Sevgilim resmen pic mi cıktı?

Arkadaşlar, başıma gelenlere inanamıyorum! Sevgilim resmen pic çıktı! Bir haftadır evde birlikteyiz, her şey gayet güzel gidiyordu. Ama fark ettim ki, benim komik fotoğraflarımı gizli gizli çekip sticker yapıyormuş! Whatsapp'ta bir baktım, herkes “Kanka bu sen misin?” diye sormaya başladı. Sabah kalkarkenki uykulu halimden tut, ağzımın açık kaldığı anlara kadar her şeyim sticker olmuş! Hatta popişimi bile gizlice arkadan çekip sticker yapmış. Bir grup sohbetine giriyorum, herkesin elinde bir gülüşme; meğer benim o ünlü "zombi gibi uyandığım" anımı sticker yapıp millete yaymış! Tam "Evlenilecek insan" dedik, komik bir iki sticker paylaşır dedik, ama bu başka bir seviye. Resmen adamın psikolojisini bozar! Üstelik yetmedi, beni Cengiz Kıyamçiçek gibi dişleri dışarıda olan Testo Taylan’ın videosundaki elemana benzetiyor ve “Hadi bunun gibi video çeksene!” diyor. Resmen zorbalıyor! Şimdi soruyorum: Bu durum nedir? Sevgi mi, dalga geçmek mi, yoksa resmen piclik mi? Yoksa ben de onun garip hallerini gizlice fotoğraflayıp sticker mı yapmalıyım? Belki de popişini sticker yapmalıyım, kim bilir? Şaka bir yana, komik ama biraz da kızgınım. Sizce ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sevgilim resmen pic mi cıktı?