İnternet & Teknoloji Instagram hesabımdan attı şifreniz değişti diye ama ben kimseye vermedim şifremi nasıl oldu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor anlamadim ya tüm hesaplarım kapandı nasıl olur bu? Güncellemeler+1 yıl sorun düzeldi arkadaşlar Instagram hesabımdan attı şifreniz değişti diye ama ben kimseye vermedim şifremi nasıl oldu? Cevapla Instagram Soruları Şifre Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BenLookie Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Bazen oluyor oyle yanlis uygunsuz yrlere girince guvenlik amacli atiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hiç bir yere girmedim öylesine reels falan izlemek için kullanırım Yorumla
Halilly Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Hasbini heklemisler hayırlı olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok la kimse yapamaz onu sadece sorun oluşmuş duzeltim Yorumla Halilly +1 yıl İyi bakalım Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Atıyor bazen öyle sen tekrar giriş yapamadın mı? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl yapıyorum şifre yanlış diyor sildim yeniden yükledim Yorumla Edaaa97 +1 yıl Çalınmış olmasın mı? Yorumla Soran +1 yıl yok gire bildim elim ayağım titriyor Yorumla Edaaa97 +1 yıl Oluyor bazen öyle bende de oldu bir kaç defa Yorumla Soran +1 yıl çok fena korktum ya ödüm bir yerime karıştı Yorumla Edaaa97 +1 yıl Başta öyle oluyor haklısın. 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bazen oluyor oyle yanlis uygunsuz yrlere girince guvenlik amacli atiyor
hiç bir yere girmedim öylesine reels falan izlemek için kullanırım
Hasbini heklemisler hayırlı olsun
yok la kimse yapamaz onu sadece sorun oluşmuş duzeltim
İyi bakalım
Atıyor bazen öyle sen tekrar giriş yapamadın mı?
yapıyorum şifre yanlış diyor sildim yeniden yükledim
Çalınmış olmasın mı?
yok gire bildim elim ayağım titriyor
Oluyor bazen öyle bende de oldu bir kaç defa
çok fena korktum ya ödüm bir yerime karıştı
Başta öyle oluyor haklısın. 😄