Aşk İlişkileri Sevgiliniz sizden daha "açık" giyinmenizi talep edebilir mi? m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yapay Zekaya Sor Evetse neden hayırsa neden :)) Caaanım arkadaşlarım böyle bir talep neden olur sizce :D Sevgiliniz sizden daha "açık" giyinmenizi talep edebilir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Ben cano muyum benden böyle bir şey isteyeyim ki. Ya da sevgilim cano mu :D 1 0 Yorumla
the_olympos Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı. Yerinde giyinmesini isterim kapalı giyin dersin baskıcı kompleksli derler açık giyin dersin kıskanmıyor gvt derler 1 7 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl İkiside doğru çünki jsmjsmd Yorumla the_olympos 1 yıl Ne yaparsan dersin ilgisiz sevmiyor derler dd Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Ne giyerse çok yakışmış diyecen yeter o jsndnjdnd abartı giyinince kıskandığını belli et karışma. Yorumla the_olympos 1 yıl Sürekli pohpohh Allah'ım ya rabbim dd Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Hdnxjsnxıs zoraki olmaz sevince içinden geliyor o jdmdksmkd Yorumla the_olympos 1 yıl Haklısın birazcık da olgun olsun ama dd Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Olsun gönlüne göre olsun Yorumla
sudlflflfll Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Seven erkek daha derli toplu olunmasını ister kıskanır dışarısı için başbaşayken neyse de sürekli açık giyinmeyi talep ediyorsa bana farklı düşündürür 2 0 Yorumla
Ork0045 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Abi açık olabilir olmayabilir bu onun tercihi. Neden değiştirmek için çaba. Açık giyeni bul mnk 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Ben böyle bir şey teklif etmem kadın bilir ne giyeceğini 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne daha acik ne de daha kapali edemez. Herkes kendi g*tunu kollasin he yetti 2 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. napim totomu mu açayım töbe kljsad 1 4 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Allahım sen koru bide siz başlamayın hdndjs Yorumla u Alfoo 1 yıl erkek adam dışarda şort bile giymez ula ghf Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Aferin len jdmxjsnx Yorumla u Alfoo 1 yıl kadın da çok açılmasın tercihen alkjda Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Edebilir hiç sakıncası yok 😂 1 7 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Senin etmen normal mi peki 🙄Anam insan sevdiğini sergiler mi deli misiniz jdmxjsnxns Yorumla Flankes1 1 yıl Yok ben izin vermem adamın ağzına s…. Ben yedi sülalesine söverim Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Sen izin vermezsin bide talep edenler var düşün 😂 Yorumla Flankes1 1 yıl O nasıl oluyor 🙄 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Sen sanki bildirimlere bakmıyor musun ne 🙄 Yorumla Flankes1 1 yıl Gördüm 😂 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Çok şükür yarabbim 😂 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Evdeyken istesin. Dışarıda asla. 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. memelerimi açamam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Evde esim edebilir 2 1 Yorumla Azdimmacillyaz1 1 yıl Aradığım cevap bu 😅😂 o talep etmeden açık giyinmen daha hoş olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben cano muyum benden böyle bir şey isteyeyim ki. Ya da sevgilim cano mu :D
Yerinde giyinmesini isterim kapalı giyin dersin baskıcı kompleksli derler açık giyin dersin kıskanmıyor gvt derler
İkiside doğru çünki jsmjsmd
Ne yaparsan dersin ilgisiz sevmiyor derler dd
Ne giyerse çok yakışmış diyecen yeter o jsndnjdnd abartı giyinince kıskandığını belli et karışma.
Sürekli pohpohh Allah'ım ya rabbim dd
Hdnxjsnxıs zoraki olmaz sevince içinden geliyor o jdmdksmkd
Haklısın birazcık da olgun olsun ama dd
Olsun gönlüne göre olsun
Seven erkek daha derli toplu olunmasını ister kıskanır dışarısı için başbaşayken neyse de sürekli açık giyinmeyi talep ediyorsa bana farklı düşündürür
Abi açık olabilir olmayabilir bu onun tercihi. Neden değiştirmek için çaba. Açık giyeni bul mnk
Ben böyle bir şey teklif etmem kadın bilir ne giyeceğini
Ne daha acik ne de daha kapali edemez. Herkes kendi g*tunu kollasin he yetti
napim totomu mu açayım töbe kljsad
Allahım sen koru bide siz başlamayın hdndjs
erkek adam dışarda şort bile giymez ula ghf
Aferin len jdmxjsnx
kadın da çok açılmasın tercihen alkjda
Edebilir hiç sakıncası yok 😂
Senin etmen normal mi peki 🙄
Anam insan sevdiğini sergiler mi deli misiniz jdmxjsnxns
Yok ben izin vermem adamın ağzına s…. Ben yedi sülalesine söverim
Sen izin vermezsin bide talep edenler var düşün 😂