Küçüklüğümden beri gelene geçene herkese Instagram şifremi falan verdim ama hepsı çaldı kimse sevmedi beni?

Ne kadar kadınsal fedakarlık yaptıysam sevmediler kullandılar. her tanıstıgım erkeğe yuzumle fotoğraf attım. Ama degerı bilinmedi sevmedıler aralarında paylaşıp güldüler. Adresimi bile internetten verirdim sırd sevilmek için. Küçükken de lise arkadaşıma banka şifremi vermiştim. Herkess güvenirdim ama 1 kere bile değerini bilen görmedim. Ne zaman kişisel alanım olduğunu söyledim o zaman sevıldım neden boyle? Hayatımdaki tüm erkeklerin telefonumu elımden alıp kurcalamasına izin verdim. Bundan zevk aldım bir de mal gibi. Okadar çok saygısızlık yaptılar ki yüzümü habersiz çeken bile oldu sadece kibarca gülerek karşılık verdim. Çekebilirsin dedim niye kızıyon ozaman diye üste çıktılar. Sonra fake hesaplarımı açtılar instada. Sonra tanısma sitelerinde fotolarımla da fake hesap açtılar. Rezil bir hayatım oldu kısaca. guzelim halbukı ama hep dalga geçilip onemsenmedim çok iyi ve fedakar olduğum için sadece sevilmek istediğim için.

Güncellemeler
1 yıl
Benım oyundan tut KS hesabım bile çalındı bu hayatta güvenmek için okadar çok her seyı denedım ki. E mailimin gmailimin şifresini bile internetten 1 hafta konuştuğum bırıne vermiştim. Delicesine saf biriydim
Küçüklüğümden beri gelene geçene herkese Instagram şifremi falan verdim ama hepsı çaldı kimse sevmedi beni?