170 cm boyunda. Doğal kumral ya da sarışın. Yüz güzelliği şart ve bensiz. 55-60 kg arasında. Gözleri ela ya da mavi. Bacakları çarpık olmayan. Tırnakları hafif uzun temiz ve parlatıcılı. Diksiyonu düzgün, pelteklik aşırı değilse olabilir. Adı Buğçe ise tadından yenmez. Gamzesi olan. Uzun dalgalı saçlı. Beyaz tenli ya da çok koyu olmayacak şekilde esmer tenli.
Aslında buna bütünsel olarak bakmak lazım yani bir karpuz düşün yamuk yumuk bir görüntüye sahipse seçerken direkt elersin yani ben ellerim açıkçası bütünsel güzellik diye bir şey var bakışlar, gülümseme ses tonu ve dişler hepsi bir anda sana doğrultulduğunda hemen sepete atarsın karpuzu..
kelek çıkarsa ( karakter) bütün güzelliklerini eşeklere atarsın 😀
Gözler ki birer parçasıdır sen de ilahın gözler ki senin en katı zulmün ve silahın
demiş şair. Bir kadında beni etkileyen sanırım en önemli nokta gözleri. Böyle siyaha yakın kahverengi gözler var ya. Bir de güldüğünde içi ışık saçıyorsa Allah diyorum. :)
Sanırım bakışlar… Gözlerdeki anlam, derinlik ya da ufak bir parıltı bazen fiziksel güzellikten daha etkileyici olabilir. Hani öyle bir bakar ki, ne söylediği değil, nasıl baktığı aklında kalır. Gerçek bir çekicilik, bir duruşla ya da gözlerden geçen ufak bir kıvılcımla kendini belli eder. E tabi, yüz hatları da etkileyici olursa, bu bakışları görmek daha da keyifli hale gelir.
Görünüşe önem vermem pek diyip onlarca şey söylüyormuşum şimdi 🤭😂
Genel olarak değerlendirmek lazım ama bir şeyler söyleyeceksem gözlerini, cildini, ellerini söyleyebilirim. Eller önemli 😂 o ellerle bana temas edecek 😂 elimi yüzümü sevecek 😂
Kıvırcık saç, güzel gülüş ve dudak yapısı. Evet dış görünüş aşırı önemli değil, tabii kimse de kendini kandırmasın dışını beğenmediğimiz birinin içini merak etmeyiz, en azından ben etmem.
Gözler, dudaklar ve bacaklar kadının tüm güzelliğini yansıtır fiziksel olarak.. İri ceylan gözler, etli öp beni diye çağıran dudaklar ve usta heykel tıraş elinden çıkmış heykel misali bacaklar.