini söyleyemem.
Hiç bişi olmadı değişen aynı
Güzel şeyler
Hiçbir şey havalar serinledi sadece 😅
Hiçbir şey getirmedi ve hiçbir şey götürmedi
Hiç bişe sadece işler güçler
Benden birçok şeyi götürdü vaktimi çaldı çok
Hiçbir şey getirmedi , hiçbir şeyde götürmedi.
yeni telefon :)
Hayırlı olsun 😄
ayrılık getirdi
Keşke olmasaydı diyor musunuz
evet..
Bir şey getirmedi
Hiçbir şey
Karamsarlık
Hiç bir şey
Hüzün..
Evlilik...
Hüzün..