Sevgilim resmen sopa yedi?

Merhaba, eski iş arkadaşım Çağıl ve erkek arkadaşım daha önce tartışmıştı yanımda ve sonra sevgilim ona "oro. pu " demişti. diğer kız arkadaşlarımla evde takılıyorduk erkek arkadaşım da vardı Çağıl özge ise ilişkimizi kıskanıyor bunu not düşmek istiyorum. Bir arkadaşım çağıla sevgilimin ettiği küfürü söylemiş Çağıl aniden kapıyı çalıp eve geldi "sen mi bana küfür ettin" dedi erkek arkımda “evet sıkıntı mı var “ dedi Çağıl bir anda sevgilimin saçına yapıştı Çağıl 1.80 ve 65-70. kilo falan bu arada sevgilimde boş durmadı o da ona saldırdı yumruk salladı ama Çağıl attığı tekmeler ve iki parmağını gözüne sokarak sevgilimi etkisiz hale getirdi herkes ayrılın falan derken ben boş bulunup “nasıl dayak yersin kendine gel “ tarzı bir şey söyledim neyse sonunda çağılı sevgilimin üstünden aldık Çağıl saçı bile bozulmadan kavgadan çıkmıştı ama sevgilimin dudağı kanıyordu kavga ayrılınca Çağıl “noldu böyle alırlar havanı kimin sözünün geçeceğini gördün “dedi erkek arkadaşım ise “senle sonra hesaplaşacaz bugün değil “ dedi ve evden çıktı gitti sizce bana bozulur mu?

Sevgilim resmen sopa yedi?