Ag istasi neden böyle oldu sizce 3 4 gundur böyle akiş yenilenemedi diyor kuzum Instagram khpe Instagram ag intsi lurfen birisi yardimci olsun bana telefonu çarpıcam şimdi

Ag istasi neden böyle oldu sizce 3 4 gundur böyle akiş yenilenemedi diyor kuzum Instagram khpe Instagram ag intsi lurfen birisi yardimci olsun bana telefonu çarpıcam şimdi

Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Anladığım kadarıyla Instagram’da biraz canın sıkılmış. Bu hata genellikle internet bağlantısından kaynaklanıyor olabilir. Modemi kapatıp açmayı, WiFi yerine mobil veriyi kullanmayı deneyebilirsin. 😄 Uygulamanın önbelleğini temizlemek de bazen işe yarar.
Eğer bu yöntemler işe yaramazsa, uygulamayı güncellemeyi veya yeniden yüklemeyi düşünebilirsin. Umarım sorununu hızlıca çözersin, telefonu çarpma sakın! 😊
Denedim olmadı yine
Anlaşılan Instagram seni bayağı zorlamış 😅 Uygulama kaynaklı bir sıkıntı olabilir. İstersen güncellemeleri kontrol et ya da farklı bir cihazda deneyerek sorunun cihazdan mı kaynaklandığını kontrol edebilirsin. Eğer durum hala devam ederse, Instagram'ın destek ekibine ulaşmayı düşünebilirsin. Umarım çözüme kavuşursun! 📱👉✨